2011 Yılında Burçları Neler Bekliyor

PaSikA

Yeni Üye
Üye
2011 Yılında Burçları Neler Bekliyor
2011 yengeç burcunu neler bekliyor burçlar 2011 balık burcunu neler bekliyor burçlar burçları
2011 yılına yavaş yavaş yaklaşıyoruz...2010 yılı bitmeden 2011 yılına girmeden yeni yılınızın nasıl geçiceği hakkında bilgi sahibi olmak istermisiniz kızlar...

Buyrun ozaman 2011 yılında burçları neler bekliyor :tik:

burclar-9246.jpg

2011 Koç Burcu
2011 de hedeflerinizi gerçekleştirmek için yavaş fakat emin adımlarla yürüyebilirsiniz. Bu adımlar sizi zamanı geldiğinde zirveye ulaştıracaktır. Diğer insanlarla ortaklaşa düşünmeyi, işbirliğinde bulunmayı kabullenmelisiniz. Yenilikte bulunmak için güçlü insanlarla temas ediniz. Bu güçlü insanlar size yepyeni bir dünyanın kapısını açabilirler. İyimserlik, istediğin kadar özgür olma ve rutin işlerden uzaklaşma fırsatı sağlayacak. Eğitim, yurtdışı, seyahatler, ortaklıklar ve ikili ilişkiler konusunda bereketli ve olumlu gelişmeler yaşanabilir. Bu yıl yalnız yaşayan Koçlar uzaklara gidip yerleşmeyi isteyebilir yâda eğitim amaçlı bir yer değişikliği yaşayabilirler.
İdeallerine odaklanmak seni hayata yakınlaştıracak, eğitim ve seyahatle ilgili yeni fırsatlar seni heyecanlandıracak. Yaratıcı konularda ortak bir çalışmaya imza atabilir, seyahatler ve yeni kültürler konusunda sezgi ve hayaller önem kazanabilir. Duygusal olarak hassas olduğunuz bir yıl, bir ilişkinin düzelmesi, tedavi olması ile ilgili gelişmeler de yaşayabilirsiniz. Yeni iş fırsatları, seyahatler, dost toplantıları bu yıl gündeminde oldukça yer alacak. Stratejik birleşmeler için çok sıkı çalışman gerekebilir. Finans ve iş dünyasında seni destekleyen insanlar bulacaksın.
2011 KOÇ Burcu İşHayatı
Yılın ilk yarısında çok fazla çalışmak zorunda kalabilir fakat çabalarınızın karşılığını alamayabilirsiniz. Bu dönem masraflarınız da artış olabilir, bu masraflar daha çok evinizle ilgili konularda görünüyor. Mart gibi parasal kayıplar olabilir ve patronunuz, amiriniz veya bir iş arkadaşınızla gerilim yaşayabilirsiniz. Masraflarınız yüzünden yaşadığınız moral bozukluğundan sosyal hayatınızın renkliliği sayesinde kurtulabilirsiniz.
Yılın ikinci yarısı ise iş hayatınız daha bir rayına oturmuş olacak, şansınız yeni anlaşmalar için size gülümsüyor. Beklemediğiniz fırsatlar karşınıza çıkabilir. İş yerinizde bir süredir belirsizlik taşıyan konular neticelenebilir. Kariyeriniz ve sosyal statünüz konusunda beklenmedik gelişmeler olabilir. Bu dönemde kazacınız da bir artış yaşanabilir. Bulunduğunuz nokta ne olursa olsun tutkulu, dinç, dikkatli ve her zaman hedeflerine ulaşabilir olmalısınız. Yine yılın ikinci yarısı zam almak yâda bulunduğunuz işte yükselmek şeklinde bir gelişme de olabilir.
İş arayan veya işinden memnun olmayan Koçlar bu yıl sizler için çok güzel görünüyor. İsteklerinize kavuşacaksınız.
2011 KOÇ Burcu Aşk Hayatı
Sevgili Koç burcu 2011 de aşk hayatınız oldukça renkli geçecek yeni aşklar, aile kurma düşüncesi, size sıkıntı veren ilişkileri aniden bitirme gibi gelişmeler yaşanabilir. Bu yıl bazılarınız aile sorumluluğunu yüklenirken, bazılarınızın da en büyük düşmanı kararsızlık olacak aile kurma konusunda. Karşınızdaki insanın doğru insan olup olmadığı ya da evliliği gerçekten isteyip istemediğiniz konusu kafanızı karıştırırken bu konulardaki kararsızlığınız partnerinizin de canını sıkacak. Devam eden ilişkilerinizle ilgili çözümlenmemiş sorunlarla uğraşmak ve sevdiğinizle aranıza mesafe koymak zorunda kalabilirsiniz. Evlilik planlarınız aniden rafa kaldırılabilir. Bir ilişki aniden başlayıp aniden bitebilir. Bu durum sizin için büyük değişimlere yol açabilir.
Mayıs itibariyle aşk hayatınız ve birebir ilişkileriniz canlanmaya başlayacak. Sosyallik ve sevgi ihtiyacınız, karşı cinsle temaslarınız gayet olumlu. Arkadaş çevrenizde beklenmedik gelişmeler ve değişimler sizi aşk ile iç içe olmaya da itebilir.
Ağustostan sonra aşk hayatınızda önemli açılımlar söz konusu olacak. Bulunduğunuz ortamlarda aşklar sizi bekliyor. Hayatınızın pek çok alanını paylaşabileceğiniz, sizi tamamlayan bir partner hayatınıza adım atabilir. Bu dönem eşiniz ve ya sevgiliniz yanınızda olacak ve sizi mutlu edecek, özellikle maddi konularla ilgili yardımlarını esirgemeyecektir. Evliliği ile ilgili sıkıntılar yaşayan koçlar bu yıl sorunlarınız çözüme kavuşabilir, eski kırgınlıkların ve yaraların iyileşme zamanı, ailenize daha fazla zaman ayıracaksınız bu da ilişkinizi olumlu yönde etkileyecek.
2011 KOÇ Burcu Sağlık
Ailenizdeki bireylerin sağlık durumu ile ilgili bir problem varsa düzelecek ve onların sağlık sorunlarının maddi sorumluklarını siz yüklenebilirsiniz. Yeme ve içme konusunda aşırıya kaçmamalısınız. Dost toplantıları rejim listenizi unutturabilir. Ağustostan sonra mideniz ve bağırsaklarınızı korumalısınız. Tansiyon probleminiz varsa kontrolleriniz yaptırmalısınız. Yeteneklerinizi fark ederek kendinizi geliştirecek meditasyon, ruhsal faaliyetler ve yaşam ötesi konulara ilgi duymaya başlayabilir, bu konularda çeşitli kaynak kitaplar araştırarak içsel dinginliğinizi sağlayacak çalışmalar içinde olabilirsiniz. Rahatlamanızı sağlayacak mekânlarda bulunmaktan zevk alacaksınız.
Uyku ve beslenme düzeninize dikkat etmelisiniz. Hormonal rahatsızlıklarla ilgili problemler ortaya çıkarsa hemen doktorunuza başvurmalısınız.
 
