2010 Çin burcunuz ne diyor?

handanca

Daimi Üye
Yönetici
2010 Çin burcunuz ne diyor?
çin burçları 2010 kaplan burcu 2010 kaplan yılı özellikleri yılı çin burçları
meleklermekani2-8781.jpg


Sevgili Melekler Çin burcunuzu bilmiyorsanız hemen aşağıdaki tablodan bakıp karşılığına düşen hayvanı bulup 2010 yılı yorumunuzu okuyunuz.
On iki hayvan işaretlerin zodiac kişilik on iki farklı temsil eder. Zodiac geleneksel Rat (Fare) işareti ile başlar . Aşağıdaki sırada bu on iki zodyak işaretleri ve özellikleri vardır.
Dönem olarakta Tiger (Kaplan yılına giriyoruz) 14.Şubat.2010 Tiger yılı her burca ayrı bir özellik atıyor.Yeni buluşlar inanılmaz teknolojik gelişmeler bunlardan yalnızca bir kaçı.
Her 12 hayvan ve yılları şunlar:


meleklermekani4-3924.jpg


Yukarıdaki tablodan doğum yılınızı bulup karşılığa gelen Çin burcuna bakıp, aşağıdan 2010 için yapılan yorumu okuyabilirsiniz. Örneğin 1978 doğumlu birinin burcu AT olarak görülüyor..


Rat (Fare) Burcu
Fare Burcu zarif büyüleyici ve zeki birini temsil eder. Bu burç insanı biraz dedikoduya eğilimli olabilir. Aynı zamanda tutumludur. Aile yakın arkadaşlar ve istisna bazı arkadaşları onlar için önemlidir. Kelimelerin ötesinde büyüleyici ve her zaman popüler olacaktır. Kuşkusuz uzun hayatı boyunca birçok arkadaşı olacaktır.
Tahmin 2010 için

Fare oldukça yorgundu 2009 da. Bu yıl ise kendisini yoracak şekilde çalışma ve beladan uzak kalmak gerekliliği olabilir. Kaplan Yılı hızlı olacak . Geçmişte olan bazı şeylerden rahatsız eğilimindedir Ancak onlar için fırsatları kaçırmamak ve macera şarttır - Bu yıl onlar için önemli . Fare 2009 yılında seyahat gezilerinden mali veya iş taahhütleri nedeniyle birçok şeyden fedakarlık etti. Bu yıl çok farklı olacak! Seyahat güçlü ve birçok rüya hedeflerinde gerçekleşme var. Bildiği bir niyeti var ise 2010 da gerçeklik olabilir.Haziran mutlu sosyal vesileler var Aralık Ağustos ve Şubat ve Mart, ilginç iş teklifi getirebilir. Romantik, Eylül ve Ekim Fare için cazip teklifi getirecek. Yaz en özel döneminiz olacak. sevdiklerinizle anlaşmazlık olabilir.

Ilginç Fare Bilgileri:
Zodiac Taşı: Lal
Özel Çiçek: Nergis

En iyi Saatleri: 11 -1
Sezon: Kış
Burç Renkler: Siyah, Beyaz, Mor




Ox (Öküz) Burcu:
Dünyevi istekleri Sağlam akıllıca olmadı 2009’da Ancak Sevgi kolay olacak 2010’da . Öküz burcu bazı zamanlarda heyecanlı şiddetli bir öfke gösterebilir. O, derli toplu, sakin temiz ve çalışkan, evine büyük bir sevgi ile bağlıdır . Müzik ile arasında büyük bir aşk var sanki. Aile hayatı ve sevgi dolu ortak arkadaşları vardır. Öküz burcu insanının kendide sadık arkadaştır..

