2010 Yılı Yengeç Burcu Yorumu

PaSikA

Yeni Üye
Üye
2010 Yılı Yengeç Burcu Yorumu
yengec burcu 2010 2010 yengeç burcu yengeç yorumu yorumları yorumları
Sevgili Yengeç Burcu melekleri 2010 yılı burç yorumlarına şimdiden bakmak istermisiniz...2009 yılının sonuna gelmeden 2010 yılı burç yorumlarını okuyabilir ve şimdiden fikir sahibi olabilirsiniz...

2010 yılı Yengeç Burcu Yorumları :tik:

Bu yıl her ne kadar dışarıdan destek alacak olsanız da, siz daha fazlasını beklediğiniz için elinizdekilerle yetinemeyeceksiniz. Ama asıl kazancınız 2010'da açıkçası. Aşk hayatınız oldukça renkli geçecek. Bu yıl iki farklı ilişki yaşayabilirsiniz ya da mevcut ilişkinizde değişik iki durum oluşabilir. Sonbaharda ise bir iş değişikliği yapabilirsiniz.

Sevgili Yengeçler harika bir döneme girmektesiniz. Düşüncelerinizin pozitif olduğu bu dönemde sağlıklı girişimlerde bulunarak, çok önemli işlere imza atabilir, ileriye dönük önemli gelişmeler sağlayabilirsiniz. Aşk hayatınızda gerçekten yaratıcı bir dönemdesiniz, ilişkiniz evlilikle sonuçlanabilir veya evliyseniz çocuk bekleyebilirsiniz. Partneriniz ve siz, ilişkinize daha çok zaman ayırabileceksiniz. Etkisi altında olduğunuz olumlu enerjinin, hem kariyerinizde, hem iş yaşantınızda size çok olumlu getirileri olabilir. Biten projelerin ardından yeni projelere başlayabilir, yeni atılımlarda bulunabilirsiniz.

