Sevgilimle anal iliski yaşadık ben boşalma olduğu anda dışarı boşaldım sevgilim cinsel bölgesini yıkamaya gitti yıkarken sperm vajinasına gitmiş olabilirmi kızlık zarı sağlam olsada hamilelik olurmu eğer sperm içeri gittiyse
 
hocam merhaba kız arkadaşımla ters ilişkiye girdik girdikden 3 gun sonra penısıde yanma başladı birde önden yapmadım arabada bırlıkte olduk o karanlıkta gormedık ama arkadan girdim diye biliyorum önden girsem bakire cıglık atardı kanda yoktu hocam dışarı boşaldım ama icimde yine bir tereddut acaba hamile kalırmı kızlıgı bozulmusmudur
 
Anal birliktelik sonrası organınızda yanma olması enfeksiyon bulgusu taşıyor. Şüpheli birliktelik yaşanmış vajinal yolla birliktelik olduysa zevk suyuyla gebe kalmak mümkün fakat ihtimal düşük. Anal birliktelik yaşandıysa partneriniz gebe kalmaz. Bekaret konusunu partnerinize sorabilirsiniz.
 
Merhabalar erkek arkadaşımla ilk defa ters ilişkiye girdim ben anlamadim boşaldığını hissetmedim bişey sonra peçeteyle ve temizledim arkamı ve onumu ve giyindim sperm öne gelmişmidir hamile kalır mıyım?
 
Merhaba. 1 hafta kadar once nişanlımla ters iliskiye girdim. Arkama.hicbir bosalma olmadi. Disari bosaldi.bugun test yaptim negatif cikti. Adetim 2 gün gecikti. Hamile olmam degil mi ? Ya da gecikmenin nedeni ne olabilir?
 
Merhaba ben sevgilimle adetliyken ters ilişkiye girdim hamile kalirmiyim biri bişey desin ben kafa yicem
 
Geri
Üst