Tahmin 2010 için
Öküz sistemli planlama ve her şeyi doğru zamanda çalışmayı ve dışarıyı seviyor. Kaplan Yılı hızla ve beklenmedik gelişmeler gösterecek Insanlardan bu işaret altında doğanlar bir zorluk görsede 2010 ‘da düzelme olacak , ama iyi bir şekilde. Öküz yeni rutinler, gecikmeler olsada onda bilmediğiniz yeni gizli yetenekleri ve kişisel güçleri bulabilirsiniz. Hobiler, takipçiliği ve arkadaşlıklarla rahatlatıcı bir yıl-Kaplan Yılı sırasında vurgulanır. Karşılaşmalar hoş bir rahatlama sağlayacaktır. Evde iyileştirmeler planlar sorunsuz mükemmel sonuçlar ile hareket edecektir. ilişkilerde heyecan verici, yoğun romantik karşılaşmalar Temmuz, Ağustos ve Aralık aylarında muhtemeldir. Kariyer fırsatları Nisan Haziran ayına kadar, kendilerine sunalacak. 2010 yılında bu burç insanın önemli bir boyutu olduğundan dikkatli olması ve Sevdiklerin dikkatli bakmalı.

Ilginç Öküz Bilgileri:
Zodiac Taşı: Akuamarin
Özel Çiçek: Karanfil
En iyi Saat: 1-3
Sezon: Kış
Burç Renkler: Yeşil, Sarı, Siyah




Tiger (Kaplan) Burcu:
Tutkulu Manyetik ve büyük! Kararsızlık ve inatçılık Kaplan burcunun kişilik işaretleridir. Öte yandan bir yandan cömert olurken , bazen Kaplan burcu insanının karşısındaki ile standları uyuşturmayı bilmesi zor oluyor. Dürüst ve gerçekten eğlenceli Esnektir , Kaplan burcu ile yaşam uygundur.
.
Tahmin 2010 için
Kaplan burcunun kendi yılı 2010’dur. Heyecan verici gelişmeler onlar içindir. Nerdeyse profesyonel olarak doğan bu burç insanı büyük söz sahibidir. Bazı Kaplanlar hayal kırıklığına ve 2009 da yaşanan geçmişe bakıp üzülmesin. Geçmişten kopmak başarı için önemli olacaktır . Geleceği olan Kaplanlara güzel ve parlak dönem görünüyor. Onların konsantre hissi olabilir! para verme düşünce ve fikirler altında doğan kaplanlar düşüncelerini araştırmalı. Tüm işaretler bu yıl hızla düşünmeyi ve tüm projelerini ihtiyaçlarını - paldır küldür olmadan- 2010 içinde düzenlemesini gösteriyor. Kaplanlar romantizm arayan biridir. muhtemelen aniden bir ilişki heyecan verici sonuçları ile yaşayabilir. Ağustos, Aralık ve Ocak çok aktif ve eğlenceli sosyal takvim göreceksiniz, ancak tüm 2010 Kaplanlar için eğlenceli aktivitelerle dolu. Mart Mayıs ilginç iş fırsatları getirebilir.

Ilginç Tiger Facts:
Zodiac Taş: Safir
Özel Çiçek: Violet
En iyi Saat: 3-5
Sezon: Kış
Burç Renkler: Yeşil, Mavi, Sarı



Rabbit (Tavşan) Burcu:
Sevimli, sıcak ve sevgi özellikleri vardır. Tavşan ilgiden hoşlanır ama fazlası bunaltır.. Ayrıca bir Çince Astroloji grafikte şanslı işaretlerden biridir.

Tahmin 2010 için
Tavşan için Kariyer Kaplan Yıl boyunca iş umutları olacak, beklenmedik promosyonlar çok büyük olasılıkla. Seyahat , kısa molalar ve eğlenceli geziler ilkbahar ve erken yaz aylarında yaşayabilir. Tavşan’da Kaplan yıl için yorucu hızını bulabiliriz ve önemli dinlenme ve rahatlama ile o daha dengeli çalışır. Mevcut yaşam düzenlemeleri yapabilir ve yeni ev alırsa memnun olabilir Dostluklar içinse 2010 ‘da muhtemelen bir veya iki arkadaşla ekstra bakım ve yardıma ihtiyaç duyan kişiler için büyük bir rol oynayacaktır. Mayıs ve Ekim Ocak özel ve eğlenceli sosyal toplantılar getirecektir. Şubat ve Mart önemli olacak ve iş değiştirmek için yada yeni iş arayanlar için şans Temmuz ve Ağustos aylarıdır.

