Adetim normaldi 4 ay oncesi ella kullandim ve sonra duzensizlik basladi 15 gune bi adet oldum sonra ayimda ve simdi gunum geldi karnimda agri var ve adet olmadim ella yuzunden olabilirmi
 
Ella uzun süre düzensizlik yapmaz. Hormonal yada rahim kaynaklı bir sorun olabilir. Jinekoloğa görünüp muayene olun. Yapılacak tetkit ve muayene ile durumunuz değerlendirilebilir.
 
merhaba beyza hanım ben doğum kontrol hapı kullnıyorum adetlerim düzensiz korunmasız ilişkiye girdim ella aldım 1 gün sonra lekelenme oldu hamile kalırmıyım?
 
Merhaba, doğum kontrol hapı kullanıyormuşsunuz ellaya gerek yoktu. Doğum kontrol hapları düzenli kullanıldığında %99 gebelikten korur.Lekelenme ilaç kaynaklı olabilir.
 
Merhabalar. Adetimden 2 gün sonra sürtüşme yoluyla iliskimiz oldu. Bosalma olmadi bakire oldugum icin icimede girmedi zevk suyundan hamile kalma olasiligindan dolayi korkup 4. Gun ella hapini kullandim. İlactan sonra bikac gun boyunca beyaz akintim fazla gelmeye basladi. Adetim suan 4. Gun oldu gecikeli olmadim belirtiside yok. Hamile kalma olasiligim nedir?
 
Merhabalar ben bir ay 45 gün içersinde iki ella kullandım bunun zararları ne olabilir acaba evde test yaptım negatif yan etkiler şuan mevcut iki gün oldu hapı alalı 1 hafta adet geçikmesi oldu
 
Merhaba,

Ellanın ,bulantı, karın ağrısı, üst karın ağrısı, karında rahatsızlık hissi, kusma,baş ağrısı, baş dönmesi,ağrılı adet kanaması, alt karın ve kalça bölgesinde ağrı, meme hassasiyeti,bitkinlik,kas ağrısı, sırt ağrısı,alt karın ağrısı, ishal, ağız kuruluğu, kabızlık, mide yanması, bağırsak gazları,anormal vajinal kanama ve menstrual bozukluklar ,vajina ve çevresinde iltihabi durum, vajinal akıntı,idrar yolu enfeksiyonu gibi yan etkileri mevcuttur.İlacı birden fazla kullanmak mens döngüsünü değiştirebilmektedir.
 
Merhaba. Benim 12 Şubatta regl dönemim bitti ve 15 Şubatta dışarı boşalma olan bir ilişki yaşadım. ( içeri girme söz konusu olmadı fakat spermin delikten vs girme söz konusu olabileceğini düşündüm.) 10 saat sonra ella kullandım. 25 Mart'ta 10 gün gecikmeli adet oldum. Fakat 2 gün sürdü. Bu süreçte iki kere idrar testi yaptım ve negatif çıktı. Sonuncusunu 10 gün önce yaptım. Şimdi ise hapı kullanmamın üzerinden 2 ay geçti ve ikinci adet günüme yaklaşık 15 gün var. Bu aralar mide bulantısı yaşıyorum. Dahası vajinamın iç bölgesinde bir şişlik var ve otururken çok rahatsız ediyor. Ve arada zonklama yapıyor. Tüm bunlar sonucunda hala hamilelik söz konusu mudur? Ve bu zonklama ile şişlik neyin nesi? Teşekkür ederim.
 
Merhaba, daha önce korunmasız ilişki sonrası regliniz gerçekleşmiş.+ Testleriniz negatif . Hamileik söz konusu değil.Rahmin içinde şişlik olduğunu kendiniz tespit edemezsiniz. + Rahimde zonklma ağrı gibi durumların nedeni muayene olmadan anlaşılmaz. Jinekoloğa görünüp muayene olun.
 
Geri
Üst