2011 YGS-LGS Tercih Sonuçlarından Beklentileriniz ?

T

TİTAN

Forum Okuru
2011 YGS-LGS Tercih Sonuçlarından Beklentileriniz ?
2011 ygs sınav sonuçları nasıl gelecek beklentileriniz ümitleriniz kazanacak mısınız ile ilgili bilgiler burada melekler
Geri sayım iyice hızlandı melekler :) 2011 YGS-LGS tercih sonuçları yarın yani 19 Ağustos 2011 Cuma günü belli olacak .


osym2-4e.jpg


Artık bu maraton bitti.Nispeten hafiflediniz.Peki ya beklentileriniz neler? Tutturabilecek misiniz bir yerleri? Daha doğrusu istediğiniz yere girebilecek misiniz? Yoksa hayallerinizi bir sonra ki seneye mi erteleyeceksiniz? Buyrun söz sizin:tik:

Sınava girdiğim gün geldi de aklıma ,nasıl geçti seneler :hıms:
 
ahh ben bu sene başında mimarlık diyordum tabi odtüydüü :D sonra dedim diş diş diş hekimliğiiii sonra geldi ygs,gayet güzel bi sonuç tamm dedim diş diş diyodum kiiiii lys hayal kırıklığı oldu benim için ama hayırlısı,zaten yılın başındada mimarlık diyodum,yaptım tercihimi de artıkın bakcaz sonuçlara :) yavuklumla gideyimde aynı vilayete o da pek ala olur :)
velhasıl kelam istediğim yerlerden birine gideceğim gibi görünüyor :)
ev bark neyiniz varsa verin projeleri çizem melaikelerim :D:D

hazır burda sınavdan konuşuyorken ösym ye büyük teessüflerimi sunmadan edemiyorum,gerek sancılı bir ygs sonuç dönemi geçirterek çoğumuzun 1 ayını yediği, gerek çook sancılı bir lys puan açıklama dönemi geçirttikleri için haka haka diyorum!
 
Bi de bana sor nasıl geçtii aahh ahhh.... bi oooff desem karşıdaki dağlar tuzla buz olur o kadar dertlıyım.. Beklentim yok :/ yane yaptım tercihimi beklmedeyim ne umutlanmak istiyorum, ne de umutsuz olmak istiyorum çok kararsızım çoookkkk :cry:
Hayırlısı olsun herkesin hakkında Allah'ım boş çevirmesin hiçkimseyi....
 
Geri
Üst