İlginç Tavşan Bilgiler:
Zodiac Taşı: İnci
Özel Çiçek: Fulya

En iyi Saat: 5-7 pm
Sezon: Bahar
Burç Renkler: Gri, Beyaz



Dragon (Ejderha) Burcu:
Enerjik iddialı ve yetenekli Ejderha kişiliğini açıklamak için tüm kelimeler olabilir. . Öte yandan, Ejderha tenezzül eden bir eğilimde olması ve patavatsız bilmeden yaptığı davranışlarda vardır. Genellikle sağlam sağlık zevk ve eğiliminde çok olurlar.

Tahmin 2010 için
Ejderha 2010 ‘da kendi zevkine göre çok daha çabuk ayak bulacak ve onların kanatları için hevesli olacak buda onlara yeni olanaklar sunacak Çin Zodiac diğer belirtileri olduğu gibi, Ejderha tüm açıklıklar ve fırsatlar, bu yıl içerisinde kendilerini bulacak . Bunlardan faydalanmak gerekir. Ekip çalışması güçlü yer alacak . Ejderha ilerlemeler yaşayıp kariyerinde başarılar olacak. Ejderha finansal olarak 2010 yılında gelirinde olası bir artış yanı sıra bir miktar para zammı onlara yıl boyunca güzel moral olacak. Mayıs'tan Ağustos'a arkadaşlarla olmak mümkün romantik karşılaşmalar yaşayabilir. sosyalleşme 2010Da güzel olacak. Mayıs, Eylül ve Kasım aylarında kariyer değişiklikleri görmek mümkün . Ejderha bir tatil ya da sevdikleri ile kaçış için yapabilir- böyle bir meşgul yıl, olunca onlar için buda gereklidir .

Ilginç Dragon Bilgiler:
Zodiac Taşı: Ametist
Özel Çiçek: Bezelye Çiçeği
En iyi Saat: 7-9
Sezon: Bahar
Burç Renkler: Siyah, Altın




Snake (yılan) Burcu:
Ve son derece sezgisel Akıllı Yılanın birçok iyi nitelikleri vardır. Bu onu kesin bir çizgi ile oynak eğlenceli ve romantik bir arkadaş yapar. Eleştiri ona uygun değil. Yılanda çok para ve tek bahis veya iki seven insan şansı var. O hızlı zekâlı ve müzikten hoşlanır .

Tahmin 2010 için
Yılan beklenmedik gelişmeler ile birlikte şaşırır önce . Yavaş ve istikrarlı ilerleme ile Kaplan Yılda olumsuz durumlarını uyum ve hızla ayarlayarak hareket etmeli. Kariyer cephesinde, Yılan rekabetçi olur. Kariyer fırsatları için uygun dönem geliyor. Yılan yakınlarına yardımcı olacaktır. Tavsiye aramayı sevmez. Bağımsız görünür. Para yönetim Kaplam Yılında dikkatli planlama sırasında çok önemlidir. Bu konudaki endişe çok az olmalıdır. Yoğun bir yıl geçirdiniz. Şubat Nisan'a kadar çalışma gayreti ile tanıtım lehine olacaktır. Temmuz ile Aralık tek Yılanlar için birçok özel bir romantik ortamlar olacak. Seyahat muhtemelen Mart ve Haziran ayında Ağustos'a kadar, eğlence ve romantizm ile görünüyor. Yılan utangaç olabilir ama Kaplan Yılı onların da çok mutlu sosyal etkinliklere katılmayı sunacaktır
.
Ilginç Yılan Bilgiler:
Zodiac Taşı: Opal
Özel Çiçek: çarkıfelek
En iyi Saat: 9-11

Sezon: Bahar
Burç Renkler: Kahverengi Altın, Yeşil




At Burcu:
Eğlenceli, sevimli ve At' mükemmel özellikleri kadar çekicidir.. Onlar partilerde ve kalabalıklarda sevgi ilgi merkezi olmalı. Ayrıca, bencil ve sabırsız olabilir . At kibar ve koruyucu dost ve ortaktır.

