Korunarak ilişkiden hamile kalır mıyım hamilemiyim

Gulselverrr

Üye
Üye
Korunarak ilişkiden hamile kalır mıyım hamilemiyim
Merhaba ben 21 gün önce korunarak cinsel ilişki yaşadım. Adet günüm iki gün önce idi. Göğüslerimin uçlarında ağeılar oldu ve sonda göğüslerim daha orta halde ağrımaya başladı. Dün günlük pedde hafif bi pembe leke gördüm. Bugün idrarda test yaptım negatif çıktı. Mide bulantılarım adet öncesi olan belirtilerim var. Hamile olabilir miyim?
 
Selamlar sitemizde konu açmadan önce üst sağ alandan ara ile arama yapabilirsiniz buna benzer bir çok konumuz mevcut durumunuzu değerlendirdiğimizde hamile olamayacağınızı görüyoruz ve anlıyoruz. Ne tür bir korunmadan bahsediyoruz bu arada ?
 
Yok yok öyle bişey yok üstüne görme vs değil bu artı prezervatif, hale hazırda dünyada kullanılan en güvenli korunma yöntemi sıkıntı yapmayın stres te yapmayın hamile değilsiniz üstüne kanama da değil
 
Göğüslerimde sen adet öncesi yaşadığım ağrıyı hissediyorum midemde de kasıklarımdan ağrı olmasa da adet öncesi olan bulanma ve ağrı tarzında sancılar var bazen var bazen yok. Çok şüphede kalmıştık adetim 2 gün gecikince adet olurum değil mi? Çok teşekkür ederim size Allah razı olsun
 
Yok yok olursun. Sıkıntı yapma lütfen. Özellikle stersli bu tür hamilemiyim dediğiniz durumlarda adetiniz gecikir bunun hamilelik ile değil, stresiniz ile alakası var bilginiz olsun.
 
Vallahi saçma şeyleri içmeyin bilime ve doktora güvenin size kalmış bir şey ama adet olacaksınız yüksek bir ihtimal ile.
 
Geri
Üst