2010 sonbahar kış mücevher trendleri

$ul€

Yeni Üye
Üye
2010 sonbahar kış mücevher trendleri
2010 sonbahar kış mücevher trendlerini merak ediyorsanız işte Melekler Mekanından size birkaç öneri :)

1111111111111-8912.jpg

Birbiri ardına takılan metal, altın zincir bilezikler, gümüş kalın kelepçeler, gösterişli kolyeler ve yan yana takılan taşlı yüzükler çok moda. Yeni sezonda mücevher ve takılarınızla stlinizi ortaya koymak istiyorsanız 2010 sonbahar kış mücevher trendlerine bir göz atın.


2010-2011 sezonundamücevher ve takıların başına buyruk tarzları ve dikkat çeken görünümleri özellikle boyun, bilek ve parmaklarda kendini gösteriyor. Zarif takıların varlığı devametse de gösterişli ve abartılımücevherler yeni sozona damgasını vuruyor. Yeni sezonda mücevher ve takılarda ne kadar fazla o kadar iyimantığı hâkim oluyor ve kadınlar kıyafetlerini gösterişli takılarla gösteriyor. Birbiri ardına takılanmetal, altın zincir bilezikler, gümüş kalın kelepçeler, gösterişli kolyeler ve yan yana takılan taşlı yüzüklermodern ve güçlü bir tarzı işaret ediyor. Yeni sezondamücevher ve takılarınızla stlinizi ortaya koymak istiyorsanız 2010 sonbahar kışmücevher trendlerine bir göz atın.

DİKKAT ÇEKEN PARÇALAR
2010-2011 Sonbahar-Kış sezonundamücevher ve takılarda zarif ve sadeliğin yanı sıra belirgin ve dikkat çeken parçalar göze çarpıyor. Kocaman, renkli ve detaylımücevherler, zarif veminimal formlarıyla ışıltılı takılar sezonun vazgeçilmezlerinden. Büyük taşlımetal tasma tarzı kolyeler, uzun küpeler ve zincir bileklikler kış kıyafetlerini hareketlendiriyor.

METAL MÜCEVHERLER
Yeni sezondametal parçalarmücevher ve takıları ele geçirmiş durumda.Metal süslemeli bileklikler, örgülümetal kolyeler beyaz,metalik ve sarı tonlarda görülüyor. Asimetrik kesimler, yamuk geçişler ve farklı ayrıntılarlametalmücevherler çok trendi.

GÜÇLÜ MOTİFLER
Güçlümotifler ve etnik detaylar yeni sezonun mücevherlerinde dikkat çekiyor. Yılan, çiçek, kuş, saat, fil, para gibi güçlü nesne ve canlılar yeni sezondamücevher ve takılarda sıkça dikkat çekiyor.

PÜSKÜL AYRINTILARI
Püsküller geçen sezonlarda olduğu gibi sadece kıyafet, çanta ve ayakkabılarda değil yeni sezonda mücevherlerde de karşımıza çıkıyor. Dekoratif amaçlı kullanılan püsküllerin takılara ayrı bir hava kattığı bir gerçek.

GÖSTERİŞLİ KOLYELER
Gösterişli kolyeler çok moda, bunun dışında boyunu sarmalayan zincir kolyeler, kısalı uzunlu gümüş gerdanlıklar, siyah,metalik, altın tonlarındaki büyük inci topları kolyelerde dikkat çekiyor.

NE KADAR FAZLA OKADAR İYİ
Yeni sezonda mücevher ve takılar için “ne kadar fazla o kadar iyi” dedik. Siz de bu trendi kendi tarzınıza ve kıyafetinize göre rahatça uygulayabilirsiniz. İşte ipuçları...

** Klasik siyah elbisenizin yakasında parıldayan, dolayarak taktığınız metal ya da altın zincir kolyelerle kıyafetinize hareket katabilirsiniz.

** Parmaklarınıza taktığınız birbirinden farklı yüzükler günlük jean tişört kombininizi çok şık tamamlar.

** Uzunlu kısalı taşlı kolyelerin bir arada kullanılması yeni sezonda çok moda. Eğer kolyelere meraklıysanız çok şanslısınız çünkü yeni sezon için boynunuzda farklı ve iddialı kolyeleri bir arada kullanma şansınız doğdu... Ancak unutmayın taktığınız mücevherler ve takılar aralarında kontrast oluşturabilirler ancak kıyafetinize uyumlu olmalılar.


((Ç)alıntı) hahaha hahaha
 
((Ç)alıntı) hahaha hahaha


oyy canım beni güldürdün ya allahta seni güldürsün balım....
paylaşım için tşklerr ayrıca...
 
Geri
Üst