Tahmin 2010 için
Kaplan Yılı heyecan verici ve canlı bir yıl olacak. Ev ve aile cephesinde, yada aile bireylerinde taşınma konumu gibi bazı değişiklikler olabilir. Sosyal cephesinde, At burcu insanları için partiler , toplantılar davetler üzerine çok talep olacak. Sağlık, yoğun bir yıl onu yordu, At kendini rahatlatmalıdır. Sonra onun diyet ve yeterli dinlenme alırsa başarısı ve güzelliği artar. Aksi takdirde, sinirlilik ve hararetli tartışmalar gereksiz yere ortaya çıkabilir. O iyi kariyer yapacak-bu yıl. Amaçları için Kaplan yılının hızlı tempolu enerjisinden faydalanmalı. Ancak bu gücü ile yol ve kariyer fırsatları çıkar. At için Bir uyarı – Mali işlerinde dikkatli bir yol izlemeli Ağustos Eylül ayları aşk arayanlar için harika fırsatlar getirecektir. Mart Mayıs üzerinden ise Kasım ve Aralık’a kadar eğlenceli ve canlı sosyal toplantılar getirecek iş veya kariyer değiştirmek için şanslı dönemler sunulacaktır.


Ilginç At Bilgiler:
Zodiac Taşı: Altın Topaz
Özel Çiçek: Gül
En iyi Saatleri: 11-1
Sezon: Yaz
Burç Renkler: Turuncu, Beyaz, Sarı


Keçi Burcu
Zarif ve iyimser lik Keçinin tarifi için uygundur. Ayrıca huysuz olabilir ve hoşnutsuzluğu çoktur. Sıkıldığında bir sorun olduğunda başında havlu atabilir. Onların gerçek duygularını göremezsiniz. Çekici olabilir. Keçi çok yetenekli ve yaratıcıdır.

Tahmin 2010 için
Keçinin hayatın tüm alanlarında yeni bakış açıları olur. Asıl gücünü bilmez . Sanatsal ve yaratıcılık keçi içindir. 2010, yeni projeler ve iş teklifleri için önde gelen fırsatları ve teşvik sunmalar getirecektir. Eğer uyumlu kalabilir, değişime açık ve odaklanmış tavır alabilirse , bu yıl uzun süreli olumlu etkileri olabilir. Çalışma ve gelişmekte olan özel becerileri de bu yıl için vurgulanır. işleri değiştirmek için veya iş bulmak isteyen için, pek çok sinir bozucu anlar olabilir ve kolay olmayacaktır hedefleri. Ama daha sonra, bir iş teklifi ya da bir fırsat kendini sunacak. Hazır olun! Eylül Kasım ile ilgili başarılı çalışmalarınız için Kaplan Yılı size iyi şans getirecek. Mayıs Eylül yeni, özel arkadaşlar edinmek ve Sevdiklerinin tadını çıkarmak için olağanüstü anları olacak. Finansal işlerinizde Tereddüt ya da endişe içinde varsa, onlar emin olmak için bir profesyonel danışmanlık almak gerekir.
Ilginç Keçi Gerçekler
Zodiac Taşı: Zümrüt
En iyi Saat: 1-3 pm
Sezon: Yaz
Burç Renkler: Yeşil, Mavi



Monkey (maymun) Burcu:
Maymun Burcu canlı, eğlenceli ve hızlı bir oyuncudur. . Çok kolay sıkılabilir ve sert herhangi bir şey yapmaya o an odaklanabilir. Onlar genellikle çok para yatırım ile iyi iddialı düşünceleri vardır. Onların zekâ ve mizahi harika duyguları vardır. Maymun burcu insanı hayatı sıkıcı öngörülebilir!

Tahmin 2010 için
Maymunun enerjik doğası da 2010 yılı enerji ile rezonansa olacak - ama kesinlikle kendini hızlı veya out olacak şekilde geliştirecek . Iş Değişiklikleri yılın başında Maymunu korkutabilir. Uyumlu ve sakin kalarak, fırtınanın dinmesini beklemeli. Tüm Maymun burçlarında Kaplan Yılı pnlara duygu dolu bir yıl verecek. İyi orta Kazanılan bir yıl istemesi akıllıca olacaktır. Aile giderleri çok iyi ve bu yıl artırabilir. 2010 yılına kadar sorunsuz bir geçiş sağlamak için ileri planlama ve bütçeleme yapılmalı. Ağustos Ekim için romantik karşılaşmalar ve bekâr lar için muhtemelen kafalarındaki kişiler için aradıklarını bulabilirler.. Temmuz Kasım işini değiştirmek isteyen herkes için hamle yaparak başlamalı. Kaplan Yılı iyi zaman olacaktır. Tüm bu işaret altında doğan Maymunlar bu yıl sevdiklerini ve arkadaşlardan gelen desteği takdir edeceksiniz. Tavsiye iyi olacak gelen fikirleri anlamı ve yararlanmalı ..
Ilginç Monkey Bilgiler:
Zodiac Taş: Peridot
En iyi Saat: 3-5
Sezon: Yaz
Burç Renkler: Beyaz, Mor, Yeşil


