2011 Yılı Yengeç Burcu Yorumu

PaSikA

Yeni Üye
Üye
2011 Yılı Yengeç Burcu Yorumu
2011 şubat ayı burç yorumları
Sevgili Yengeç Burcu melekleri 2011 yılı burç yorumlarına şimdiden bakmak istermisiniz...2010 yılının sonuna gelmeden 2011 yılı burç yorumlarını okuyabilir ve şimdiden fikir sahibi olabilirsiniz...

yengec-burcu-7060.jpg


İş ve aşk hayatınızın çok önemli bir noktasında bulunuyorsunuz. Hiç kuşkusuz çok çalışmanız ve mücadele etmeniz gereken bir yılı tamamladınız. Ancak hiç üzülmeyin! Bu etki geçtiğinde tüm çalışmalarınızın birbirinden lezzetli meyvelerini topluyor olacaksınız. Ev sahibi olma isteğiniz de bu yıl artıyor. İşin en güzel tarafı, 2011 bu düşünüzü gerçekleştirecek konumda olabilecek. Özel hayatınızda ki insanla ciddi bir ilişki düşünüyorsanız Haziran ayı girişimde bulunmak için en güzel ay olacak.

Yengeç bilinci, varlık bilincine karşıdan bakabilen, kendinin varlığı konusunda daha ılımlı bir çizgide olmanın bilincidir.
Yengeç bilinci: tıpkı liderliğin gücü gibi kararlarının arkasında durmaktadır. "yapsam mı, yapmasam mı ?" veya "söylesem mi, söylemesem mi ?" gibi bocalamaz


Bazen bir düşünce ağır basar, hemen arkasından diğer düşünceler, böylece Yengeç kararsızlık içinde olmaz. Çok hassas bir denge ile sağlanacak mükemmel kararlar verebilirler. Çünkü Yengeçler, ahengin; kusursuzca güzelliğin temeli olduğunun bilincidir.

İkizlerin' ın üstün nitelikler peşinde koşması, terazinin kusursuzluğu en ince ayrıntılarda aramasından sonra Yengeç bir şey keşfetmiştir. Kusursuz bir şey yoktur, ancak her şey uyumlu olduğu kadar güzeldir.

2011 yılı Siz Yengeçler için, Şans, bereket ve genişleme imkanı getiren ve kişiyi inancı açısından besleyen kuvvetlendiren Venüs gezegeni, 25 Şubat 2011 tarihine kadar sürecek bu dönemin siz Yengeçlere olan etkisi, içsel huzur ve güvenlik aradığınız en önemli yaşam alanının eviniz, aile yaşantınız, aileniz ve geçmişinizle alakalı konularda olacağını görmekteyiz. Satürn kova burcunda ilerlerken sorumluluk, güvenilirlik, görevlerini yerine getirme hissi vereceği gibi, sınırlamalar getirerek bunları gönüllü olarak kabul etmeniz açısından da size etkileyecektir. Ne kadar modern düşünürseniz düşünün bu süreçte geleneksel kurallar önünüze gelebilir ve sizi belirli bir çerçeve içinde hareket etmek adına teşvik edici olabilir. Dürüstlük, ciddiyet, sadelik, disiplin içinde yaşamanız için içsel olarak size enerji sunar. Ailenizle alakalı konularda sorumluluk almaya ve ruhsal olarak kendinizi güvende hissetmek adına eylemlerde bulunmaya çalışabilirsiniz. Tedbirli bir şekilde yaşamak gerektiğini anlar ve daha dikkatli adımlar atmak için özen gösterebilirsiniz.

Uranüs gezegeninin Terazi burcundaki seyri ise sizler için, içsel korkularınızla yüzleşmek, mesleki konularda gelişim için sıkı çalışmak, kendinize olan güveninizi geliştirmek amaçlı deneyimlerle karşılaşmak ve dengeli bir yaşam demektir. Sonunda, kendinizi yeniden keşfederek, olgunlaşmış, sorumluluklarınızın kesinlikle bilincinde olarak yeni bir yaşama adım atarak, bütün öğrendiklerinizi uygulamak isteğiyle dolu olabilirsiniz. Bu etki altında, içsel olarak yalnızlığa yatkın olmanıza rağmen, kimi zamanlarda oldukça neşeli, fazlasıyla çalışan fakat hayatın eğlenceli yanlarını yaşamaktan hoşlanan biri gibi davranabilirsiniz, bunun altında yatan sebep ise, içinizdeki korkuları bastırmak ve etrafınıza ne kadar güvende ve mutlu olduğunuzu hissettirmektir. Bu bir yerde iyi bir davranış olabilir ama sorunlarınızı paylaşmak istemediğiniz ve bilinmesi durumunda aciz gözükeceğinizi düşünmeniz en büyük yanlışlardan biri olacağı için, yüreğinizdeki tutsaklık daha fazla yükselecek ve sonunda iyice yalnız kalabilirsiniz. Onun yerine, sevdiğiniz güvendiğiniz insanlara ruhunuzu paylaşıma açık tutmak, onların desteğini almak ve sorunlarınızı bölüşmek hem sizi boşluktan kurtaracak hem de içsel olarak huzur verecektir.


