Yumurtlama döneminde Boşalma olmadan hamile kalınırmı ?

Erkek arkadasimla bir iliskim oldu. Ice girme bosalma vs.olmadi. sadece surtunme oldu. Ustelik baska yere bosaldi . bosaldiktan 10 dk sonra kisa sureli bi temas oldu. Surtunme seklinde. 13 gun adetim gecikti gecikme doneminde eczaneden aldigim 3 test negatif cikti. Ozel muayenehanede bakildim ultrasonda bisey gozukmedi. doktor rahimde kalinlasma var dedi birsey gorunmedigi hamile degilsin anlamina gelmez kan tahlilide olmasi lazim dedi . belkide ona icime girmedi diyemedigimden boyle dedi bilemiyorum ama Sizce hamile olma olasiligim varmidir yine ?
 
Verdiğiniz bilgilere göre gebe olma olasılığınız çok düşük fakat hekiminizin dediği gibi kan testi yapın. Korunmasız her ilişki istenmeyen gebelik açısından risk oluşturur.
 
esimle iliskiye giriyoruz ama bir turlu hamile kalamiyorum benim bosalmamam yuzunden olabilirimi ? birde dol disari akiyor onu nasil engelerim
 
esimle iliskiye giriyoruz ama bir turlu hamile kalamiyorum benim bosalmamam yuzunden olabilirimi ? birde dol disari akiyor onu nasil engelerim

Sizin orgazm olup olmamanız doğurganlığınızı etkilemez+ rahmin arkası kapalıdır spermlerin dışarı akması çıkması normaldir. Bunu engelleyemezsiniz. Ne kadarlık evlisiniz ve ne zamandan beri gebe kalamıyorsunuz ?
 
Adet tarihine birkaç gün kala hamile kalma olasılığı elbette vardır bu düşük bir ihtimal olsa da ihtimaller neticesin de olasılık her zaman için var sayılır. Aylık yumurtlama iki adet ortası gerçekleşirken bu tarih bazen değişiklik gösterebilir ve bazı kadınlar geç yumurtlayabilirler. Bu yüzden regl tarihine birkaç gün kala da hamile kalınabilir sizin durumunuz da boşalma olmamışsa bir sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum yalnız önemli bir detayı size hatırlatmak isterim ki erkeğin ereksiyonu sırasın da zevk sıvısının içinde de bir kadını hamile bırakabilecek spermler bulunmaktadır. Bu ihtimalide size hatırlatmak istedim.
 
Adetten 2 gün önce ilişkiye girdim ama içime boşalmadı hamile kalır mıyım

Her dönem gebe kalmak mümkündür.(Düzensiz ovülasyonla ) Ejakülasyon olmadan da zevk suyuyla hamile kalınabilir. Adet döneminizde gecikme olursa 1 hafta sonra gebelik testi yapabilirsiniz. Gebelik söz konusu olursa geç döllenme söz konusu olacağından testte yetersiz hcg salınımından dolayı çıkmayabilir.
 
Merhabalar,

Sevgilimin adet bitiminden sonraki gün yaklaşık 1-2 dakika korumasız ilişkiye girdik.Ancak sonrasında ben kendim başka bir yere mastürbasyon ile boşaldım. Zevk suyu durumu mümkündür diye düşünüyorum ancak olmamış olma durumuda bir o kadar mümkün .Adetinin bittiği gün 27/05 biz 28/05 tarihinde ilişki yaşadık. Bir kaç gündür hafif mide bulantısı ve ishalden şikayetçi ayırca baş ağrısı yaşıyor. Ancak herhangi bir kusma veya baş dönmesi şikayeti bulunmamakta. Hamilelik riski var mıdır? Şimdiden cevabınız için teşekkür ederim.
 
Nişanlımla cok az bi süre belki 5 dk sürtünme yoluyla birlikte olduk fakat o zevk suyu geldiğinde bile hemen sildi hiç bi boşalma söz konusu olmadı. Eve döndüğümde duşa girip gerekli temizliğimi yaptım fakat reglym 5 gün oldu gecikti bugün de bir bardak maydonoz suyu içtim. Cok stresliyim sizce bi gebelik söz konusu olur mu? Bakireyim.
 
Geri
Üst