Rooster (Horoz) Burcu:

Horoz her zaman abartılı popüler ve yaratıcıdır. Onlar acımasızdır. Genellikle dikkatli ve de dürüst olabilir. Onlar harika sadık dost ve aynı zamanda özgürce tavsiyelerde bulunur. Aile Horoz için dünya demektir ve şiddetle bu onlar hakkında sadıklık garantisi verir.

Tahmin 2010 için
Kaplan Yıl, Horoz için karışık bir kader olacak ama sakin, dikkatli ve esnek kalarak, bunu lehine çevirebilir. Horozda güçlü akıllı büyük bir başarı vardır. Onun danışmanlık ve deneyimle çalışması işverenin de gelecek için çok güzel zemin hazırlayacak. . Ayrıca Horoz burçları üniversiteyi bırakmışlarsa geri üniversiteye gitmek için tamamen kendi kariyerinin yönünü değiştirmek karar verecektir. Eğitimi eksik olanlar tamamlamalı. Seyahat oldukça güçlüdür. Horozun ziyaret macera, eğlence ve yeni yerler dışında arama özellikleride vardır. . Bir uyarı: Bazı şeyleri abartmak yok - bitkinlik tükenmiş gibi şeyler bağışıklık sistemini eğer uygun dinlenme alınmazsa tehlike çıkarır. Ev hayatı ve birçok sevinçleri getirecek Tiger Yılı. Evi yıl boyunca rahat bir sığınak olarak görülür. Bahar ayları ve Kasım ve Aralık samimi romantik karşılaşmalar için mükemmel olacak Mart ve Temmuz Ekim veya kariyer kararları iş değiştirmek için en uygun zaman olacaktır.
Ilginç Horozu Bilgiler:
Zodiac Taş: Citrine
En iyi Saat: 5-7
Mevsim: Sonbahar
Burç Renkler: Turuncu, Yeşil


Köpek Burcu:
Köpek harika sert işçi, bir mükemmeliyetçi ve kimi zaman küçük ayrıntılar sever biridir. Ayrıca biraz anti-ise, kötümser sosyal ve inatçılığındandır. Onlar en dürüst ve sadık işaretler verir zodyakta. Köpek fantastik bir dinleyici ve tavsiyeler içinde genellikle çok doğal arkadaşlıklar verir

Tahmin 2010 için
Kaplan Yılı Köpek için servette önemli bir gelişme yaşatacaktır. tüm yıl boyunca tüm köpekler için mükemmel bir olacaktır. Onlar geçmişi geride bırakmak zorundalar . Hala sorunlarda olacaktır bu yıl , köpekler sorunları ve endişeler i sürekli konuşmak yerine onları iyi düşünerek atlatma yönüne bakmalıdır. Sosyalite köpekler için bu yıl birçok yeni ve güçlü arkadaşlıklara temel atabilir. Kaplan Yıl Köpek için birçok ikramiye alma hatta yıl boyunca hediyeler ek mali gelirler görebilir. Ancak, bilgi kontrol sağlanması önemlidir . . Mayıs'tan Ağustos'a tek Köpekler davetler için dikkatlice düşünülmelidir çünkü öenmli adımların başlangıcını bu davetlerde yapabilirler. Eylül-Kasım ayları arasında çok önemli kariyer fırsatları olur - bunları kaçırmayın! Eğlence faaliyetleri ve hobileri da güçlü.


Ilginç köpek Bilgiler:
Zodiac Taş: Elmas
Önemli Saatler: 7-9
Mevsim: Sonbahar
Burç Renkler: Gümüş ve Kırmızı


Pig (Domuz) Burcu:
Domuz tatlı masum ve sevimli bir kişiliktir. Onlar da oldukça melankoli olabilir duyarlıdır. Domuz , dedikoduyu seviyor. Bunlar son derece zekidir. Ama tercih altında kalırlarsa uç şeyleri tutmaz normal olan şey üzerinden giderler. para için, zodyak işaretleri o çok şanslı olduğunu gösteriyor.

