İmplantasyon pıhtılı olurmu ?

Merhaba, gördüğünüz lekelenme yerleşme kanaması olabilir. Yerleşme kanaması bir kaç damladan ibaret bir lekelenmedir adet gibi yoğun olmaz. Bugün gebelik testi yaparak , gebe olup olmadığınızı öğrenebilirsiniz.
 
Merhaba
Ben 2,5 yıllik evliyim. 3 aydir da bebek düşünüyoruz. Polikistik over sendromu teşhisi kondu. Bugün adetimin 3. günü belim ve karin ağrim var. Kanamam normal. Ama geçen 2 gün çok azdi. Normalde ilk gün lekelenme şeklinde olurdu kanamam bu ay ilk gün 1 2 damla kanamam oldu. 2. gün lekelenme bugünde normal pıhtılı kanamam oluyor. Kasıklarimda ağri olurdu daha çok ama bu ay karnim daha çok ağriyor. Önce implantasyon kanamasi zannettim ama bugün kanamam olunca dış gebelik mi diye düşünmeye başladim. Yoksa pco sendromunda olağan şeyler mi. Yardimci olur musunuz?
 
Merhaba, adet dönemi her zaman aynı seyirde geçmez. Adetin ilk günü lekelenme olur zaman ilerledikçe yoğunlaşır. Zaman zaman kan pıhtısı olabilir. Dış gebelik ancak hcg testi ile saptanabilir. Durumunuz da bana göre bir anormallik yok . Normal adetiniz gerçekleşmiş.Yerleşme kanamasıda bir kaç damladan ibarettir adet gibi olmaz. Pcos gebe kalmada sıkıntı yaratabilir mutlaka tedavi olun.
 
Geçen ay doktora gittim. 10 ay daha denemem gerekiyormuş. Gebelik olmazsa gel dedi doktor. Pcos için soğan kürü yazıyor bazı sitelerde sizce faydasini görür müyüm soğan kürünün.
 
1 yıla aşkın bir sürede düzenli ilişkiye rağmen gebelik sağlanmazsa hekime görünmek gerekir. Soğan kürü yapanların bir kısmı kürden olumlu sonuç almış bir kısmı da sonuç alamamış. Beslenmenize dikkat edin fazla kilonuz varsa verin stresten uzak durun . İnşallah en kısa zamanda gebe kalırsınız.
 
İyi akşamlar ben normalde 32 günde bi adet oluyorum 26 martta adet oldum 8 nisanda iki gün çok az kanamam ve kahverengi lekenmem oldu sizce hamilemiyim
 
iyi günler adetim düzenlidir yine zamanında oldum 7 gün sürdü ama çok pıhtılı oldu ihtimal vermiyorum ama hamilelik olabilirmi
 
Geri
Üst