2010 yılı siz Yengeçler için parasal konularda, genel anlamda geleceğinizi garanti altına almak adına geliştirmeyi düşündüğünüz veya geliştirmek için çaba sarfedeceğiniz bir dönem anlamı taşıyacaktır. Aslan burcundaki Uranüs, Akrep burcunda olduğu kadar bol keseden himmet dağıtmadığından, bu süreçte genel olarak sorumluluklarınızın bilincinde hareket etmeye özen göstermeniz lehinize olacaktır. Eskisi gibi büyük harcamalardan kesinlikle uzak durmalı, yatırımlarda bulunmaya çalışmalı ve her şeyden önce yeteneklerinizi hayata geçirme konusunda istekli olmalısınız.
Finansal konularda, maddi ve manevi değerlerinize sahip çıkmanız gereken bu süreçte öncelikle işinizden elde ettiğiniz gelirler konusu önemli hale gelecektir. Yine bu süreçte meslek hayatınızla ilgili konularda sorumluluk içinde hareket edebilir, görevlerinizi yerine getirme konusunda özverili bir şekilde çalışır, daldan dala atlamak yerine belirli bir düzen içinde hareket etmeye özen göstermeniz halinde maaşınızın artışı veya terfi yoluyla statünüzün yükselmesi kesinlikle mümkündür. Parasal konularda dürüstlük, açıklık ve güvenilirlik size muazzam bir içsel güç kazandıracak, kazanımlarınızı kolay yollardan elde etmediğiniz için otomatik olarak dikkatli olmaya başlayacaksınız. Bu süreçte belirli bir sermaye ile yeni bir ortaklık kurmak veya yeni bir iş alanında kendinizi ifade etmek, eğitim faaliyetleri kanalıyla para kazanmak, turizm, seyahat, yabancılarla ilişkiler, yabancı ülkelerle bağlantılı görevler, siyasi kadrolarda yer almak, hukuk alanında para kazanmak gibi etkiler de sürecin yansımaları olarak görülecektir.
Bu süreci en olumlu anlamda geçirmek için, kendiniz de dahil olmak üzere kimseye karşı ne abartılı ölçüde iyi davranarak zor durumda kalmalı ne de ters davranışlar göstermemelisiniz. Yaşama karşı iyimser düşünmeye çalışmalı ama yeri geldiğinde belirli bir bütçe içinde hareket etmek gerektiğinde de sabırlı olmayı bilmelisiniz. En ufak bir şeyi kafanıza takarak, yaşamdan umudunuzu kesmek son derece yanlıştır. Önemsiz konulara vakit kaybetmek yerine, zamanınızı işiniz, maddi gücünüz ve sorumluluklarınızla alakalı konularda kullanmaya çalışmalısınız. Kısaca ne kadar emek sarfederseniz o kadar ödüllendirileceğinizi bilerek kendinizi şimdiden ayarlamaya çalışınız.
Jüpiter gezegeninin meslek evinizdeki transiti 19 Eylül 2010 yılına kadar sürecek bu dönemde öncelikle kendinizi gözden geçirmelisiniz. İsteklerinizin gerçeğe uygun olup olmadığını, arzularınızın sizi yenerek kişiliğinizin önüne geçip geçmediğine dikkat etmelisiniz. Bu süreçte oldukça zorlanacağınızı düşünseniz de, en önemli engellerin sizin kendi içinizden kaynaklandığını kesinlikle unutmayınız. Çünkü ihtiraslarınızı belirli bir dengede tutmayı başaranlar, amaçlarını gerçekçi temellere oturtabilmiş kişiler ve beklentileri hayalcilikle süslü insanlar, doğal olarak oldukça zorlu dersler alarak, ne yapmaları gerektiğini öğreneceklerdir. O nedenle her ne olursa olsun, kişisel hedeflerinizi, içinde bulunduğunuz toplumun şartlarına göre hareket ederek gerçekçi bir şekilde ele alırsanız bu dönem sizin son derece parlak geçecek ve ideallerinizin bile ötesinde bir iş sahibi olacaksınız. Çalışmalı, sabırlı olmalı, sorumluluk almalı ve ütopik fikirler yerine, ham gerçeklerle, mantıklı bir şekilde düşünmelisiniz.
Yine bu süreçte, ebeveynlerinizle ilgili bazı olumsuz durumlar nedeniyle ailevi durumunuzda oluşan sorunların temelinde, tamamen iş sorunları yer alabilir. Eğer yaşınız gençse, işsizlik sorunu nedeniyle maddi gücünüz zorlanmakta ve ailenize yük olduğunuzu düşünmekte olabilirsiniz veya aileniz size baskı uygulayarak bir iş sahibi olmanızı isteyebilir. Kimileriniz bu süreçte işi hakkında oldukça mutsuz olduğu için birlikte çalıştığı patronları veya çalışan kişilerle anlaşmazlığa düşerek problem yaşayabilir. Fazlasıyla egosu yüksek bir patron nedeniyle canınız sıkılabilir veya üst yönetimden bir kişi kişisel kaprisleri nedeniyle ilerlemenize engel olabilir. Kendi işinizi yapıyor iseniz, hizmet götürdüğünüz kişilerle anlaşmazlığa düşebilir veya işinizi tam olarak tanıtmak zorluğu çektiğiniz için maddi açıdan refaha ulaşmanız güçleşmektedir. Ürününüzü piyasada sunuş biçiminiz veya ürününüzün piyasada tutulmaması gibi durumlar söz konusu olabilir. Her durumda ne olursa olsun yine yapmanız gereken, çalışmak, özveride bulunmak, dışardan gelen seslere aldırmadan doğru ve güzel ilişkiler kurmak ve kendinize güven duyarak denemekten yılmamaktır.