Tahmin 2010 için
Domuz aktivite ve zorlukları sever. Domuzda bu yıl ek mali baskı olabilir, ancak ihtiyatlı harcamaları dikkate alınırsa bu sorun olmaz. Domuz değişkendir. Bir açık, bir samimi bazende çok güvenen biri olur. Ama dikkatli olmalı bu yıl. Bu yıl yanlış tavsiye dinleyebilirsiniz, Yanlış danışmalarla işe başlayıp sonrada neden üzgün ve sorunlu olduğunuzu düşünmeyin. . Ihtiyatlı ve dikkatli olun bu yıl! Domuz yaptığı tüm yazışmalar veya mali ilişkilerinde - gecikme ya da pahalı olacağını ayrıntıları gözden kaçırmadan dikkatli takip sağlamalıdır. Kısa, eğlenceli, plansız geziler yıl boyunca olacaktır. Dinlenmeniz için bu yıl mükemmel olacak ç. Maneviyat ve kendini ilgi-geliştirme fırsatı herhangi bir çalışma düşünülüyorsa bu bu yıl olmalıdır. . Kasım Ocak veya kariyer yönünü değiştirerek yeni bir iş bulmak için mükemmel . Ağustos Aralık özellikle sosyal, çok eğlenceli durumlar ve yeni arkadaşlar edinme olanakları ile ispat edecektir.

Ilginç Pig Gerçekler
Zodiac Taş: Ruby
En iyi Saatleri: 9-11
Mevsim: Sonbahar
Burç Renkleri: Mor, Kırmızı, Beyaz


Türkçeleştiren: handanca
 
Monkey (maymun) Burcu:
Maymun Burcu canlı, eğlenceli ve hızlı bir oyuncudur. . Çok kolay sıkılabilir ve sert herhangi bir şey yapmaya o an odaklanabilir. Onlar genellikle çok para yatırım ile iyi iddialı düşünceleri vardır. Onların zekâ ve mizahi harika duyguları vardır. Maymun burcu insanı hayatı sıkıcı öngörülebilir!


Tahmin 2010 için
Maymunun enerjik doğası da 2010 yılı enerji ile rezonansa olacak - ama kesinlikle kendini hızlı veya out olacak şekilde geliştirecek . Iş Değişiklikleri yılın başında Maymunu korkutabilir. Uyumlu ve sakin kalarak, fırtınanın dinmesini beklemeli. Tüm Maymun burçlarında Kaplan Yılı pnlara duygu dolu bir yıl verecek. İyi orta Kazanılan bir yıl istemesi akıllıca olacaktır. Aile giderleri çok iyi ve bu yıl artırabilir. 2010 yılına kadar sorunsuz bir geçiş sağlamak için ileri planlama ve bütçeleme yapılmalı. Ağustos Ekim için romantik karşılaşmalar ve bekâr lar için muhtemelen kafalarındaki kişiler için aradıklarını bulabilirler.. Temmuz Kasım işini değiştirmek isteyen herkes için hamle yaparak başlamalı. Kaplan Yılı iyi zaman olacaktır. Tüm bu işaret altında doğan Maymunlar bu yıl sevdiklerini ve arkadaşlardan gelen desteği takdir edeceksiniz. Tavsiye iyi olacak gelen fikirleri anlamı ve yararlanmalı ..
Ilginç Monkey Bilgiler:
Zodiac Taş: Peridot
En iyi Saat: 3-5
Sezon: Yaz
Burç Renkler: Beyaz, Mor, Yeşil
 
Rabbit (Tavşan) Burcu:
Sevimli, sıcak ve sevgi özellikleri vardır. Tavşan ilgiden hoşlanır ama fazlası bunaltır.. Ayrıca bir Çince Astroloji grafikte şanslı işaretlerden biridir.