2011 Yengeç Burcu
Sevgili yengeç 2011 de Yaratıcılığınızı dış dünyaya sunabilir, gizli güçlerinizi uyandırabilirsiniz. Bütün bunlar için şimdi önünüzde yepyeni bir yıl var. Hiç kuşkusuz bu yıl son derece şanslısınız ve birden ortaya çıkan imkânları değerlendirmeye bakmalı, tembellik etmemelisiniz Yılın ilk yarısında, her türlü eğitim, yurt dışı bağlantılı yolculuklar ve hukuksal konularla ilgili girişimlerinizde başarılı sonuçlar alacak ve kendinizi geliştirerek geleceğinize yatırım yapacaksınız. Bu yıl enerjiniz ışık saçacak. Kısa yollar ve uzun yollar bu yıl sizi etkileyecek. Beklenmedik olaylara hazır olun. Karşınıza çıkabilecek fırsatları lütfen geleceğinizi düşünerek iyi değerlendirin. Dostlarınızı iyi seçin. Çıkarlarınızı iyi koruyun. Kimseye kendinizden daha fazla güvenmeyin. Özellikle ortaklaşa konularda alacak-verecek hesabınızı iyi yapın. Çıkacağınız yolculuklarda bütçenizi iyi ayarlayın. Şubat sonu gibi evinizle ilgili sorunlar ve harcamalar artabilir. Haziran sonunda ise iş ve kariyer konularında yurtdışı bağlantılarınızla ilgili beklenmedik sorunlar çıkabilir, beklediğiniz ödemelerin gecikmesinden dolayı sıkıntı yaşayabilirsiniz. Ağustos ayında işle ilgili beklediğiniz bir ödeme varsa hazır olun, tahsil etme şansınız var.
Ağustos sonrası maddi konularda daha sakin düşünerek temkinli hareket etmeniz gerek özellikle yeni bir yatırım yapmak olsun ev arsa almak olsun iyi düşünerek hareket edin.

2011 Yengeç Burcu Aşk Hayatı

Süre giden ancak size sıkıntı veren bir türlü ne olacağı konusunda içinden çıkamadığınız karşınızda ki kişiden emin olamadığınız türde bir ilişki yaşıyorsanız bu ilişkiye son noktayı zor olsa da koyacak, geçmişin bağlarından kurtulacak ve yeni aşklara yelken açabileceksiniz. Şunu hemen belirtelim ki yengeçlerin aşkı, gerçek aşkı bulacağı bir yıl olacak. Evet, sevgili yengeç eğer kalbiniz boş ise bu yıl beklediğiniz aşkla karşılaşacaksınız.
İki aşk arasında kalan yengeçler ise aşka olan adımlarını ciddi attıkları takdirde doğru kararı verecekler.
Çıkacağınız bir yolculuk sonucu ani sürpriz bir gelişme yaşanabilir. Duygusal hayatınızda sizi memnun edecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aşkta büyük bir tutku ve heyecan getirici deneyimler söz konusu olabilir. Yılın son dönemi de aşk hayatınızda ve beraberliklerinizde uyumlu enerjilerin etkisi altındasınız. Evli yengeçlerin aileleri ile olan paylaşımları artacak. Evli olan yengeçlerin bu yıl anne baba olması da mümkün.
Evlilikleriyle ilgili süre giden sorunlar da çözüme kavuşacak ancak eşinizle aranıza üçüncü kişileri karıştırmamanız gerekiyor.
2011 Yengeç Burcu İş Hayatı

Finansal konular, anlaşmalar, miras gibi ya da yatırım benzeri konular sizi bu yıl daha fazla bağlayabilir. Bu belki bir kredi kullanımından ya da bir birikimi değerlendirme sorumluluğundan kaynaklanabilir. Eşinizin, ortağınızın parasal işleri ile daha fazla ilgilenme ve kontrol etme zorunluluğu hissedebilirsiniz. Bu konuları es geçmemelisiniz. Destek gördüğünüz veya destek verdiğiniz insanların kayıp ve kazançlarında yanlarında olmak durumunda kalabilirsiniz. Eğer kadınsanız iş yerinizde sizi kıskanan kimseler olabilir bunlara karşı kıvrak zekânızla zarar görmeden baş edebilirsiniz. İş yeriniz de zaman zaman ufak gerginlikler yaşayabilirsiniz ancak bunu eşinize yâda evinize yansıtmamaya özen göstermenizde fayda var. Burada hemen şunu da ekleyelim zaman zaman ufak tatsızlıklar dedik bu yıl iş hayatınızla ilgili canınızı sıkacak öyle büyük bir sıkıntı yok endişelenmeyin. Yılın ikinci yarısı maddi konularda kendinizi daha rahat hissettiğiniz bir döneme gireceksiniz. Ev arsa gibi bir yatırım düşünen yengeçler için Ağustostan sonra bu istekleri gerçekleşebilir. Ancak hali hazırda borç ödeyen yengeçlerin ikinci bir borcun altına girecekleri işlere kalkışmamalarında fayda var. Ekim sonrası geleceğe yönelik hedeflerinizde netleşme olacak, daha hırslı ve planlı hareket edeceksiniz. Bu yönde güçlü kişilerin desteğini alabilirsiniz. Kendinizden oldukça emin olduğunuz yaşama arzunuzun yüksek olduğu bir yıl olacak.

2011 Yengeç Burcu Sağlık

2011 tansiyon problemi olanların özellikle dikkatli olmaları gerek. Kış aylarında açılan iştahınıza karşı önlem almalısınız. Bunun dışında sağlıklı bir yıl siz yengeçleri bekliyor olacak. Ancak bir yakınınızın yâda sevdiğiniz birinin sağlık sorunu sizi üzebilir. Kimileriniz ise çocuklarının yâda eşinin bir sorunu ile ilgilenmek durumunda kalabilir. Cildinize özen göstermeyi de unutmayın.
 
