2010 Çin burcunuz ne diyor?

slm melek sana birşey söyliyeceğim

..........................
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
SeLam bn CinDen AxigirL ... BurDaki burCLari bn PaylasiCakTim ama bnDen onCE HanDanCa payLasmis :D
 
Keçi Burcu
Zarif ve iyimser lik Keçinin tarifi için uygundur. Ayrıca huysuz olabilir ve hoşnutsuzluğu çoktur. Sıkıldığında bir sorun olduğunda başında havlu atabilir. Onların gerçek duygularını göremezsiniz. Çekici olabilir. Keçi çok yetenekli ve yaratıcıdır.


Tahmin 2010 için
Keçinin hayatın tüm alanlarında yeni bakış açıları olur. Asıl gücünü bilmez . Sanatsal ve yaratıcılık keçi içindir. 2010, yeni projeler ve iş teklifleri için önde gelen fırsatları ve teşvik sunmalar getirecektir. Eğer uyumlu kalabilir, değişime açık ve odaklanmış tavır alabilirse , bu yıl uzun süreli olumlu etkileri olabilir. Çalışma ve gelişmekte olan özel becerileri de bu yıl için vurgulanır. işleri değiştirmek için veya iş bulmak isteyen için, pek çok sinir bozucu anlar olabilir ve kolay olmayacaktır hedefleri. Ama daha sonra, bir iş teklifi ya da bir fırsat kendini sunacak. Hazır olun! Eylül Kasım ile ilgili başarılı çalışmalarınız için Kaplan Yılı size iyi şans getirecek. Mayıs Eylül yeni, özel arkadaşlar edinmek ve Sevdiklerinin tadını çıkarmak için olağanüstü anları olacak. Finansal işlerinizde Tereddüt ya da endişe içinde varsa, onlar emin olmak için bir profesyonel danışmanlık almak gerekir.
Ilginç Keçi Gerçekler
Zodiac Taşı: Zümrüt
En iyi Saat: 1-3 pm
Sezon: Yaz
Burç Renkler: Yeşil, Mavi



katılıyorum aynen öle cok saol ablacım....
 
evett
Dragon (Ejderha) Burcu:
Enerjik iddialı ve yetenekli Ejderha kişiliğini açıklamak için tüm kelimeler olabilir. . Öte yandan, Ejderha tenezzül eden bir eğilimde olması ve patavatsız bilmeden yaptığı davranışlarda vardır. Genellikle sağlam sağlık zevk ve eğiliminde çok olurlar.


Tahmin 2010 için
Ejderha 2010 ‘da kendi zevkine göre çok daha çabuk ayak bulacak ve onların kanatları için hevesli olacak buda onlara yeni olanaklar sunacak Çin Zodiac diğer belirtileri olduğu gibi, Ejderha tüm açıklıklar ve fırsatlar, bu yıl içerisinde kendilerini bulacak . Bunlardan faydalanmak gerekir. Ekip çalışması güçlü yer alacak . Ejderha ilerlemeler yaşayıp kariyerinde başarılar olacak. Ejderha finansal olarak 2010 yılında gelirinde olası bir artış yanı sıra bir miktar para zammı onlara yıl boyunca güzel moral olacak. Mayıs'tan Ağustos'a arkadaşlarla olmak mümkün romantik karşılaşmalar yaşayabilir. sosyalleşme 2010Da güzel olacak. Mayıs, Eylül ve Kasım aylarında kariyer değişiklikleri görmek mümkün . Ejderha bir tatil ya da sevdikleri ile kaçış için yapabilir- böyle bir meşgul yıl, olunca onlar için buda gereklidir .

Ilginç Dragon Bilgiler:
Zodiac Taşı: Ametist
Özel Çiçek: Bezelye Çiçeği
En iyi Saat: 7-9
Sezon: Bahar
Burç Renkler: Siyah, Altın
 
Tiger (Kaplan) Burcu:
Tutkulu Manyetik ve büyük! Kararsızlık ve inatçılık Kaplan burcunun kişilik işaretleridir. Öte yandan bir yandan cömert olurken , bazen Kaplan burcu insanının karşısındaki ile standları uyuşturmayı bilmesi zor oluyor. Dürüst ve gerçekten eğlenceli Esnektir , Kaplan burcu ile yaşam uygundur.

.
Tahmin 2010 için
Kaplan burcunun kendi yılı 2010’dur. Heyecan verici gelişmeler onlar içindir. Nerdeyse profesyonel olarak doğan bu burç insanı büyük söz sahibidir. Bazı Kaplanlar hayal kırıklığına ve 2009 da yaşanan geçmişe bakıp üzülmesin. Geçmişten kopmak başarı için önemli olacaktır . Geleceği olan Kaplanlara güzel ve parlak dönem görünüyor. Onların konsantre hissi olabilir! para verme düşünce ve fikirler altında doğan kaplanlar düşüncelerini araştırmalı. Tüm işaretler bu yıl hızla düşünmeyi ve tüm projelerini ihtiyaçlarını - paldır küldür olmadan- 2010 içinde düzenlemesini gösteriyor. Kaplanlar romantizm arayan biridir. muhtemelen aniden bir ilişki heyecan verici sonuçları ile yaşayabilir. Ağustos, Aralık ve Ocak çok aktif ve eğlenceli sosyal takvim göreceksiniz, ancak tüm 2010 Kaplanlar için eğlenceli aktivitelerle dolu. Mart Mayıs ilginç iş fırsatları getirebilir.

Ilginç Tiger Facts:
Zodiac Taş: Safir
Özel Çiçek: Violet
En iyi Saat: 3-5
Sezon: Kış
Burç Renkler: Yeşil, Mavi, Sarı
 
Geri
Üst