Tahmin 2010 için
Tavşan için Kariyer Kaplan Yıl boyunca iş umutları olacak, beklenmedik promosyonlar çok büyük olasılıkla. Seyahat , kısa molalar ve eğlenceli geziler ilkbahar ve erken yaz aylarında yaşayabilir. Tavşan’da Kaplan yıl için yorucu hızını bulabiliriz ve önemli dinlenme ve rahatlama ile o daha dengeli çalışır. Mevcut yaşam düzenlemeleri yapabilir ve yeni ev alırsa memnun olabilir Dostluklar içinse 2010 ‘da muhtemelen bir veya iki arkadaşla ekstra bakım ve yardıma ihtiyaç duyan kişiler için büyük bir rol oynayacaktır. Mayıs ve Ekim Ocak özel ve eğlenceli sosyal toplantılar getirecektir. Şubat ve Mart önemli olacak ve iş değiştirmek için yada yeni iş arayanlar için şans Temmuz ve Ağustos aylarıdır.

İlginç Tavşan Bilgiler:
Zodiac Taşı: İnci
Özel Çiçek: Fulya

En iyi Saat: 5-7 pm
Sezon: Bahar
Burç Renkler: Gri, Beyaz


tşkler
 
At Burcu:
Eğlenceli, sevimli ve At' mükemmel özellikleri kadar çekicidir.. Onlar partilerde ve kalabalıklarda sevgi ilgi merkezi olmalı. Ayrıca, bencil ve sabırsız olabilir . At kibar ve koruyucu dost ve ortaktır.

Tahmin 2010 için
Kaplan Yılı heyecan verici ve canlı bir yıl olacak. Ev ve aile cephesinde, yada aile bireylerinde taşınma konumu gibi bazı değişiklikler olabilir. Sosyal cephesinde, At burcu insanları için partiler , toplantılar davetler üzerine çok talep olacak. Sağlık, yoğun bir yıl onu yordu, At kendini rahatlatmalıdır. Sonra onun diyet ve yeterli dinlenme alırsa başarısı ve güzelliği artar. Aksi takdirde, sinirlilik ve hararetli tartışmalar gereksiz yere ortaya çıkabilir. O iyi kariyer yapacak-bu yıl. Amaçları için Kaplan yılının hızlı tempolu enerjisinden faydalanmalı. Ancak bu gücü ile yol ve kariyer fırsatları çıkar. At için Bir uyarı – Mali işlerinde dikkatli bir yol izlemeli Ağustos Eylül ayları aşk arayanlar için harika fırsatlar getirecektir. Mart Mayıs üzerinden ise Kasım ve Aralık’a kadar eğlenceli ve canlı sosyal toplantılar getirecek iş veya kariyer değiştirmek için şanslı dönemler sunulacaktır.


Ilginç At Bilgiler:
Zodiac Taşı: Altın Topaz
Özel Çiçek: Gül
En iyi Saatleri: 11-1
Sezon: Yaz
Burç Renkler: Turuncu, Beyaz, Sarı:D:D sağol
 
Dragon (Ejderha) Burcu:
Enerjik iddialı ve yetenekli Ejderha kişiliğini açıklamak için tüm kelimeler olabilir. . Öte yandan, Ejderha tenezzül eden bir eğilimde olması ve patavatsız bilmeden yaptığı davranışlarda vardır. Genellikle sağlam sağlık zevk ve eğiliminde çok olurlar.


Tahmin 2010 için
Ejderha 2010 ‘da kendi zevkine göre çok daha çabuk ayak bulacak ve onların kanatları için hevesli olacak buda onlara yeni olanaklar sunacak Çin Zodiac diğer belirtileri olduğu gibi, Ejderha tüm açıklıklar ve fırsatlar, bu yıl içerisinde kendilerini bulacak . Bunlardan faydalanmak gerekir. Ekip çalışması güçlü yer alacak . Ejderha ilerlemeler yaşayıp kariyerinde başarılar olacak. Ejderha finansal olarak 2010 yılında gelirinde olası bir artış yanı sıra bir miktar para zammı onlara yıl boyunca güzel moral olacak. Mayıs'tan Ağustos'a arkadaşlarla olmak mümkün romantik karşılaşmalar yaşayabilir. sosyalleşme 2010Da güzel olacak. Mayıs, Eylül ve Kasım aylarında kariyer değişiklikleri görmek mümkün . Ejderha bir tatil ya da sevdikleri ile kaçış için yapabilir- böyle bir meşgul yıl, olunca onlar için buda gereklidir .