Akrep Burcu 2011
2011 yılı Siz Akrepler için, gerek evlilik gerekse iş ortaklığı sayesinde elde edilecek gelirler sigorta, nafaka, banka kredileri, miras ve hukuk davaları yoluyla elde edilmesi mümkün olan finansal kazançlar konusunda kendinizi güçlendireceğiniz, zengin hissedeceğiniz ve ruhsal açıdan daha olumlu ve daha pozitif düşünerek hareket edebileceğiniz şanslı olduğunuz alanlardır.Yalnız unutmamanız gereken konu sorumluluklarınızın bilincinde olmak ve yatırımlarınızı değerlendirmek konusunda daha dikkatli davranmaktır. Çeşme akarken doldurmalı cümlesinden yola çıkarsak geleceğinizi düşünerek hareket etmeniz yerinde olacaktır. Böylece bu süreci çok daha olumlu bir şekilde geçirmiş olabilirsiniz.
Ailevi konular, yuvanız ve ebeveynlerinizle ilgili yaşanabilecek sıkıntılar, engeller ise aslında sizin gelişme noktalarınız olup, bu konularda boşvermişlik içinde davranmadan gerekli ayarlamalarda bulunmanız halinde ödülünüz de büyük olacaktır. Kendinizi en fazla bağımsız hissedeceğiniz alan mesleki faaliyetler olup, dikkatli adımlar atmamanız ve düşünmeden ani kararlar vermeniz halinde oldukça zorlu durumlarla karşılaşmanız mümkündür. Daha özgür bir çalışma ortamına ihtiyaç duyabilir ve otorite konumundaki kişilerle olan ilişkinizde sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu nedenle lütfen mantıklı düşünmeyi ve ilişkilerinizi güçlü tutmanız gerektiğini biliniz.
2011 yılında eğitim hayatınız, ticari konular, dini ve inancınızla alakalı meselelerde kendinizi özgür hissetmek isteyebilir ve hayallerinize uygun veya kendinizi mutlu hissedeceğiniz seçimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Yalnız lütfen dikkatli seçimlerde bulunmalı, bazı şeylerin gözünüzü boyamasına ve kandırmasına izin vermemelisiniz.
Aşk ve İlişkiler
2011 yılı ilişkiler açısından 12 Aralık 2010 - 21 Ocak 2011 tarihleri arasında Satürn gezegenin ciddi ilişkiler evinizden geçişi, ilişkinizle alakalı konularda partnerinizin size karşı iyimser, bonkör, pozitif bir ruh hali içinde davranmasını sağlayabilir. Sizin de aynı şekilde karşılığını vermeniz halinde birbirinizle uyum içinde olabilirsiniz. İlişkisi olmayan burç mensupları için bu ilginç karşılaşmalar, yurtdışıyla bağlantısı olan kişilerle tanışmak, son derece renkli, neşe dolu ve özel bir kişiyle yaşanacak beraberlik gibi pozitif etkiler sunabilir.
08 Temmuz- 19 Ağustos döneminde ailenizle olan ilişkinize lütfen dikkat ediniz.
11 Ağustos- 28 Ekim tarihleri aşkta şanslı ve aktif bir dönem olarak gözükmekte. Neptün gezegeninin tutkulu yönü ortaya çıkarken, yeni bir aşk ilişkisi, flört ve erotizm gücünüzün yükseleceği bir dönem olarak geçebilir. Maceraya dönük beraberlikler açısından da etkili gözükmekte. 05 Ağustos- 22 Eylül tarihleri arasında Mars gezegeninin de aynı yaşam alanından geçiyor oluşu şansınızı ikiye katlamakta.
14 Ekim- 17 Kasım arası ciddi ilişkiler bakımından aktif ve olumlu bir bir dönem olarak gözükmekte.
18 Kasım-27 Aralık ise, evlilik, ciddi ilişkiler açısından çatışmalardan uzak durmak için karşılıklı olarak fedakarlıkta bulunmak, olayları abartmamak ve birbirinizin fikirlerinden yararlanarak hareket etmeniz sonucu olumlu geçebilir. İlişkisi olmayanlar için bu süreç aktif olarak gözükmekte. Tutkulu davranışlara yol açabilir. Bu durum kurulacak beraberliklerde çekim gücü oluşturabilir.
İş ve Kariyer
13 Aralık 2010 - 17 Ocak 2011 Jüpiter geri hareketi nedeniyle tam olarak istediklerinizi hayata geçirmeniz zor olsa da bu tarihten sonra gayet aktif bir süreç başlayacak ve sizler 22 Mart tarihine kadar kafanızın içindeki herşeyi hızlı bir şekilde cesaretle öne sürebilecek ve girişimler açısından şans elde edebileceksiniz.
10 Mart- 12 Nisan arası değişkenlikten, kararsızlıktan uzak durmalı, işinizle ilgili konularda kurban durumuna düşmemek için etrafınızdaki insanlara sınır koymayı bilmelisiniz. Mesleki konularda tüm girişimlerinizde aldanmamak için her şeyi detaylıca gözden geçirmelisiniz.
11 Ekim- 23 Kasım dönemi gündelik iş temponuzda dikkatli kararlar almaya, çevrenizle iyi ilişkiler içinde bulunmaya dikkat etmeli, gücünüzü başkaları üzerinde kontrol amaçlı kullanmamaya dikkat etmelisiniz.
Parasal Konular
04 Ocak- 08 Şubat ve 14 Kasım- 10 Aralık tarihleri mesleki ilişkiler kanalıyla gelebilecek parasal durumları göstermekte. Sabırlı ve ölçülü olmayı sürdürmeniz ve otorite konumundaki kişilerle iyi ilişkiler içinde olmaya çalışmanız size finansal olarak fayda sağlayabilir.16 Mart- 27 Mayıs tarihleri arasında sahip olduğunuz değerleri korumak ve kollamak adına dikkatli olacak ve kaybetmek korkusu altında daha tutumlu bir süreç geçireceksiniz.19 Haziran- 25 Temmuz arası ebeveynleriniz kanalıyla destekler görme konusunda olumu görünmekte. Bu süreçte daha tutumlu davranmanız gerekebilir. Evlilik yoluyla gelen kazançlarınızı yuvanızda değerlendirebilirsiniz.
 
