İstanbulda fal baktıranlar

tanıdığım bir medyum kadın var hem fal hem de yıldızmane bakıyor. ben fal baktırınca yıldıznamyi ücretsiz baktı.kadın resmen kahin halkalıda oturuyor ve çok uyguna bakıyor.ünlü 2 kişilerle de resmi var.

bu kadına nasıl ulaşabiliriz acaba? ismi falan yok mu?
 
Yok güzel kardesim kayitsiz ÜYE, Serpilnur medyum Elif"e rakip falan degil sadece parasini kaptiran magdurlardan biri- baska bir sey düsünmenize gerek yok....
 
ben Elif hanımla görüştüm ama size birisini önerebilirim 05359461436 kendisinden izin aldım numarasını vermekte biz bayanlar doyumsuz insanlarız bi falcı herşeyimizi bildimi başka arayışlar içine gireriz :) bilhassa ben :)
 
bende aradım bu yorumlarınız üzerine medyum elife ve su falı ile beraber bana yıldızname baktı.Yıldıznameye ilkkez baktırdım ve geleceğimle ilgili güzel yorumları oldu.Ben kahve falından ziyade su falından memmun kaldım.:))) ya işin garibi burda arkadaşımız fena yorumlar yapmış ama hiç öyle gelmedi bana kendisi.Acaba rakibi falanmı bu Medyum Elif in.Neyse kızlar dendiği gibi bizler fal konusunda çok doyumsuzuz ben 4 yıldır İstanbulda falcı arıyorum iyilerde var sallayanlarda.Önemli olan iyisini bulmak.Helede Allah tan korkan.
 
ya ben burdan aldım nosunu medyum elifin ve aradım su falına baktırdım %90 herşeyi bildi.aranabilecek biri yine siz bilirisiniz.
 
ayy çok merak ettim bu medyumu bende arasammı başka yorum yazan varmı bıktım falcı dolanmaktan.işlem de yapıyormu acaba bu bayan.
 
web sitesinde yazmış sadece fal değil büyü falan da yapıyormuş okurken siteyi tüylerim ürperdi valla :) ama yarına randevu aldık yanına gitcem sevgilim için bana çok ilgisiz.büyülerlede uğraştığı için ilgimi çekti açıkçası.yarın gidecem inşalllaaaaahhh isteğim olur.benim okuldan arkadaşım gitmiş yanına ve büyü yaptırmış tutmuş hemen..dua edin kızlar burdan ne olur herkes yorum yazsın bende yasarım...
 
Geri
Üst