Ilginç Dragon Bilgiler:
Zodiac Taşı: Ametist
Özel Çiçek: Bezelye Çiçeği
En iyi Saat: 7-9
Sezon: Bahar
Burç Renkler: Siyah, Altın




Hmmm , gercekten ilgincmis abla :):)

Ama ben yine Boga'mda kalayim :):)
 
Ox (Öküz) Burcu:
Dünyevi istekleri Sağlam akıllıca olmadı 2009’da Ancak Sevgi kolay olacak 2010’da . Öküz burcu bazı zamanlarda heyecanlı şiddetli bir öfke gösterebilir. O, derli toplu, sakin temiz ve çalışkan, evine büyük bir sevgi ile bağlıdır . Müzik ile arasında büyük bir aşk var sanki. Aile hayatı ve sevgi dolu ortak arkadaşları vardır. Öküz burcu insanının kendide sadık arkadaştır..


Tahmin 2010 için
Öküz sistemli planlama ve her şeyi doğru zamanda çalışmayı ve dışarıyı seviyor. Kaplan Yılı hızla ve beklenmedik gelişmeler gösterecek Insanlardan bu işaret altında doğanlar bir zorluk görsede 2010 ‘da düzelme olacak , ama iyi bir şekilde. Öküz yeni rutinler, gecikmeler olsada onda bilmediğiniz yeni gizli yetenekleri ve kişisel güçleri bulabilirsiniz. Hobiler, takipçiliği ve arkadaşlıklarla rahatlatıcı bir yıl-Kaplan Yılı sırasında vurgulanır. Karşılaşmalar hoş bir rahatlama sağlayacaktır. Evde iyileştirmeler planlar sorunsuz mükemmel sonuçlar ile hareket edecektir. ilişkilerde heyecan verici, yoğun romantik karşılaşmalar Temmuz, Ağustos ve Aralık aylarında muhtemeldir. Kariyer fırsatları Nisan Haziran ayına kadar, kendilerine sunalacak. 2010 yılında bu burç insanın önemli bir boyutu olduğundan dikkatli olması ve Sevdiklerin dikkatli bakmalı.

Ilginç Öküz Bilgileri:
Zodiac Taşı: Akuamarin
Özel Çiçek: Karanfil
En iyi Saat: 1-3
Sezon: Kış
Burç Renkler: Yeşil, Sarı, Siyah



ben öküz buyrun :zuha:
sagol ablacim :D
 
Keçi Burcu
Zarif ve iyimser lik Keçinin tarifi için uygundur. Ayrıca huysuz olabilir ve hoşnutsuzluğu çoktur. Sıkıldığında bir sorun olduğunda başında havlu atabilir. Onların gerçek duygularını göremezsiniz. Çekici olabilir. Keçi çok yetenekli ve yaratıcıdır.


Tahmin 2010 için
Keçinin hayatın tüm alanlarında yeni bakış açıları olur. Asıl gücünü bilmez . Sanatsal ve yaratıcılık keçi içindir. 2010, yeni projeler ve iş teklifleri için önde gelen fırsatları ve teşvik sunmalar getirecektir. Eğer uyumlu kalabilir, değişime açık ve odaklanmış tavır alabilirse , bu yıl uzun süreli olumlu etkileri olabilir. Çalışma ve gelişmekte olan özel becerileri de bu yıl için vurgulanır. işleri değiştirmek için veya iş bulmak isteyen için, pek çok sinir bozucu anlar olabilir ve kolay olmayacaktır hedefleri. Ama daha sonra, bir iş teklifi ya da bir fırsat kendini sunacak. Hazır olun! Eylül Kasım ile ilgili başarılı çalışmalarınız için Kaplan Yılı size iyi şans getirecek. Mayıs Eylül yeni, özel arkadaşlar edinmek ve Sevdiklerinin tadını çıkarmak için olağanüstü anları olacak. Finansal işlerinizde Tereddüt ya da endişe içinde varsa, onlar emin olmak için bir profesyonel danışmanlık almak gerekir.
Ilginç Keçi Gerçekler
Zodiac Taşı: Zümrüt
En iyi Saat: 1-3 pm
Sezon: Yaz
Burç Renkler: Yeşil, Mavi


gerçekten bazen çok huysuz olabilirim :D:D
Teşekkürler canım
 
Geri
Üst