Başak Burcu 2011
Başak burcu insanı, uranüs’ün en romantik ve en aşk dolu burçta bulunduğu dönemde doğmuştur. Başak Burcu’ nun temsil ettiği ruh hali, eskiden beri “dengeleyici ve karakterli” bir ruh hali olarak kabul edilir. Aslında Başak karakterinin temel vasfı, varlığını, benliğini ve haklarını anlatma bilincidir. Öyle ki, haklarını müdafaa ederlerken dengeleyici yollarda ilerlerler.
İnsan ruhu sonsuzluğu istediği için kısıtlı bir zamana sığmak istemez, ölümü büyük bir düşman olarak görür. Ancak ölüm çaresizce varacağımız mutlak sonumuzdur. O halde bu düşmana karşı savunmamız, bilinen kaçma ve savaşma yöntemlerinden farklı olacaktır. Başak burçları , hayat sermayesini gerçek hedefin elde edilmesine kullanmayı , böylece hayat serüveninin amacını gerçekleştirmeyi tercih eder.
Başak burcu’nun temsil ettiği karakter: dünya’da bulunmanın büyük bir güzellik olduğunun farkındadır. Var olma bilinciyle dopdolu olan bu kişilik, bu varlığa ne gibi bir hedef belirlemişse onu gerçekleştirmek için büyük çabalar harcayabilir, büyük fedakarlıklar yapabilir.
2011 yılında siz Başak’lar, meslek hayatınız ve gündelik iş temponuzla alakalı konularda sistemli bir şekilde çalışmanız ve sorumluluklar almaya gönüllü olmanız halinde, Venüs gezegeninin olumlu desteğini üzerinizde hissedeceğiniz bir yıl olarak geçebilir. Bu dönemde ustalaşmak adına mesleki konularda bilgi sahibi olmaya çalışacak, üst pozisyonda bulunan kişilerle güçlü ilişkiler kurabilecek ve toplum içindeki yerinizi net bir şekilde belirleyebileceksiniz.
2011 yılı İş hayatında kendinizi göstermek hevesiyle dolu olacağınız bir yıl olarak gözükürken, gelişim fırsatlarını değerlendirmek adına her türlü zorluklarla baş etmeye hazır bir ruh hali içinde, geçmişte yaşadıklarınızın sizde bıraktığı izleri ve bundan sonra yaşanacak her türlü sorunu çözmek adına gerektiğinde her türlü değişimi uygulayabilecek kadar cesur davranabilirsiniz. Sosyal aktiviteler içinde yer almaktan hoşlanabilir, bu konularda paylaşımcılığınızı, birleştiriciliğinizi özgürce sergilemekten mutluluk duyabilirsiniz.
Kısaca 2011 yılı sizler için, gerek hayata yaklaşım tarzınız açısından gerekse toplum içinde statünüzü belirlemek adına, mesleki açıdan güçlü olmak isteğiniz çerçevesinde gelişebilir ve bu istek sizi, en derin deneyimlerden geçseniz bile sonunda inanılmaz başarılara ulaşmanız adına destekleyici olabilir. Bu yorum forumdas.net sitemizde yayınlanmaktadır.
Yeter ki bunu isteyin ve bunun için her türlü sorumluluğun altına girmeye hazır olun.
Aşk ve İlişkiler
2011 yılında aşk ve ilişkiler konusunda şanslı ve dikkatli olunması gereken dönemleri tarih aralıkları şekliyle size sunmayı düşünüyoruz. Böylelikle ajandanıza bunları kaydedebilir ve astrolojik olarak yararlanabilirsiniz. İlişkiler ve aşk konusunda en etkin enerji şüphesiz ki uranüs gezegeninin burcunuzla oluşturacağı görünümlerdir.
3 Mart-25 Mart arası hayata yaklaşım tarzınız genel olarak, isteklerinizi kabul ettirme konusunda daha inatçı olmanıza rağmen bu durumunuzun dışarıdan bakıldığında ilgi çekici bulunmanızı sağlayıcı bir faktör olarak görünmekte. Kendinizi özel ve önemli olarak gördüğünüz için, karşı cins üzerinde etkinizin yükselmesi söz konusu olabilir. yalnız çok fazla bencil davranmak itici bir durum da oluşturabilir. Dikkatli olmakta fayda var.
09 Nisan-27 Mayıs arası aşk ve flört ilişkilerinde tutkulu yaklaşımlar ve erotizm gücünüzün yükselmesi ve kendinizi aşk konusunda gayet rahat ifade ettiğiniz, girişimlerde bulunduğunuz aktif bir dönem olarak gözükmekte. Beğenilmek, beraberlik konusunda isteklilik, bonkör yaklaşımların yanısıra bir o kadar da egonuzun yükselişe geçeceği bir dönem olarak görülmekte.
12 Haziran- 07 Temmuz arası dönem aşk ilişkinizle alakalı konularda kendinizi ön plana almaktan hoşlanacağınız, beğenilmek ve sevilmek içgüdüsü içinde hareket edeceğiniz bir süreç olarak gözükmekte. İlişkisi olmayanlar için bu dönem oldukça şanslı gözükmekte. Yeni aşklar gündeme gelebilir ve keyifli bir dönem geçirebilirsiniz. Kalıcı olmaktan ziyade belirli bir süreye dayanan aşk ilişkileri ağırlıklı olabilir.
18 Temmuz- 13 Eylül arası ise ciddi ilişkiler açısından en şanslı olduğunuz dönem olarak gözükmekte. Bu dönemde karşınıza çıkabilecek yeni kişiler olduğu gibi, beraberliğinizde de gayet olumlu bir süreç geçirebilirsiniz.
Dikkatli olunması gereken tarih aralığı ise 15 Ağustos- 20 Ekim arası yönetici gezegeniniz Venüs ilişkilerinizde karşılıklı uyum ve dengenin devamı için çatışmalardan kaçınmanız gerektiğini gösterdiği gibi, sorunlarınızı görmezden gelmenizin de problemlerin daha fazla büyümesine yol açabileceğinin göstergesidir.
Olumlu ilişkileriniz: Terazi-İkizler-Kova ile
Zorlu ilişkiler : Koç ve Oğlakla
İş ve Kariyer
Satürn ve Neptün gezegenlerinin etkisi bu yeni yılda çok yoğun. Sizler için en fazla yoğunluğun ve gelişimin görüleceği konuların başında kariyer ve saygı gelmektedir. Bunların dışında kendinizi en olumlu şekilde ifade etmeniz ve girişim, gelişme açısından aktif olacağınız dönemler ise sırasıyla
07 Ocak-18 Şubat arası mesleki konularda otoritelerle iyi ilişkiler ağınızı sürdürmeye çalışmalı, sorumluluk bilinci içinde hareket etmeye özen göstermelisiniz.
15 Mart- 20 Mayıs güneşin burcunuzda seyredeceği dönemdir. Her ne kadar venüs geri hareketi devam ediyor olsa da, kararlarınızı yeniden gözden geçirerek belirli bir plan çerçevesi içinde uygulamaya hazır olabilmeniz için etkili bir zaman dilimi olarak gözükmekte.
3 Haziran-24 Temmuz arası gündelik iş temponuzda kendinizi ortaya koymak açısından temkinli davranabilir, titiz ve detaylı çalışmaya önem vermeniz gerekebilir. Planlı ve programlı olmanız halinde her işin üstesinden gelebilir, eksiklerinizi tamamlayabilirsiniz.
19 Ağustos – 22 Ekim arasında otoriterle olan ilişkilerinizi güçlü tutmalı, çatışmak yerine uzlaşı içinde olmalısınız. bu devrede kurulacak iyi bir diyalog size iş yaşamınız açısından olumlu katkılar getirebilir. Bu yorum bakterim.net sitemizde yayınlanmaktadır.
Parasal Konular
Finansal açıdan etkili dönemler sırasıyla,
07 Mart-26 Nisan yeteneklerinizi hayata geçirmenizi sağlayıcı ve bu yolla para kazanmanızı sağlayıcı gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Bu süreçte paranızı dikkatle harcamaya özen göstermeli ve belirli alanlarda değerlendirmek adına girişimlerde bulunabilirsiniz. Yılın finansal açıdan oldukça aktif bir dönemi olarak gözükmekte.
09 Ağustos-18 Eylül kendi kazanımlarınız dışındaki gelirler açısından dikkatli hareket etmeye çalışmalı, riskli işlerden uzak durmalı, parasal ilişkilerinizi güçlü tutmaya çalışmalısınız. Kuşkulu ve kuruntulu davranışlar göstermeniz, parasal yönden güvencede olmak adına başkalarını zorlamanız veya güç uygulamaya kalkmanız yanlış olabilir. Kredi ödemeleriniz konusunda düzenli hareket etmeli, başvurularınızda ise bütçenize göre hareket etmeye özen göstermelisiniz.
Sağlık
14 Şubat – 21 Mart arası dönem kendi içinizdeki sevgi birliğini oluşturmak adına etkili bir dönem olabilir. İç dünyanızı bu gözden geçirme sürecinde yaşamınızla ilgili her konuda yeni adımlar atmak ve ilişkiler kurmak açısından psikolojik olarak güçlü bir süreç yaşayabilirsiniz. Kendinizle barışık oluşunuz doğal olarak size sağlık açısından faydalar getirebilir.
04 Haziran – 17 Temmuz döneminde sağlığınıza özellikle dikkat etmeli, hijyen ve temizlik kurallarına gerek eviniz gerekse iş yerinizde özen göstermeli, fazla detaylı çalışmanın getirdiği yorgunluklar konusunda dinlenmeyi ihmal etmemelisiniz. Diyet konusunda kendinizce planlar yapabilir ve uygulamaya hazır olabilirsiniz.
 
