Yumurtlama döneminde Boşalma olmadan hamile kalınırmı ?

BOŞALDIKTAN SONRA ELİMİZİ YIKAYIP POPOMUZA sürersek hamile kalırmıyız erkek için
 
Merhaba ben 50 gün önce doğum yaptım 27 gün sonra kanamam kesildi 30. Gün eşimle ilişkiye girdik geri çekilme yoluyla oldu ve 5 gün sonra az miktarda kanamam geldi bazı gebelik belirtileri taşıdığımdan endişelendim sizce gebelik mümkünmüdür vajinal akıntı ve baş dönmesi var adet olmadan gebelik olabilir mi?
 
Merhaba, adet olmadan da gebe kalınabilir.Korunmasız her ilişki gebe kalma açısın dan risktir. Şüphenizi gidermek adına gebelik testi yapabilirsiniz.
 
Kiz arkadsimin adeti martin 12sinde basladi. Biz iliskiye surtunme ile 22 martta yaptik zevk suyu vajinaya temas etti. Ama arada pecete ile sildik. Sonra ben vucuduna temas etmeden bosaldim. 5 dakika sonrada tekrar surtunme ile iliski yasadik. Adeti gecikti hamilelik riski varmi?
 
Korunmasız her ilişki istenmeyen gebelik açısından risktir. Verdiğiniz bilgilere göre gebelik olasılığı düşükte olsa imkansız değildir. Partnerinizin adet gecikmesi mevcut bu durum da gebelik testi yapması faydasına olacaktır.
 
Merhaba ben 3gun önce kız arkadaşımla ilişkiye girdim ve içine boşaldim hamile kalirmi...
 
Korunmasız her ilişki gebelik açısın dan risktir. Partnerinizin mensinde gecikme olursa test yapsın.
Merhaba ben adetimin ilk günü qlairista doğum kontrol hapı kullanmaya başladım. Ek korunmaya gerek var mı? Kullanma kilavuzunda ilk 9 gün ek koruma kullanın yazıyor ama yinede bir bilene danışmak istedim
 
Geri
Üst