Ters ilişkide hamilelik olurmu

  • Konbuyu başlatan KaraPanter
  • Başlangıç tarihi
K

KaraPanter

Forum Okuru
Ters ilişkide hamilelik olurmu
Merhaba sevgilimle ters ilişki yaşadık prezervatif kullamadık. içine girmeye çalıştı giremedi. 5 dk falan denedi. Boşalma olmadı makata. O girmeye çalışınca kilotla vajinamı kapamaya çalıştım ama ne kadar kapayabildim bilmiyorum. Zevk suyu geldi mi korkusu yaşadım. Partnerimin p. Elleyince kuruydu ama yine de korkuyorum. Tam bir birleşme de olmadı. Sonra hemen ıslak mendille sildim bölgemi. Sonra sabunlayıp ıslak mendille sildim. Reglime 3 gün var. Hamilelik mümkün mü?
 
Bu ilişkide kesinlikle hamilelik riski söz konusu değildir içiniz rahat olabilir
 
Bu ilişkide kesinlikle hamilelik riski söz konusu değildir içiniz rahat olabilir
Prezervatif kullanmadık. Hala mümkün değil dimi? Boşalmadı zevk suyu gelmedi dedi ama 1 kere önüme kaydı. Korkuyorum 2 3 gün sonra regl olursam gebelik ihtimali yok olacak mı? Gelmedi dediği halde korkuyorum zevk suyundan çünkü bazı yerlerde geldiğini hissetmezler yazıyordu.
 
Yani ters ilişki de hamile kalırsanız gerçekten tıp tarihine geçersiniz.
Çok Çok küçük bir ihtimal, partneriniz ters ilişki anında içinize boşalırsa ve iç çamaşırı dolayısı ile flean oradan vajinaya sperm ulaşımı olursa beeelki çoook küçük bi ihtimal
 
Her dönem hamile kalmak mümkün.. Döneminizde gecikme varsa gebelik testi yapın..
Boşalma olmadı ama hala mümkün mü? Reglim 14 ocakta olması lazım, geç yumurtlama olmuş ben de 8 ocakta ultrasonla bakıldı yumurta çatlamış dendi. 9 ocak akşamı ilişki oldu tersten ama kesinlikle boşalma olmadı.mümkün m0 yani:( bu regl geçerse idrar testi yapsam çıkar mı sonuç?
 
Geri
Üst