Sürtünmeli anal birliktelikten hamilelik olur mu

irem9098

Üye
Üye
Sürtünmeli anal birliktelikten hamilelik olur mu
merhaba daha önce yazdığım gibi sürtünmeli ve anal birliktelik yaşamıştım ve daha sonra sperm değip peçeteyle silinen yere vajinam denk gelecek şekilde oturmuştum. Psikolojimi zedelememesi adına bu konuyla ilgili son kez soru soracağım. Olaydan 9 gün sonra regl olduğumu düşünmüştüm ama internetten aldıgım bilgiler neticesinde yerleşme kanı olabileceğine dair şüphem var. İlk üç gün normal bir şekilde gerçekleşti son iki gün çok az mintarda ve altıncı gün kahverengi akıntı şeklinde. Bu şüphem yersiz bir şüphe mi sizce? Kendimi boşuna mı yıpratıyorum? Bu olaydan sonra mı bilmiyorum ama iştahım kapandı sürekli bu konuyu düşünüyorum ve yaşayamıyorum.
 
Aynı soru aynı cevap böyle hamilelik olmaz yerleşme kanaması değil bu kaç gün sürdü adetiniz ?
 
Selamlar, normal adet olmuşsunuz hamile değilsiniz adetinizi de yazmışsınız normal adet olmuşsunuz zaten boşuna takıntı yapmayın hamile değilsiniz.
 
Selamlar, normal adet olmuşsunuz hamile değilsiniz adetinizi de yazmışsınız normal adet olmuşsunuz zaten boşuna takıntı yapmayın hamile değilsiniz.
Abla gebelik ile alakalı değil sorum lütfen yanlış anlama ben o şüpheli ilişkiden sonra ilişki yaşanmıştı ben 3 gün sonra normal olmam gereken günde adetimi olmustım ama ondan sonraki aylarda adet miktarım epey azaldı ve rengi daha koyuyken daha kırmızı ve az pıhtısız ama doktorda yumurtlaman oluyor dedi yalancı adet degil bu dedi sormak istediğim prolaktin yüksekliği adet miktarında azalma yapar mı ve kanın rengini etkiler mi merak ettiğim konu bu ablacım
 
Artık sorularına malesef cevap vermek istemiyorum Selin. Çok abartıyorsun çok dallanıp budaklandırıyorsun. Hatta literatürdeki tüm sıkıntılar sendeymiş gibi davranıyorsun. Hala yalancı adetten bahsediyorsun. Doktor var ben nereden bileyim ? Doktora sor bu sorularını olur mu ? Hala hamilemiyim neden oldu diy edüşünüyorsun bizimde zamanımızı çalıyorsun. Lütfen gerçek sıkıntıları olanlar yazsın arkadaşlar.
 
Geri
Üst