Beta hcg ve adet düzensizliği

  • Konbuyu başlatan Kaderkalaycılar
  • Başlangıç tarihi
K

Kaderkalaycılar

Forum Okuru
Beta hcg ve adet düzensizliği
9 ocakta sürtünmeli ilişki oldu. Birleşme olmadı,boşalma da olmadı sadece önüme bir kaç kere kaydığı için şüphelendim. İlişkiden sonraki kanamam 4 gün gecikip geldi ve normal adetim gibi değidli daha azdı ve rengi kahverengi kırmızı karışıktı 6 gün sürdü. Ondan sonra ilişliden 21 gün sonra idrar trsti yaptım negatifti. İlişkiden sonraki 2. Adetim de 3 gün gecikmeli geldi ve bu da diğer adetimden daha azdı ve rengi yine tuhaftı. 5 gün sürdü. Bu adetin geecikmesinin 2. Günü beta yaptım ilişkiden de 32 gün geçmişti 1.2 çıktı referans aralığı 0-5 idi. Sonra bu kanamanın son günü ilişkiden 40 gün sonra tekrar beta yaptım 0.13 çıktı referans aralığı 0.5-2.67 idi. Sonra tekrar ilişkiden 43 gün sonra idrar testi yaptım negatifti ama rahatlayamıyorum çünkü son 2 adetim de gecikip geldi ve her zamanki reglden daha azdı. Adetimin tuhaf gelmesi gebelikle alakalı olabilir mi? İlişkiden 40 gün sonra yaptığım beta negatifti 0.13 idi. İlişkiden 46 gün sonra tekrar beta baktırdım 0.25 çıktı. ilişkiden 51 gün sonra ilk idrarla tekrar test yaptım negatif. 60. gün yani 11 martta idrarda gebelik testi yaptım negatif.Kesin olarak gebelik yoktur değil mi? Dün 11 martta regl olmam gerekiyordu yine olmadım bugün 2. Günü hala bir iz yok.byarıdm edin gebelik var mı?
 
9 ocakta sürtünmeli birliktelik oldu. Birleşme olmadı,boşalma da olmadı sadece önüme bir kaç kere kaydığı için şüphelendim. İlişkiden sonraki kanamam 4 gün gecikip geldi ve normal adetim gibi değidli daha azdı ve rengi kahverengi kırmızı karışıktı 6 gün sürdü. Ondan sonra ilişliden 21 gün sonra idrar trsti yaptım negatifti. İlişkiden sonraki 2. Adetim de 3 gün gecikmeli geldi ve bu da diğer adetimden daha azdı ve rengi yine tuhaftı. 5 gün sürdü. Bu adetin geecikmesinin 2. Günü beta yaptım birliktelikten de 32 gün geçmişti 1.2 çıktı referans aralığı 0-5 idi. Sonra bu kanamanın son günü birliktelikten 40 gün sonra tekrar beta yaptım 0.13 çıktı referans aralığı 0.5-2.67 idi. Sonra tekrar birliktelikten 43 gün sonra idrar testi yaptım negatifti ama rahatlayamıyorum çünkü son 2 adetim de gecikip geldi ve her zamanki reglden daha azdı. Adetimin tuhaf gelmesi gebelikle alakalı olabilir mi? İlişkiden 40 gün sonra yaptığım beta negatifti 0.13 idi. İlişkiden 46 gün sonra tekrar beta baktırdım 0.25 çıktı. birliktelikten 51 gün sonra ilk idrarla tekrar test yaptım negatif. 60. gün yani 11 martta idrarda gebelik testi yaptım negatif.Kesin olarak gebelik yoktur değil mi? Dün 11 martta regl olmam gerekiyordu yine olmadım bugün 2. Günü hala bir iz yok.byarıdm edin gebelik var mı?


Daha önce sorunuzu yanıtlamıştık gebe değilsiniz. Gebe olmadığınıza ikna olamıyorsanız bir kadın doğum uzmanına görünün.
 
Daha önce sorunuzu yanıtlamıştık gebe değilsiniz. Gebe olmadığınıza ikna olamıyorsanız bir kadın doğum uzmanına görünün.
Dün doktora da gittim. Adetimi söyleyince şüphe duydu ve tekrar kan testi yaptırdı. 0.11 çıktı. Ulttasonla da baktı ama önce idrara sıkışmam gerektiğini söyledi. 1.5 lt su içirdi ve ultrasonla baktı. Yumurtalıkların temiz, gebelikte yok dedi, kesin yine rahatlamayacaksın sana tarlusal vericem dedi. İlacı verdi. Kesin gebelik yoktur değil mi 60 gün geçti üstünden. Tarlusali daha kullanmadım 3 gün bekleyeyim gelmezse kullanırım diyordım ama sanırım yarından itibaren kullanıcam. Adetin geç gelmesi gebelikyen kaynaklı değilse başka ne olabilir? Stres çok yapmamıştım bu ay. 20 yaşındayım
 
Doktorda gebe olmadığınızı belirtmiş. Adet gecikmesi gebelik dışında bir çok nedenden dolayı olabilir. Aşırı strese maruz kalmanız gibi.. Hekiminizin önerdiği ilacı kullanın 7- 10 gün içinde kanamanız gerçekleşecektir.
 
Doktorda gebe olmadığınızı belirtmiş. Adet gecikmesi gebelik dışında bir çok nedenden dolayı olabilir. Aşırı strese maruz kalmanız gibi.. Hekiminizin önerdiği ilacı kullanın 7- 10 gün içinde kanamanız gerçekleşecektir.
Çok teşekkür ederim. İlaç bittikten sonra mı kanama 7 ve 10 gün içinge gelecek?
 
Geri
Üst