Merhaba,

Ellanın ,bulantı, karın ağrısı, üst karın ağrısı, karında rahatsızlık hissi, kusma,baş ağrısı, baş dönmesi,ağrılı adet kanaması, alt karın ve kalça bölgesinde ağrı, meme hassasiyeti,bitkinlik,kas ağrısı, sırt ağrısı,alt karın ağrısı, ishal, ağız kuruluğu, kabızlık, mide yanması, bağırsak gazları,anormal vajinal kanama ve menstrual bozukluklar ,vajina ve çevresinde iltihabi durum, vajinal akıntı,idrar yolu enfeksiyonu gibi yan etkileri mevcuttur.İlacı birden fazla kullanmak mens döngüsünü değiştirebilmektedir.
Bu yan etkileri ne kadar sürüyor ben Ella kullanali 2.ayimdaym yasiorm hala bu etkileri
 
Merhabalar, ben en son 22 haziranda regl oldum reglimin bitişinde bir ilişki yaşadım, partnerim içimde boşalmadığını söylese de içime kurt düştü ve 36 saat sonra ella kullandım. Bu gün reglim 25 gündür gecikiyor. Reglimin geciktiği 2. Ve 3. Haftalarda toplam 4 test yaptım ve sonuç negatif çıktı. Hamile olma ihtimalim var mıdır? Çok zor gibi duruyor ama reglimin bu kadar gecikmesi çok kafamı karıştırdı.
 
Merhaba. Ben en son 22 Haziran da regl oldum. Reglimin birişinde ilişkiye girdim(28Haziran). Bu gün ise reglim tam bir aydır gecikiyor. Reglimin oömadı gereken günden sonra 2. Ve 3. Haftalarda toplam 4 test yaptım ve negatif çıktı. Hamile olma ihtimalim var mıdır? Çok zor gibi duruyor ama reglimin bu kadar gecikmesi kafama bir hayli karıştırdı.
 
Adet gecikmesi sonrası 4 edfa gebelik testi yapmışsınız ve sonuç negatif bu durumda hamile değilsiniz. Adet gecikmesi sadece gebelik kaynaklı değildir. Bir çok koşul adet gecikmesine neden olabilir. Bu durumda bir kadın doğum uzmanına görünüp muayene olmanızda fayda var.
 
Ben 2 hafta önce ella kullandım adetimin bugün gelmesi gerekiyordu ve geldi hiç gecikme yaşamadım hamilelik olasılığı ortadan kalktı değil mi?
 
ilişkiden hemen 3 saat sonra ella kullandım adetim ayın 17 idi adetimi oldum hamile olma olasılığı varmı?
 
Merhaba ilişkiden hemen sonra ilacı içtim adetim iki gün gecikti hamile olabilir miyim cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler
 
Geri
Üst