1031 Vergi Exchange nedir?

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
1031 Vergi Exchange nedir?
A 1031 vergi alışverişi için ilk belirli özellikleri de benzer başka bir mal elde etmek için gayrimenkul mülkiyeti aktarılması yöntemidir. a 1031 döviz çekici için protokol beri her iki tür özellikleri benzer olmalıdır belirler, bu tür işlem türlerini de "gibi tür değişim" ya da "vergi ertelenmiş döviz olarak da bilinir." Belki ikinci dönem iyi bir sermaye kazancı vergisi erteleme yapmanın noktası beri işlem açıklanır. Aslında, Gelir Kodu Bölüm 1031 uyarınca, ABD Internal Revenue Service (IRS) kazanç kabul etmez ya da işlemden kaybı olarak hem özellikleri uzun, aslında benzer türden.

Önemli olan bir 1031 vergi döviz teknik rağmen, tarafların genellikle Satıcı ve Alıcı olarak adlandırılan bir satış anlamına gelmez anlamak önemlidir. Ayrıca, varsa diğer gayrimenkul veya para olduğunu hoşlanmadığımı değildir döviz, sonra IRS bir mali kazanç olması ve bu özellik dikkate buna göre vergi dayatmayacak dahil. Ayrıca, 1031 döviz kural menkul kıymetler için hisse senedi, tahvil veya ipotek notları gibi geçerli değildir.
11124d7769d480478.jpg

Başka sınırlamalar da vardır. envanter bir 1031 döviz olarak uygun değildir süre Örneğin, çiftlik hayvanlarının transferi söz konusu hayvanların tür gibi olup da aynı cinsiyetten sağlıyor olabilir. Muhtemelen ikinci şartı potansiyel finansal kazanç arasındaki fark süt dişi inek üretimi gerçekleştirilir ile ilişkili olabileceği, örneğin, boğa yetiştiriciliği için uygundur. hoşlanmadığımı sayılmaz Diğer santralleri transferler dahil olan bir özellik ABD'de bulunan ve ABD topraklarında bir başka dışında.

IRS de 1031 santralleri iş kullanımı özellikleri içermelidir öngörülüyor. Başka bir deyişle, genel veya tatil özellikleri, yerleşim rağmen gayrimenkul bu tür düşünülebilir yatırım özellikleri için geçerli değildir. Ya mal gelişmiş olabilir ya da gelişmemiş. Ancak, konut vergi yükümlülüğü eşit veya mülkiyet aktarılıyor daha fazla temsil etmelidir alınıyor. Aksi halde, "alıcı" fark ödeyerek tabi olacaktır.

mülkiyet normal bir satış nedeniyle olağan transfer aksine, bir 1031 döviz mülkiyet "satıcı" herhangi bir nakit gelirleri almaz. Aslında, bütün değişim sürecini bir üçüncü taraf olarak bilinen tarafından gerçekleştirilir Kalifiye Ara (QI). Bu parti ya da kişi bir aile üyesi, iş ortağı veya benzeri bireysel olamaz. Aslında, QI genellikle sadece 1031 borsaları bağımsız ve profesyonel kolaylaştırıcı "olarak hareket amacıyla mevcut bir işletmenin bir temsilcisidir. Tayin QI dahil taraflar arasında irtibat işlem her adımda ilgili olarak tapu teslim ve başlık hizmet vermektedir.

Orada bir 1031 vergi döviz başlatırken uygulamak belirli zaman çizelgeleri vardır. Birincisi, Kimlik Dönemi, devreden tür özellikleri değişimi için uygun potansiyel gibi tanımak için bir fırsat 45 günlük bir pencere olmasıdır. Bu zaman diliminde tam 45 gün önce mülk satışı beklenen tarihten itibaren bile sürenin son günü bir tatil veya hafta sonu denk sona eriyor. İkinci olarak, Exchange Dönem uyulmalıdır. Adından da anlaşılacağı gibi, bu durum kesinlikle bu gibi tür mal satıcı tarafından alınıp mülkiyet transferi itibaren 180 gün içinde olursa olsun, son gün bir tatil veya hafta sonu meydana gelen alınması şart koşuluyor.
kaynak:bilgi.didikle.com
 
Son düzenleme:
Geri
Üst