Hamilemiyim hamilelik nasıl anlaşılır?

Merhabalar, psikolojik olarak çok kötü durumdayım lütfen yardım edin. 12 temmuzda adet oldum 19 temmuzda bitti. 23 temmuzda nişanlım ile benim üzerimde çamaşır ve onun üzerinde boxer ve pantolon varken sürtünme yoluyla bir şeyler yaşadık. Ben külotla biraz üzerine oturdum ve kalktığımda pantolonunda minik bir ıslaklık gördüm, zevk suyu olduğunu söyledi. Fakat üzerime boşalmadı. 24ünde ve 25inde lavaboya gittiğimde az miktarda açık pembe akıntı geldiğini gördüm.İlk kez başıma böyle bir şey geldi. Son 3 gündür de midem bulanıyor, grip olduğum için avelox antibiyotik kullanıyorum ondan mı midem bulanıyor bilmiyorum. Ayrıca sağ kasığımda sürekli bir ağrı var. Bunlar ne belirtisi?Psikolojik olarak perişan haldeyim. Lütfen bana yardım edin.

Verdiğiniz bilgilere göre bahsettiğiniz şekilde bir birliktelikle gebelik söz konusu olmaz. Septomlarınız psikolojik. Beklenen döneminizden bir kaç gün önce gebelik testi yaparak kuşkunuzu giderebilirsiniz.
 
iyi günler adetime 9 gün var bebeğimiz olsun istiyoruz bu 9 gü boyunca mide bulantısı karın ağrısı ve halsizlik yaşıyorum şimdi test yaparsam doğru sonuç alırmıyım?
 
Merhaba, adete 9 gün kala gebelik belirtisi olmaz. Gebelik belirtileri gebeliğin 4-5. haftasın dan itibaren başlar. Beklenen adet döneminizde gecikme yaşarsanız test yapınız. Muhtemelen psikolojik olarak belirtileri yaşıyorsunuz.
 
Kesin sonuç dimi 2 iki tane doktora gittim net bi cvp vermediler şüpheli dedilEr

Merhaba, hcg değerleriniz görünürde gebelik lehine . Gebeliğin net teşhisi için usg de kesenin görünmesi gerekiyor. Hcg değeriniz belli bir seviyeye geldiğinde keseyi görürsünüz. Bu nedenle sadece hcg değerine bakıp kesin hamilesiniz veya hamile değilsiniz diyemeyiz.
 
Merhaba benim son adet tarihinim5 temmuz adet döngüm28 gün 19 temmuz ovulasyon gunumde eşimle birlikte oldum ve kacak oldu agustosun 9 da sadece 1,5 gün süren bir kanamam oldu.menopoza girmekten korkuyorum hamile olduğumu düşünmüyorum çünkü sık idrara çıkmaktan başka bir belirti yok.bu arada 37 yaşındayım.sizce bu olanlar normalmi.
 
Geri
Üst