2007-2008 Kış sezonu Moda Renkleri

ms_enemy

Yeni Üye
Üye
2007-2008 Kış sezonu Moda Renkleri

Belki sokaklar soğuk olabilir ama birbirinden canlı ruj ve farlarla yüzünüz sımsıcak olacak!

Bu sezonda pembeler, maviler ve parlak griler makyaj modasına hükmeden renkler olacak. Tırnaklar ve dudaklar cıvıl cıvıl parlarken, gözler de birbirinden güzel renkler sayesinde capcanlı bakacak.

Dudaklarda yine kırmızı ve pembenin hakimiyeti sürüyor. Geçtiğimiz sezonlarda kadınların bolca kullandığı parlak, ıslak hissi veren rujlar, kış sezonunda da sürekli karşımıza çıkacağa benziyor. Modası hiç geçmeyen saten rujlar ise, rahatlığı ve kolay bulaşmadığı için yine kadınların gözdesi. Kahverengi ve açık pembe önümüzdeki sezon hatıralarımız arasına gömülürken, bordo, koyu pembe, kan kırmızısı ve koyu kırmızı yine dudaklarda olacak.
Gözlerde ise çok renklilik söz konusu. Göz kapaklarımız gökküşağı gibi parlayacak. Koyu sarı, mavi, yeşil, pembe, mor ve haki yeşili bu sezon defilelerde oldukça kullanılan renkler. Özellikle mavi ve haki yeşiili oldukça öne çıkıyor. Pastel ve soğuk renkler daha çok kullanılma başlanıyor. Yaz sona erdiği ve sıcak havalar artık bizi terkettiği için; dore, turuncu, açık mavi ve bronz tonlar sadece yazın çekilen fotoğraflarınıza kalsa iyi olur.

Yanaklarda yazın getirdiği bronzluk sona eriyor. Daha çok soğuktan üşümüş ve kızarmış hissi veren kırmızı ve pembe allıkları kullanabilirsiniz. Ya da kırmızı bir rujla dudaklarınızı renklendirebilirsiniz.

Tırnaklarda yine pembenin hakimiyetini görüyoruz. Cıvıl cıvıl ve sıcacık pembeler heryanınızı saracak. Fransız tipi manikür çok kibar ve şık, dolayısı ile oldukça revaçta.
 
Ce: 2007-2008 Kış sezonu Moda Renkleri

bendeeee morrr hastasıyımm canımm arkadaşım :D
 
Geri
Üst