Kisti olan kadınlar hamile kalabilir mi 1 aydır adet olmuyorum

W

wwwt

Forum Okuru
Kisti olan kadınlar hamile kalabilir mi 1 aydır adet olmuyorum

Kisti olan kadınlar hamile kalabilir mi 1 aydır adet olmuyorum melekler yardım​

Merhabalar ben bir sey öğrenmek istiyorum 5 6 ay önce ilişki yaşadım 1 aydir adet görmüyorum doktora gittim sag yumurtaligimda kist var dendi beta hcg testi yaptirdim sonuç 0.213 çıktı kistten dolayimi hastalanmiyor olabilirim yoksa hamilelikle bir ilgisi var mi iliskiden kac gün sonra hamile kaliniyor yardimci olursaniz cok sevinirim şimdiden teşekkürler
 
Merhabalar hayatım. Öncelikle geçmiş olsun. Bu adet olmama durumu yeni mi eskiden beri mi böyle tam olarak bilemiyorum ama kisti olan kadınlar hamile kalabilir. Tabi bunun takibini doktorların yapması ve ona göre tedavi yöntemleri geliştirmeleri gerekiyor. İlaçlarınızı zamanında alacaksınız kist her türlü küçülür ve hamile kalabilirsiniz.

Yaptırdığınız beta hcg testinin sonucuna göre hamileliğiniz öncelikle yüzde yüz yok hayatım bunun bilgisini vermek istiyorum. Kistten dolayı bhcg değeri yükselemez. Yüksek değil zaten hamilelik yok. İlişkiden kaç gün sonra hamile kalınıyor gebelik testini ne zaman yapayım diye düşünüyorsun. Hemen aşağıda yer alan konularımızı incele hayatım.



 
Geri
Üst