2011 Aslan Burcu
Bu yıl yılın en şanslı burcu olan Aslan, burcunuza giren Uranüs size iş, aşk ve sağlık alanında mucizeler vaadediyor. Evrenin size sunduğu bu fırsatlarla dolu bir yıllık zamanı en iyi şekilde değerlendirin, çünkü bu durum bir daha 5 yıl sonra karşınıza çıkacak. Aşk da ummadığınız sürprizler ve kaçınılmaz değişiklikler yaşayabilirsiniz; özellikle Haziran ve Temmuz aylarında tutku dolu görünüyor.
Aslan Burcu, duygusallığın ve cesaretin burcudur. Çok duygusal ve değişken bir yapıya sahip olan Aslan karakteri, hızla değişen duygularımızı sembolize eder.
Aslan karakteri son derece merhametli ve empati sahibi bir yapıdadır. Kuvvetli sezgileriyle kelimelere dökülemeyecek manaları hisseden Aslan karakteri, hayatı bu şekilsiz ve sessiz kelimelerle çözümler. Bilinç yapısı açısından bir Aslan, akli kavramlardan ziyade sembolleri ve benzetmeleri kavramaya yatkındır. Bu bilinç, kainattaki çokluk ve nesnelliği çözümleyip birleştirir, soyut manalara eşittir.
2011 yılı siz Aslanlar için kendinizi en değerli ve etkileyici bulduğunuz ve hayata yaklaşım tarzı olarak mutlu ve huzurlu hissetmek isteğinizin alanın evlilik, ciddi ilişkiler, iş ortaklığı konularında olacağını görmekteyiz. Bu yıl içinde birçoklarınız evlilik yolunda adımlar atabilirsiniz. Karşınıza çıkabilecek, olgun, nasıl davranması gerektiğini bilen, iş hayatında belirli bir yer edinmiş, kendi içinde bazı sıkılganlıkları olabilir fakat cömert paylaşımlı bir kişiyi işaret göstermekte. Bu kişi sayesinde kendinizi geliştirebilir, kendinize ve hayata karşı daha güven içinde olmayı öğrenebilirsiniz.
Mars gezegeninin ders vererek disiplin altına aldıran etkisi ise yakın çevrenizle olan ilişkileriniz, gündelik iş hayatınızda çevrenizdeki kişilerle iletişim açısından dikkatli olmanız gereken bir dönemi göstermekte. Kardeş ilişkileriniz ve hizmet duygunuzun ön plana geldiği bir yıl olarak, planlı ve programlı şekilde hareket etmeye özen göstermeli, iletişim açısından güçlü kontaklar kurabilmeli ve sağlık konularında dikkatli olmaya çalışmalısınız. Ne aşırı detaylar içinde dağılmalı ne de rahat davranarak fırsatları kaçırmalısınız.
Neptün gezegeni ise tüm yıl boyunca uzak yolculuklar, yabancı ülkelerle alakalı faaliyetleriniz, yaşam hakkındaki görüşleriniz, hayata bakış açınız ve gönül ilişkileriniz ve eğitim hayatınızla alakalı konularda sizi yenilenmeniz ve özgür kararlar alabilmeniz adına teşvik etmeye 2008 yılından beri devam etmektedir. Genelde etkisi hızlı ve çarpıcı olan bu gezegenin enerjilerinden yararlanmak için kendi bireyselliğinize sahip çıkmalı ve kendinizi geliştirmeye devam etmelisiniz.
Maddi paylaşımlarınız açısından ve kendi kazanımınız dışında elde ettiğiniz veya etmeyi düşündüğünüz konularda aldanmalardan, aldatılmalardan, düşünmeden taşınmadan yapılan yatırımlardan ve paranızı dikkatsiz harcamalardan uzak durmaya çalışmanız yerinde olacaktır.
Jüpiter gezegeni enerjisi nedeniyle kişiye pembe tablolar sunabilir. O nedenle attığınız adımlara dikkat etmelisiniz. Gücünüzü aşan kararlar vermemeyi ve hukuksal açıdan haklarınızı korumaya özen gösteriniz. Özellikle eş kaynaklı gelirler konusunda hayal kırıklığı yaşamamak için ne durumda olursanız olun öncelikle kendi güvenliğinizi düşünmeye çalışınız. Bu yorum bakterim.net sitemizde yayınlanmaktadır.
Aşk ve İlişkiler
06 Ocak- 18 Şubat arası dönemde ciddi ilişkiniz, evliliğiniz ve iş ortaklığınızla alakalı konularda karşılıklı olarak saygı,sevgi birliği içinde hareket etmeye özen göstermelisiniz. Bu yorum forumdas.net sitemizde yayınlanmaktadır.
Partnerinizin size karşı oldukça sıkıntılı, engelli ve disipline edici tavırlarıyla karşılaşabilirsiniz. İlişkisi olmayanlar ise ciddi, sevgisini belli etmekten pek hoşlanmayan bir kişiyle tanışma fırsatı bulabilirler.

09 Mart- 23 Nisan duygularınız gayet hassas ve son derece güçlü ilişkiler yaşamınızı sağlayan olumlu bir süreç. Yabancı ülke ağırlıklı her türlü girişim konusunda destekleyici olabilir.

04 Haziran- 21 Temmuz karşı cins üzerinde etkili ve çekiciliğinizin arttığı bir süreç.

02 Eylül- 27 Ekim tarihleri aşkta şans ve tutkulu beraberlikler açısından olumlu.

16 Ekim- 24 Kasım arası aşk, flört ilişkinizle ilgili konularda tutkulu davranışlar içinde olabilir, yaşadığınız ilişkinizi aşırı derecede sahiplenebilir, kıskanç ve kontrol kurmaya kalkan bir kişi izlenimi yaratabilirsiniz. Gizli saklı ilişkiler gündeme gelebilir. Sezgilerinizin gücü karşınıza çıkacak kişi veya yaşadığınız ilişkiyle alakalı konularda size yardımcı olabilir. 01 Kasım- 29 Kasım arası ise ciddi ilişki ve evliliğinizle ilgili konularda partnerinizle aranızdaki görüş farklılıklarını düzene koymanız açısından etkili gözükmekte.
Olumlu İlişkiler : Oğlak, Terazi, Kova
Zorlu İlişkiler : Yengeç, Balık, Başak
İş ve Kariyer
05 Nisan- 25 Nisan arası otoritelerle olan ilişkilerinizde dikkatli olmanız gerekmekte. Aşırı hassasiyet içinde alınganlıklar göstermeden görevlerinizi yapmaya çalışmalı, ani kararlar vermekten uzak durmalısınız.

01 Mart- 28 Mayıs tarihleri arası dış ortamlarda kendinizi ifade etme açısından ve girişimlerinizde cesur olmanız durumunda aktif bir dönem olarak gözükmekte.

07 Temmuz- 17 Ağustos yakın çevrenizle güçlü ilişkiler ve iş hayatınızla ilgili girişimlerde bulunmak adına etkili.
Hizmet etme duygunuz güçlü ve birebir ilişkileriniz açısından daha detaylı hareket etmek ihtiyacı doğurabilir.

08 Kasım- 17 Aralık döneminde gündelik iş hayatınızla ilgili konularda yoğun bir tempo içinde olabilirsiniz. Yabancılarla kurulan kontaklar ve yolculuklar yoluyla iş deneyimleri elde etme, eğitim hayatınızla ilgili staj programı gibi konular gündeme gelebilir.
Parasal Konular
06 Şubat- 10 Mart dostluklar, organize işler, ortaklıklar yoluyla beklenmeyen paralar gündeme gelebilir. İlişkilerinizde temel aldığınız duygu parasal kaynaklar açısından daha özgür ilişkiler kurarak rahatlamak ve yine ileriye dönük hedeflerinizi gerçekleştirmenize destek insanlarla temasa geçmek olabilir.

09 Mayıs- 15 Temmuz maddi kazanımlarınızla alakalı konularda daha girişken ve kendinizi ifade etmeniz açısından olumlu bir dönem olarak gözükmekte.

11 Temmuz- 24 Ağustos parasal girişimler açısından etkili bir dönem. Kendinizi yaratıcı bir şekilde ifade edebilir, maddi kazanımlarınızı çoğaltmanızı sağlayan ilişkiler kurabilirsiniz.
Sağlık
14 Mayıs- 25 Temmuz döneminde aşırı yoğunluğun getirdiği yorgunluklar, ateşli hastalıklar, baş ağrıları ve fazla hereketliliğin neden olduğu fiziksel rahatsızlıklar görülebilir. Çabuk rahatsızlanma ve yine çabuk iyileşme dönemi olabilir.
09 Eylül- 22 Aralık tarihlerinde ise, aşırı beslenmenin getirdiği kilo alımları açısından dikkatli olunması gereken zamandır. Diyetinize özen göstermeli ve dinlenmeyi ihmal etmemelisiniz.
 
