2010/2011 Sonbahar- Kış Saç Trendleri

asi_ve_mavi

Yeni Üye
Üye
2010/2011 Sonbahar- Kış Saç Trendleri
orta boy saç modelleri 2011 2011 orta boy saç modelleri sac kesim vag modeli vag
Evet kızlar bunlarda işinize yarar galiba... =)

Kişiliğe göre saç şekli nasıl olmalıdır?
Sonbahar kadının saç renkleri parlak ve yoğun olmak zorundadır. Aynı zamanda yoğun renklerle çevrelenmek, sonbahar kadınını anlatan renk dokulardır . Saç dip boyları koyu, orta uç boyları orta açık, en uçlar da daha açık olmak üzere aynı ağaçlarda ki gibi koyu kahveden koyu bordoya, koyu bordodan yoğun sarıya dönüştüğü gibi; Tuğçe Dural’ın fotoğrafında ise dip boylar, orta boylar ve uç boylar koyudan açığa doğru gitmektedir. Bu rengin ahengini özellikle bu pozisyonda olması, Sonbahar kadınını en iyi şekilde vurgulamaktadır.
Uzun saçları şekillendirme
Saç uç boyları aynı zamanda güçlü ve uzun. Bu uzunluk, renklerin ve dokuların daha iyi sergilenebildiği bir ortamdır.Bu boy saçlarda vag ve dalgalar hakimdir. Aynı zamanda düz, aynı zamanda da çeşitli topuzların uygulanabildiği, çok çeşitli şekllerde taranabilen, hacimli saçlardır. Saç uzun olduğu için istenilen her houte couture saç modeli saça uygulanabilir. Bu tip saçlar için zamanınızı ve paranızı harcamak zorundasınız.

Uzun saçların bakımı nasıl yapılır?
Uzun saçlarda 3 türlü bölüm vardır:
1- Saç derisi: Saç derisi için dökülme var ise doktora görünerek, uygun saç tedavisi yaptırılmalıdır.

2- Saç dip boyları: Saç dip boyları için eğer dipten kırılmalar var ise saçlarınızın nemini aynı zamanda kireçlenmesini engelleyecek ürünler kullanmalısınız.

3- Orta ve uç boylar: Saç uç boyları en çok kırılgan ve kuru olan bölgelerdir. Bunları bakımı için örneğin işlem görmüş saçlar için (boya, röfle gibi) bakım serisi başkadır. Doğal saçların uçları kırık ise başka bir bakım uygulanır.

Orta boy ve uç saçlar için öncelikle boyalı olanlara amonyaksız renk işlemleri uygulanmalıdır. Bu şekilde bir çalışma yaparsanız uzun boy saçlarda nem oranını geri vermiş olursunuz. Çok daha parlak ve sağlıklı bir saç dokusu yakalayabilirsiniz.
Ten rengine göre saç rengi nasıl belirlenir?
Eğer anlaşılır bir yol tutturmak istersek; mevsimlerin renklerine bakarak, ideal renklerimizi seçebiliriz. Her mevsim kendi rengindeki kişileri belirlediğine göre; bizler bir saç rengini yapmak istediğimizde ya da giyim stilimizi oluşturmak istediğimizde mevsim renklerine bakarak kendimizi yönlendirebiliriz. Örneğin Sonbahar mevsimi baz alırsak; yoğun, parlak ve doygunluğa ulaşmış renkleri seçmeliyiz.
2010 Sonbahar-Kış saç modası
City’s MOS Kuaför’den Orhan Bademli ve artistik ekibin yeni yıla bakışı: Geleceğin kadınını vurgulayan bir sezon olduğunu söyleyebilirim. Geleceğin kadını saç stilini belirlerken; tercihini sürekli şekil değiştirebilen saç tasarımları ve akıllı saç modellerinden yana kullanacak.

Kaynak:
www.kadinmag.com
 
Geri
Üst