1 Ayda 8 Kilo (denenmiştir mutlaka okuyun)

...

bende sirke bal su karışımını yaptım yeni başladım bakalım ne olacak...ayda 8kilo diyor yarısı bile yeter.yememede dikkat edicem amaaaa eğerki bi kilo veremiyim yaktım seni kızım nerde olursan ol bulurum.
 
Bende daha önce denemiştim. Bende de işe yaramıştı. Haftada 2 kilo vermiştim yediklerime de fazla dikkat etmemiştim etsem kaç kilo vericektim acaba :) Ama midesinde rahatsızlık olan arkadaşlar kullanmasınlar. Bide balsız içmeyin çünkü balda olan bir madde sirkede olan zararlı asidi yararlı aside çeviriyormuş. Balsız içerseniz midenizi delersiniz. Ayrıca benim elma sirkesi tarifim bundan biraz farklı.
Bir su bardağına 1 yemek kaşığı elma sirkesi, 1 tatlı kaşığı çiçek balı (çam balı olmasın) bardağı doldurana kadar ılık su. Sabah kalktığımda aç karnına ve gece yatmadan önce içiyordum. Tadı da sandığınız gibi kötü değil. Ben sirke kokusundan nefret ederim salatalarda sirke varsa ağzıma sürmem ama elma sirkesi öyle değil. Ilık suyla ve bal katarak için ne demek istediğimi anlayacaksınız :) Ayrıca cep yakmıyor ;)
nie çam balı olmasın dedin???
 
Geri
Üst