2011 Balık Burcu

2011 Balık Burcu İş Hayatı
İşinden memnun olmayan balıklar düzgün bir iş olmadan huzur bulmam kolay olmayacak diye düşünebilirsiniz, ancak bu yıl işle ilgili ne istiyorsanız yerine gelecek Bu yılın ilk dönemi olmasa da ikinci yarısı iş değişikliği yapmanız olası. Bu değişiklik mevcut işinizden çıkarılmanız şeklinde de gerçekleşebilir bu durum başta canınızı sıksa da hiç merak etmeyin daha iyi bir iş sizi bekliyor olacak.
Yoğun çalışmayı sevmeyen balıklara da bir müjde verelim bu yıl işleriniz yoğun olmasa da kazancınız iyi görünüyor.
İş ile ilgili Haziran- Temmuz dönemi önemli olacak. Fırsatlara açık olduğunuz bu dönemde daha dikkatli davranmanız gerekebilir. Anlaşmalar yapmak, ortaklıklara girişmek ya da sevdiğiniz kişi ile ortaklaşa bir işe adım atmak için uygun bir zaman dilimi.
Parasal konularda kazancınızı belli bir bütçe çerçevesi içinde düzenlemeniz, riskli alanlardan uzak durmanız yararlıdır.
Bu yıl bol kazançlı, yoğun ama size zevk veren bir tempoda ki iş yaşamı sizi bekliyor.
2011 Balık Burcu Aşk Hayatı
Süre giden bir ilişkisi olan Balıklar; bulunduğunuz durumdan oldukça mutlusunuz. İlişkinizde bazı inişli çıkışlı durumlar olmasına rağmen, nihai anlamda sizi rahatsız eden bir durum yok. 2011 de sosyal hayatınız çok fazla ön planda olacak. Özellikle uzun zamandır görüşmediğiniz eski dostlarınızla görüşeceksiniz hatta eski aşkların alevlenmesi bile gündeme gelebilir. Ancak karşı taraf buna istekli olsa da siz eski defterleri açmayacaksınız. Yılın ilk yarısı sizden yaşça büyük bir kişiden evlilik teklifi alabilirsiniz. Bazılarınız için kısa süreli aşklar da söz konusu olabilir. Bu flörtleri gözünüzde büyütmemeli ve olayları kendi akışına bırakmalısınız.
Temmuz ayından sonraki dönemde eski arkadaşlarla bir araya geldiğiniz bir arkadaş toplantısında karşılaşacağınız bir kişi ile duygusal bir birliktelik başlayabilir. Maddi durumu iyi olan varlıklı kişilerle tanışma olanakları yakalayabilirler. Evlilik planları yâda ortaklaşa girilen bir iş için en olumlu sonuç ve gelişmelerin yaşanabileceği dönemdesiniz.
Eğer gerçek aşk yaşanıyorsa tüm evlilik testleri olumlu sonuçlar verecektir. Bu insan sizin için doğru insan olabilir. Uzun soluklu ve sağlam bir ilişkinin temelleri atılabilir. Evet, sevgili balık bu yıl gerçek aşkı bulabilir güzel bir evlilik yapabilirsin.
Evli olan balıklar için ise hafta sonları kısa tatillerle ilişkilerini canlı tuttukları güzel bir yıl geçecek Evliliklerin de sorun yaşayan balıklar ilişkinizde yumuşak başlı ve uzlaşmacı olduğunuz bir yıl geliyor. Sorunlarınızı çözüme kavuşturduğunuz iki tarafında birbirini anlamaya çalıştığı huzurlu bir yıl olacak.
2011 Balık Burcu Sağlık
Sevgili balık özellikle romatizmal hastalıklar konusunda dikkatli olmalısın. Boyun tutulmaları gibi sıkıntılarınız olabilir.
Kış aylarında açılan iştahınıza karşı önlem almalısınız. Ağustos-Eylül arası mide sorunlarınız gündeme gelecektir. Katılacağınız davetlerde yeme ve içme konularına dikkat etmelisiniz. Özellikle sigarayı halen bırakamamış balıklar en azından biraz azaltmayı denemeliler. Beslenmenize dikkat ettiğiniz ve biraz da spor yaptığınız sürece bu yıl sağlık açısında sorunsuz bir yıl olacak diye biliriz.
 
2011 Kova Burcu

2011 Kova Burcu İş Hayatı
Ocak şubat parasal ve maddi konular üzerine sıkıntılar yaşayabilir, hem kazanmakta zorlanabilir hem de var olanları değerlendirme konusunda endişelenebilirsiniz. Huzurunuzu ve güvenliğinizi tehdit edecek konularda tutumlu davranmak çok faydalı olacaktır. Mart gibi paranızı borç ve alacak ilişkilerinizi değerlendirme zamanı. Bekleyen ve alamadığınız borç nafaka, miras, geri ödemeler varsa bu konularda şanslı olduğunuzu fark edebilirsiniz. Ortaklaşa yaptığınız işler varsa, oldukça başarılı olabilirsiniz. Ortak kazançlarınıza ilişkin farklı ve ilginç kararlar alabilirsiniz. Ani kararlar alarak para kazandığınız işten ayrılabilir, borç alarak riske girebilirsiniz. Kar-zarar dengesini iyi tutturarak bu dönemden geçmeyi deneyebilirsiniz.
Temmuz da bazı seyahat iptalleri yaşanabilir.
Ağustos sonrası para ve yatırım olayları çok yoğun yaşanacak. Bazılarınız bir miras bazılarınız ise borç alıp verme ile uğraşacak. Ödemeler ve bazı maddi beklentilerinize dayalı bir haber veya alacağınız bir karara olumlu yanıtı ağustos sonuna doğru yapacağınız görüşmelerle alabileceksiniz. Bazı parasal beklentiler gerçekleşecek. Ekonomik yaşamınızı sürdürmek için yaptığınız çalışmalar, kendinizi yetiştirmek için gösterdiğiniz çabalar olumlu sonuç verecek ve çevre ilişkilerinizde sizi mutlu edecek gelişmelere sahne olacak. Kişisel harcamalarınız arttıracak. Dış görünüşünüze para harcayabilirsiniz. Ancak bu yıl genel harcamalarınızın daha çok eviniz için olacağını söyleyebiliriz. Bütçenizin büyük bölümünü mutfak harcamalarına ve ev eşyalarına ayırabilirsiniz.
Ekim gibi çevrenizdeki kişilerle ortak kararlar aldığınız ve kısa seyahatlerin söz konusu olduğu bir dönem olacak. Seyahatlerde karşılaşacağınız kişilerle eğlenceli saatler geçirebilirsiniz.

2011 Kova Burcu Aşk Hayatı
Kalbi boş olan kova burçları içinizde bazı korkular yalnızlık duygusu yaşasanız da Mart gibi İkili ilişkilerde başarıyı yakalayabilir, karşı taraftan gelen yönlendirmelere değer verebilirsiniz. Nisan sonrası kiminiz bir anda evlenmek isteyecek ve var olan ilişki bir anda ciddileşecek. Bu dönemde yalnız olan kovaların karşısına yeni biri çıkabilir bu kişiye güvenme konusunda endişe yaşasanız da aşkın çekim gücüne yenik düşeceksiniz. Bazılarınız çocuk sahibi olmak isteyebilir yâda bunu uzun zamandır düşünüyor olabilir. Sevdiği kişiyi uzakta bırakan yâda iş seyahati gibi bir nedenle ayrılıklar yaşayan bazı kova burçları için bu ayrılıkların aşklarını tazeleme fırsatı olacağını söylesek yeridir çünkü bu ayrılıklar sonrası özlem dolu kucaklaşmalar olacak.
Evli ve ilişkisinde sorun yaşayan Kovalar için evliliğinizi gözden geçirdiğiniz eşinizi zaman zaman eleştirdiğiniz bir yıl. Karşınızdaki kişiyi değiştiremeyeceğinizi anlamalısınız özellikle çocuk sahibi kova kadınları eşlerinin çocuklara karşı ilgisiz olmasından şikâyet edebilirler. Kafanızda bin bir çeşit düşünce oluşacak. Eşinizle olan tartışmalar da kullanacağınız sözcüklerin önemli olduğunu da unutmayın. Eşinizle aranızdaki konulara iki tarafın ailesinin de müdahale etmemesi gerekiyor. Şunu söyleyelim alınganlıklarınızdan sıyrılmalısınız. Hep alttan alan tarafın kendiniz olduğunu düşünüyorsunuz ancak böyle yaparak sadece yıpranmaya devam edersiniz bunu unutmayın. Birde üçüncü dördüncü kişilerin söylediklerini kafanıza takmadığınız takdirde daha huzurlu olacaksınız. İhmal edilmiş hissine kapıla bilirsiniz endişelenmeyin geçici bir dönem her şey dört dörtlük olmasa da bu yıl sorunları daha aza indireceksiniz.

