Klomenle Hamile Kalan Var mı? / Klomen Kullananlar

Arkadaşlar ben doğum yaptım bebeğim dünyaya geldi. Size de tedavilerinizde hayatınızda başarılar diliyorum. Herşey gönlünüzce olsun..

Merhaba ben adetinin 5.gunu klomen kullandım sabah akşam ama doktorum 5gun demedi 3gun diye hatırlıyorum sizce 3gun olabilirmi ilac
 
Merhaba bana doktorum 3.günü basla dedi 5gün kullanıcam iki gün oldu başlayalı formları sürekli okuyorum bnde hayalim anne olmak bide yaşadığım yer biraz kücük her karsıma cıkan bebek soruyor stres yapmamaya calıssam da yapıyorum keske stres önleyici bi ilac olsa içsek ve hiç stres yapmasak.
 
teşekkürler cnm.sende film çektirmek zorunda kalırsan çok kasma kendını dayanılmayacak bi ağrı değil.canı az olanlar abartıyo tabi cerrahta çok önemlı ağrıyı kesmıyo ama seni rahatlatıyo.senınde canının çok tatlı olduğunu sanmıyom bebek için bir sürü tedaviye katlanıyon.ben çok korktum burdan okudum dedim heralde ordan ölcemde çıkıcam.Allah'â şükür bişe olmadı adet sancısı gbi ama vucut ilacı atınca geçiyo ağrı gitmeden bi ağrı kesici aldım dahada bişe aalmadım sonradan.
Ben rahim filmi cekilirken cok zorlanmıstım kullandıkları alet plastikti ceken iki kisi erkek bnde kapalı bi bayanım cok zorlandım kasdım ve iki kere içimde kırıldı alet üçüncü de bayılmışım zaten uyandığım da bitmişti.
 
merhaba klomen tedavisindeyim araya bayram girecek bugün hapımın son günü ne zaman gebelk testi yapmalıyım?
 
Geri
Üst