2011 yılında gündelik iş temponuzla alakalı konularda bakış açınızı değiştirmenizi sağlayacak gelişmeler yaşanabilir. Mesleki kariyerinizi yükseltmek için usta çırak ilişkisi tarzında, gündelik temponun yoğun olarak yaşandığı işler gündemde olabilir. sağlığınıza özellikle dikkat etmeli, rutin kontrollerinizi yaptırmalı ve stres yaratabilecek ortamlarda çalışıyorsanız elinizden geldiğince sakin kalmaya özen göstermelisiniz. İşinizle ilgili beklenmedik değişimler de yine bu sürecin etkileridir.

Venüs gezegeni ise 2011 yılında aşk hayatınız, çocuklarınızla ilişkileriniz, hayatın keyifli yanlarını hissetmenizle alakalı mevzularda bağımlılık yaratabilecek ilişkilere sebep olabilir. ilişki kurduğunuz insanlar ve diğer konularda hayalkırıklığı yaşamamak için tedbirli olmanız, sorunlara pembe gözlüklerle bakmamanız gerekmektedir.

Aşk ve İlişkiler
04 Ocak 2011- 28 Şubat 2011 arası yakın çevreyle ilişkiler ve yolculuklar açısından etkili görünmekte. Değişik insanlarla tanışmak, haberleşmek yoğun bir şekilde görülebilir. Bağımlılık yaratabilecek ilişkilerden kaçınabilirsiniz.

06 Mart- 19 Nisan dönemi aşkta şanslı bir dönem. İlginç ve sıradışı ilişkiler yaşanabilir. Özgürlük konusunda oldukça dikkatlisinizdir.

07 Mayıs- 22 Haziran arası ciddi ilişkinizle alakalı konularda çatışmalar ve anlaşmazlıklar meydana gelebilir. Partnerinizin size karşı olan davranışlarında sertlikler ve bencillikler nedeniyle tartışmalar yaşanabilir.

11 Temmuz- 28 Ağustos ilişkiler açısından oldukça şanslı bir dönem. Kendinizi pozitif bir şekilde ifade edeceğiniz güçlü bir dönem. Fiziki açıdan güzellik, çekicilik ve kendinize olan güven duygunuzun yükselişi size aşk konusunda keyifli günler yaşatabilir.

10 Eylül- 16 Aralık yakın çevrenizle güçlü ilişkiler, yolculuklar ve etkili girişimler.

Olumlu İlişkiler : Başak, Balık , yay
Zorlu ilişkiler : Koç, Arslan

İş ve Kariyer
11 Şubat - 23 Nisan mesleki konularda aşırı hassasiyet içinde olacağınız bir dönem. Otoritelerle sorunlar yaşanabilir ve işinizle alakalı konularda kendinizi gergin hissedebilirsiniz.

24 Mayıs- 25 Haziran döneminde mesleki açıdan ve otorite konumundaki kişilerle olan ilişkilerinizi dikkatli bir şekilde sürdürmeli. Güvenliğinizle alakalı mevzularda aşırı kırılganlıklar yerine daha güçlü bir şekilde kendinizi ifade etmeye çalışmalısınız.

30 Haziran - 22 Ağustos dönemi hedeflerinizle alakalı konularda sosyal ilişkileri ve ekip halinde çalışmalar, tanıtımlar ve liderlik özelliklerinizi gösterebileceğiniz faaliyetler.

29 Eylül - 19 Kasım kendinizi ifade konularında etkili süreç olarak gözüküyor. Girişimlerde bulunmaya gönüllü olmalısınız.

Parasal Konular
06 Mart- 18 Mayıs arası yönetici gezegeniniz mars evlilik, ortaklık, miras ve diğer yollardan finansal açıdan gelirleri göstermekte.

12 Ağustos - 14 Eylül arası tutumluluk ve para elde etme konusunda yaşanacak bazı olumsuzluklar.

08 Ekim - 13 Kasım dönemi parasal konularda dikkatli adımlar atılmalı, ödemelerinizle ilgili sorunlar yaşanmaması için harcamalarınız konusunda da temkinli davranmanız gereken bir zaman dilimi. Başkalarından destek görmeye ihtiyacınız olabilir.

Sağlık
12 Şubat- 29 Mayıs beslenme düzeninize dikkat etmeli, kilo sorununuzla ilgili belirli bir diyet programına dahil olmalısınız. İlişkilerinize özen göstermeli, psikolojik yönden beklentilerinize uymayan durumların yaratacağı gerginlikler karşısında içinizdeki sevgi birliğini denge içinde tutmaya özen göstermelisiniz. Kilo sorunları ve lezzetli yiyeceklere düşkünlük konusunda perhiz yapmayı ihmal etmemelisiniz.

18 Haziran- 21 Temmuz yoğun çalışmanın veya iş problemleri nedeniyle oluşan stresler.

27 Temmuz- 20 Ağustos herşeyi detaylamaya çalışmanız ve içsel olarak mükemmellik arayışınızın getirdiği stresler yaşanabilir. Bu dönemde evliliğiniz veya ilişkinizle alakalı konularda yaşadığınız sıkıntılar sonucu doğal olarak kendinizi keyifsiz hissedebilirsiniz
 
Kusursuz bir şey yoktur, ancak her şey uyumlu olduğu kadar güzeldir.
tşkler canım bir yengeç olarak ama bu söz gerçektende dogru
 
Geri
Üst