2011 Kova Burcu Sağlık
Enerjinizi doğru kullanmalısınız kendinizi çok yormayın. Bu yıl dinlenmeler büyük bir önem kazanıyor. Fiziksel enerjinizi güçlendirmelisiniz. Mide ve bağırsak problemleri ortaya çıkabilir. Tiroidle ilgili sorunu olanlar ihmal etmesin.
 
2011 Yay Burcu

2011 Yay Burcu İş Hayatı
Anlaşmalar yapmak, ortaklıklara girişmek yeni bir iş, var olan işinizde büyümeye gitmek, ekstra çalışmalar 2011 de gündeminizde olabilir.
Mart gibi ortağınız veya iş arkadaşlarınız ile birlikte yapacağınız bir işte gerilim yaşayabilir, bazı gecikme ve aksaklıklara maruz kalabilirsiniz. Aceleden ve riskten kaçınmanız gerekiyor. Ancak güçlü bir mevki için yeri geldiğinde atak davranmayı biliniz.
Temmuz sonrası Özellikle kariyeriniz adına atmanız gereken adımları kolayca atabilir, Kariyer ve hayat hedeflerinde geri dönülemez değişikliklere gidebilirsiniz. Ürettiğiniz fikirler artık sadece fikir olmakla kalmayıp, birer ürüne dönüşebilir. Ofisinizi düzenleyebilir işinize yaramayan şeylerden bu dönemde kurtulabilirsiniz
İşinden ayrılan yâda iş arayan yay burçları yılın ilk yarısı bulacakları işe geçici bir gözle bakabilir ve eylül gibi yeni bir işe başlayabilirler.

2011 Yay Burcu Aşk Hayatı
Yılın ilk yarısı evlilik planları yâda ortaklaşa girilen bir iş için en olumlu sonuç ve gelişmelerin yaşanabileceği dönemdesiniz.
İlişkisinde sorun yaşayanlar ise ya birlikte olduğunuz kişiyi olduğu haliyle kabul edin veyahut size uymayan ve mutsuz eden bir ilişkiden kaçının. Sorunlu bir birlikteliği ciddiyete dökmek ileride daha büyük sorunlara yol açacaktır. Eğer amacınız huzurlu bir yaşam sürmekse, kavga ve çatışmalardan uzak kalmaksa, o zaman önce evliliğinizi, evli değilseniz bundan sonra kuracağınız ilişkileri iyice gözden geçiriniz.
Yeni başlayan birlikteliği olan yaylar evlilik konusunda aceleci davranmamanızı tavsiye ederiz, bu olay evlilik fikrinin iyi bir karar olmadığını anlayıp yarı yoldan geri dönmenizden iyidir. İlişkilerinizde lütfen karşınızdaki kişiyi iyi tanıyınız.
Kalbi boş olan yay burçları yılın ilk yarısında yeni aşklara yelken açacaklar eğer ilişkinizde aceleci davranmaz karşınızdaki kişiyi iyi tanırsanız ileride ciddiyete dönüşecek sağlam temellere dayalı bir birliktelik yaşanabilir.

2011 Yay Burcu Sağlık
Sağlığınıza ve uyku düzeninize dikkat etmeniz, beslenme konusunda diyetinize özen göstermeniz faydalıdır. Spora bir başlayıp bir bırakmanızın da size bir faydası yok. Sporu düzenli bir biçimde yapmaya başlamalısınız. Bel bölgenizle ilgili ağrılar ortaya çıkabilir.
 
2011 BOĞA Burcu
2011 yılı Boğalar için farklılıkların yeniliklerin yılı olacak. Bu değişimler yaşanırken sıkıntılı dönemlerin de sizi beklediğini unutmayın ancak mücadeleci boğalar bu sıkıntıların üstesinden gelmeyi başaracak. Yeni girişecekleri işlerde maddi sorunlarla karşılaşmaları olası. Yeni yatırımlara girişmeden önce ihtiyatlı davranmada fayda var. Çocuk sahibi Boğalar çocukları ile ilgili problemler yaşaya bilir. Çocuk sahibi olmayı düşünenler ise bu yıl çocuk sahibi olabilirsiniz.
2011 Boğa Burcu İş Hayatı
2011 yılında, iş ortamınızın hızlı bir değişiklik geçirebileceğini söyleyelim. Çalışma yöntemleriniz, iş yeriniz değişebilir. Bu alanlarda daha özgür olabilir ve tek başına çalışma imkânı da elde edebilirsiniz. Size özgü, daha bağımsız karar verip hareket edebileceğiniz işler içinde olabilirsiniz. Bu arada kişisel düzeniniz, hayat biçiminiz de değişebilir, bu durum sağlığınızı olumsuz etkileyebilir. Bir diyet uygulamaya başlayabilir, buna gerek de görebilirsiniz. Bu yıl ortak iş yapanlarınız varsa ortaklarıyla sorunlar yaşayabilir. Bazı ortaklıklar bitebilir. Özellikle yılın ikinci yarısı evinizden veya işinizden ayrılabileceğiniz gibi, yeni bir işe, yeni bir eve geçebilir veya evinizle ilgili bir tadilat işine girişebilirsiniz. Haziran'a kadar olan dönemde iş, ev ve ailenizle ilgili hareketli gelişmelere açık olacaksınız. Şunu belirtmekte fayda var özellikle başka bir şehre taşınmak isteyenler bu isteklerini hazirandan sonraki dönemde gerçekleştirebilirler.
Ağustos-Eylül arası sorumluluklar söz konusu olduğunda mücadele etmeyi unutmayınız. Pes ederek geri çekilmek, problemlerden kaçmak çözüm değil. Unutmayın.
Ekim – Aralık arasında masraflarınızı daha iyi kontrol etmeye bakmalısınız. Bu dönemde ekstra harcamalar yüzünden bütçeniz sarsılabilir ve parasal alanda güvensizlik yaşayabilirsiniz.

2011 Boğa Burcu Aşk Hayatı
Yılın ilk dönemi yeni bir aşk ilişkisine girmeniz ya da en azından sizi heyecanlandıracak bir flörte başlamanız olasıdır. Ancak bunun güzel başlayan fakat sıkıntılı bitecek olan bir dönem olduğunu unutmayın. Evli olanlar ise aşırı fedakârlıkta bulunmayı bırakmalı. Gösterdiğiniz sevginin makul bir sınırı olması gerektiğini biliniz.
Mayıs - Temmuz tarihleri arasında duygusal ilişkilerde şansınız kapalı.
Ağustos ayında sizin için önemli biri ile karşılaşabilirsiniz.
Erkekseniz bazı ciddi bağlantılar yapabilir, kadınsanız bir erkekten teklif alabilirsiniz.
Ağustos ayı özellikle evli olanlar açısından zorlayıcıdır. Eğer sorunlar çözülecek gibiyse bu tarihte her iki tarafın da oturup gerçekçi bir planlamada bulunması lazımdır. Tam tersine taraflardan biri için bu ilişki bitmişse o zaman, karşı tarafın sorumlulukları üstlenilmeli ve ondan sonra yeni bir hayata adım atılmalıdır
Eylül Ekim arasında aşk hayatınız ya da evliliğinizle ilgili konularda ani kararlar vermeyiniz. Beklemede kalınız. Daha önce boşanmış ve aile evine geri dönmüş veya kendine yeni bir düzen kurmuş Boğalar için de bu dönem biraz sıkıntılı geçebilir.
Aralık ayında aşkla ilgili düşüncelerinizi abartacaksınız. Eğer bu süreçte aşk konusunda sorunlarınız büyürse veya bir şeyler yoluna girmediyse gerçeklerden kaçıp başka şeylerle teselli bulmak yerine bilakis sorunların üstüne giderek kendinize yeni bir sayfa açmalısınız. Siz mücadelenizi verin olmuyorsa olmuyor ama en azından bir çaba gösterilmiş olur. Yaşadığınız aşkı duygusal olarak ele almaktansa, mantıklı bir şekilde hareket edilmesi daha doğru olacaktır.