Aşk ve İlişkiler

13 Aralık 2009- 01 ŞUBAT 2010 kendinizi dış dünyada kolayca ifade etme, ilişkilere kolayca girebilme, çekiciliğinizin artışı, ilişki kurmaya açık ve son derece iyimser bir dönem. Deneyimler geçirmeye isteklilik. 5 nisan tarihinden itibarense ilişkilerinizde dikkatli olmalı, kararsızlık, agresif tavırlar, sözel yönden uzlaşmazlık ve değişkenlik gibi olumsuz davranışlar göstermemelisiniz. Bu dönemde partnerinizle aranızdaki sorunları veya yapmak istediklerinizi konuşarak ılımlı bir şekilde halletmeye özen göstermelisiniz.
22 Şubat - 23 Mart gayet aktif, insan ilişkilerinde başarı, olumlu ruh hali, deneyimler yaşamaya gönüllü olma, yolculuklar kanalıyla yeni insanlarla tanışma, güçlü bağlar kurabilme.
17 Nisan- 03 Mayıs aşk hayatınızla ilgili oldukça tutkulu aşklar, bencil istekler, cinsel ağırlıklı yaşanan aşklar, çabuk başlayan fakat çabuk sıkıldığınız birliktelikler, aşırı hareketlilik, deneyimsel davranma, beraberliklerde kendi sözünün dinlenmesi ve kendi isteklerinizin yerine getirilmesi konusunda kararlılık. Ateşlilik ve hızlı gelişmeler. Karşı cins tarafından oldukça çekici bulunma.
10 Mayıs- 24 Haziran ilişkide karşılıklı fikir alışverişi, entelektüel paylaşımlar, çift kısmetlilik, kararsızlıklar, partnerinizin sosyal, tarafsız ve yüzeysel davranışları nedeniyle aranızda oluşabilecek tartışmalar, her iki tarafın da değişken tavırlar sergilemesi. İlişkisi sağlam olan çiftler arasında ise birlikte çıkılan seyahatler, bu dönemde bir konuda iki farklı düşünce geliştirebilirsiniz. Karşılıklı dengenin kurulması halinde birbirinizle fikir paylaşımlarında bulunacağınız bir süreç olabilir.
08 Ekim- 16 Aralık kendinizi dış dünyada son derece pozitif, hoşgörülü, yeniliklere açık, çevresiyle barışık ve ilişki kurmaya hevesli olarak hissedeceğiniz bir dönem.
Olumlu İlişkiler : koç, aslan, kova, terazi
Zorlu ilişkiler : Balık, başak, ikizler

Parasal Konular

12 Ocak- 28 Şubat finansal konuları önemseme, paranın gerekliliği karşısında daha yoğun çalışma, parayı elde ederken zorluklar yaşama.
15 Mart- 17 Mayıs ve 22 Haziran- 08 Temmuz arası, başkaları vasıtasıyla elde edeceğiniz gelirler konusuna önem verdiğiniz, destek beklediğiniz bir süreç. Ailenizle, eşiniz yada sevdiğiniz kişiyle olan ortak yaşamın getirdiği ihtiyaçların karşılanması adına paraya gereksiniminiz olduğu bir süreç.
11 Kasım- 18 Aralık finansal gelirleriniz konusunda dikkatli harcamalar ve her türlü bağlantılarınızda ilişkilerinizi güçlü tutmanız halinde fayda göreceğiniz zaman. Genel olarak ise parasal açıdan dikkatli ve tutumlu olmak gereken süreç diyebiliriz.

İş ve Kariyer

19 Temmuz- 13 Ağustos mesleki konularda staj ve eğitim dönemi. Bir ustanın yanında veya birebir insanlara hizmet yoluyla pratikleştiğiniz, geliştiğiniz dönem. Bu süreçte patronlarınızla ilişkilerinizi ılımlı bir şekilde sürdürmeniz ve aşırı yoğunluğun getirdiği stres karşısında gerginliğe düşmemeniz faydalı olabilir. isteklerinizin kabulü için planlı, programlı hareket etmeniz gerekebilir. Eleştirel davranışlar, endişeler hissedilebilir.
7 Ağustos- 28 Eylül mesleki konularda pratik olmak zorunluluğu, özgür hareket edememek veya girişimde bulunamamak nedeniyle sıkıntılar. Mesleğiniz gereği staj görme zorunluluğu, işinizi fazla rutin buluşunuz ve kendinizi iyi bir şekilde ifade edemediğinizi hissetmek, günlük temponun yoğunluğu ve asıl işlerinizi yapmakta zorluk çekme. Detaylı işler nedeniyle keyifsizlik, çabuk dağılma ve odaklanmak açısından zorlanmalar.

Sağlık

23 Nisan- 15 Mayıs iştah artışının getirebileceği kilo alımları görülebilir. Sağlığınıza özen ve dikkat göstermeniz halinde olumlu bir süreç.
26 Haziran- 07 Ağustos iş stresi ve fazla yoğunluğun getirdiği agresif tepkiler.
10 Ağustos- 29 Ağustos mesleki konulardaki eğitim sürecinin getirdiği fiziksel yorgunluklar.

2010 yılının Siz Yengeçler için, yüreğinizin içindeki tüm arzuların gerçekleşmesini diler, güven dolu, huzurlu, mutlu ve sağlıklı günler temenni ederiz
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
herzaman ki gibi yengeç burcu için güzel şeyler söylüyor mest oldum :D:D
 
Bende yengeç burcuyum fakat olumlu ilişkilerde koç burcu yazıyor biz koçlarla hiç anlaşamayız hadi bakalım hayırlısı.
 
Geri
Üst