2011 Boğa Burcu Sağlık
Sağlık konusunda dikkatli olmalı ve kendinize daha çok vakit ayırmalısınız. Katılacağınız toplantılarda tartışmalardan uzak kalın ve tansiyon sorunlarınıza dikkat edin. Mideniz ve sindirim sisteminizle ilgili sorunlar olabilir. Masaj, sıcak doğal ortamlar hayatına ahenk katabilir Kendinizi çok zinde hissediyor olsanız bile soğuk algınlığı türünden hastalıklara açıksınız.
Kasım-Aralık arasında sağlığınıza dikkat ediniz. Bu dönemde yurt dışı seyahati yapacak olanlar özellikle hava değişimi ile ilgili problemler yaşayabilir. Ayrıca kalp ve tansiyon sorunları olanlar gerekli perhizlerini yapmalı ve diyete başlamamışlarsa bir an önce bu konuya eğilmelidirler.
 
2011 İkizler Burcu
2011 yılı hayatınıza daha fazla yolculuk, yabancılarla ilişki ve aynı zamanda bilginizi geliştirebileceğiniz, akademik çalışmalar getirebilir. Zihinsel açından daha dikkatli, anlaşmalara özen gösteren, ilişkilerinizi daha iyi kullanan bir konuma gelmektesiniz. Kardeşlerle ilişkilerinizde daha dengeli olmak, uyum ve anlaşma yaratmak durumundasınız. Bu yıl eğitim hayatı devam eden ikizler içinde başarılı bir yıl olacak. Hayata bakış açınız canlanırken, eğitsel konular ufuklarınızı genişletebilir. Düşünsel açıdan özgürleştiğinizi hissedebileceksiniz. Bu yıl çocuklarınıza daha çok vakit ayırdığınız onlarla ilişkileriniz her zamankinden daha iyi olduğu bir olacak. Uzakta yaşayan çocuklarınızla daha sık haberleşeceksiniz varsa aradaki kırgınlıkların veya yanlış anlaşılmaların düzeldiğini göreceksiniz. Yurt dışında yaşayan ikizler burçları ise bu yılın ilk yarısı memleketlerine dönüş yapabilir yâda yapmayı düşüneceklerdir. Maddi sıkıntılar bu yıl çözüme kavuşabilir ancak şunu da belirtmeliyiz ayağınızı yorganına göre uzatmalısınız. Artık sizi sıkan kemerlerden kurtuluyorsunuz. Bazılarınız oldukça zorlandılar. 2011 sizi ödüllendirecek. Hem iş, hem aşk konusunda şanslı bir yıla giriyorsunuz. İş kariyerinizde önemli gelişmeler yaşayacaksınız. Çevrenize daha kararlı davranarak, size sunulan fırsatları değerlendireceksiniz. Gelirler konusunda kazançlarınız olabilir. Kredi, sigorta, miras ve alacaklarınız ile ilgili beklentileriniz olumlu sonuçlanabilir.
2011 İkizler İş Burcu İş Hayatı
Yılın ilk yarısı İş konularıyla ilgili bir görüşme için bir yere gitmeniz mümkün. Üzerinizde otorite sahibi olan kimselerle karşılıklı gerilimleriniz olabilir. Ancak iş yaşamınızda rahatsız edici bir tatminsizlik yok. Ama yine de pek huzurlu görünmüyorsunuz. 2010 un son aylarında iş değişikliği yapmamış olan ikizler 2011 in başından itibaren yeni iş arayışlarına girebilir. Yılın ikinci yarısından itibaren iş yaşamında beklentileriniz gerçekleşecek.
Şubat ayı parasal konularda meydana gelen aksamalar sizi zorlayabilir. Bu dönemde biraz sabır. Bu ay borçlanmalar açısından çok uygun değil.
Özellikle nisan ayından sonra maddi açıdan rahatladığınız bir döneme gireceksiniz. Kariyerle ilgili konularda çok şanslı bir döneme giriş yapıyorsunuz. Genel olarak etrafınızda iş fırsatlarının çok olduğu bir döneme olacak. Uzun zamandır beklediğiniz gelişmelere nisan ayından sonra kavuşacaksınız iş yaşamında kazançlı bir döneme ve yoğun bir iş temposuna giriyorsunuz. İş gelirlerinizde meydana gelen artışları iyi değerlendirmelisiniz.

2011 İkizler Burcu Aşk Hayatı
Son yıllarda aradığınız aşkı bulmanız çok zordu. Bu yüzden evrenin sizi ödüllendireceği günler yaklaştı. Ancak geçmiş tecrübelerden faydalanmalı bu sefer ilişkilerinizde daha temkinli olmalısınız. Karşınızdaki kişiyi tam olarak tanımadan gelecekle ilgili plan yapmaktan kaçının. Şubat-Mart arası ikili ilişkilerinizde bir süre için kendinizi geriye çekip, etraflıca düşünmeniz ve daha uyumlu davranışlara girmeniz iyi olabilir. Uzaklarda yaşayan birilerinden beklenmedik haberler alabilir, neticesinde olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu dönem mutlu beraberlikler ve başkalarıyla birlikte olumlu kararlar almak gibi şeylere açıksınız fakat karşı cins ilişkilerinde şanslı olmanıza rağmen bunları değerlendirmekten uzak kalıyorsunuz. Yalnız bir kadınsanız kendinizden yaşlı fakat çok dengeli bir erkekle tanışabilirsiniz. Yeni gelişmeler veya yeni haberler olaylara daha ümitle bakmanıza sebep olacaktır.
Mayıs ayında Kendisini aramadığınız eski bir dostunuz veya bir aşk ilişkinizle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Son derece zor durumda kalan ve aranızda kırgınlık olan bir tanıdığınızın sizi araması olasıdır. İlgilendiğiniz her konu sizi düşündüğünüzden çok fazla oyalayarak bezdirebilir. Hemen moralinizi bozmayın ve durumu kesin olarak öğrenmeye çalışın.
Haziran –Temmuz aylarında Aşk hayatınız aktif heyecanlı ve değişken olacak. Bekâr ikizler burçları için oldukça kısmetli bir dönem. Eylül ayında aşk hayatınızda karışıklık çıkaracaktır. Bu dönem eski hatalar gündeme gelecektir. Bu ara dikkatli olmalısınız.
Yılsonunda aşk hayatınızla ilgili olumlu ve sizi mutlu edecek olan gelişmeler sizi bekliyor.

2011 İkizler Burcu Sağlık
Omurganızı, belinizi ve sırt kaslarınız zorlamayın. Kalp ve sırt problemleri yaşayanlar Ocak- Mart dönemini daha dikkatli geçirmeli. Kontrollerinizi ihmal etmeyin. Öğünlerinizin düzenli olması, kendinizi daha enerjik hissetmeniz açısından önemli. Artan enerjiniz gerginleşmenize neden olabilir. Dediğimiz gibi oldukça enerjik olduğunuz bir yıl olacak ancak yorgunluğa bağlı kas ağrılarından şikayet edebilirsiniz. Dinlenmeye vakit ayırmalı ve kendinizi fazla zorlamamalısınız. Abartılı hareketlerde bulunmaktan ve kendinizi fiziksel açıdan zorlamaktan kaçınmalısınız. Spora gereken önemi vermeyi unutmayın
 
Geri
Üst