2012 Balık

  • Konbuyu başlatan pembemor
  • Başlangıç tarihi
P

pembemor

Forum Okuru
2012 Balık
Balık Su + Değişken (20 Şubat – 20 Mart)

2012’ye genel bakış
Bu yıl 3 Şubat’ta Neptün’ün burcunuza ilerlemesi ile birlikte, belki hemen fark edemeseniz de, hayatınızda yeni bir dönem başlamakta. Neptün’ün getirdiği temaları açık bir şekilde görmek hiç de kolay değildir. Ayrıca siz de yapınız gereği hayalci, yumuşak, arayış içinde, kolay etkilenen özellikler göstermektesiniz. Önümüzdeki 14 yıl boyunca Neptün’ün getireceği konular çok değişik, farklı seviyelerde olacaktır. Öncelikle Neptün’ün sizin varolan hassas doğanıza daha büyük bir yaratıcılık, sezgi ve hayal gücü getireceğini söylemeliyiz. Neptün’ün etkisi altında sanatsal konularda, içerisinde hayal gücünün, sembollerin ve izlenimciliğin yer aldığı, konularda kendinizi geliştirmeye başlayabilirsiniz. Ancak kendinizi net bir tanımın içine koymanız çok zor olabilir. Aşırı etkilenir olmak çoğu zaman dağılma riski de taşır. Bu etkiler altında fiziksel açıdan vücudunuzu fit ve zinde tutmaya çalışmalısınız. Bağımlılıklarınız varsa, çok dikkatli olmalı ve kendinizi kimyasallardan mümkün olduğunca uzakta tutmaya gayret etmelisiniz.
Neptün’ün etkisi size engin bir hayal gücü, yardımlaşma arzusu, evrensel değerler ve sezgiler getirmeye başlıyor. Ruhsal öğretiler, değişik inançlar hayatınıza yeni kapılar açarken, kişiliğinizi de yakından etkileyecek. Bu nedenle bir ayağınızın yerde olmasına özen göstermelisiniz. Zira 2015-1018 yılları arasında bu kez sert bir şekilde hayallerinizden uyanmak durumunda kalabilirsiniz. Neptün aynı zamanda kişisel enerjinizi ve yaratıcılığınızı karşılıksız olarak verebileceğiniz, son derece idealize edilmiş konuların ya da kişilerin peşinde olabileceğinizi anlatıyor. Bu güzel bir deneyim olmakla birlikte, kendi kendinizi kurban etmemeye özellikle dikkat etmeli, biraz daha ayırt edici olmaya çalışmalısınız. Tüm bu ifadeler yükselen burcu Balık olanlar için de önem taşımakta. Bedensel canlılığınızı geri kazanmaya bakmalı ve tembellik ve dağınıklıktan, kötü alışkanlıklardan, bağımlılıklardan uzak durmaya bakmalısınız.
Bu yıl Satürn 5 Ekim’e kadar Terazi burcunda kalacak ve daha sonra Akrep burcuna ilerleyecek. Satürn’ün bu konumu özellikle finansal alanda, krediler konusunda ve ikili ilişkiler, ortaklıklar alanında son yıllarda daha gerçekçi ve dikkatli davranmaya başladığınızı göstermekte. Bu nedenle, 5 Ekim’e kadar başkalarının finansal yüklerini taşıyabilir ya da kendi borç ve alacak durumunuzda, hatta mirasa ilişkin konularda daha soğukkanlı, kontrollü ve diplomatik olmaya devam edebilirsiniz. Parasal konularda biraz daha dengeli ve ortaklaşa işlerde dikkatli davranmalısınız. Zira Mars da 3 Temmuz’a kadar karşıt burcunuz Başak’ta kalacak ve özellikle 24 Ocak – 14 Nisan tarihleri arasında geri hareket yapacağı için, gerek evlilikte, gerekse iş ilişkilerinde bazı sürtüşmelere, engellere ve beklemelere yol açabilir.
5 Ekim’den itibaren burcunuzla uyumlu açı kuracak olan Satürn, bu kez sorumluluk alma konusunda daha rahat ve hatta istekli olabileceğinizi anlatıyor. Bir bakıma, karşınıza gelen işlerden kaçmayacak ve kendiniz de bu yeni işleri memnuniyetle karşılayabileceksiniz. Satürn özellikle iş hayatında yabancılarla ilgili konularda, uluslar arası konularda, medya alanında, yüksek öğrenim ya da akademik çalışmalarda yer alan Balıklar ve yükselen Balıklar için daha gerçekçi, istikrarlı bir süreç başlatacak. 2015 Ocak’ına kadar geçen sürede Satürn bu saydığımız konularda deneyim kazanmak ve somut sonuçlar üretmek yönünde güçlü tecrübeler, sorumluluklar getirecek. Benzer şekilde Satürn inançlarınız ve hayat görüşünüz, sosyal bakış açınız konusunda da test edileceğinizi anlatabilir.
Bu yıl Jüpiter 11 Haziran’a kadar Boğa burcunda olacak. Bu süreçte Jüpiter düşüncelerinizi somutlaştırma, sanatsal alanda daha kazançlı anlaşmalar yapma, düşüncelerinizi geliştirme ve eğitsel alanda pozitif koşullar sağlamakta. Daha çok hareket, yakın çevrenizde canlanma, kardeşlerden yakınlardan destekler ve onlarla birlikte uyum konusunda çok daha şanslı olduğunuzu söyleyebiliriz. 11 Haziran sonrasında da büyük bir hareketlilik var ancak yılın bu ikinci yarısında genel olarak koşulların çok değişken ve kimi zaman güven vermeyen yönleri de olabilir. Bu tarihten itibaren yuva ve kökler evinize yerleşecek olan Jüpiter eve ya da toprağa ait konularda şanslı fırsatlar getirebilir ancak yine de karşınıza çıkan insanların ya da karşılaştığınız koşulların sürekli değişkenlik göstermesi, bazı yalanlar ya da abartılı iyimser beklentiler toprağa ya da yerleşime ait beklentilerinizde, eğer dikkatsiz davranırsanız, hayal kırıkları da yaşanabileceğini gösteriyor. Bu duruma özellikle Haziran’ın son haftasında daha dikkatli yaklaşmalısınız. Jüpiter aynı zamanda, özellikle yükelen Balık’lar için sık sık ev değiştirme, yabancı yerlere taşınma ve ev hayatına hareketlilik ve büyüme de getirmekte. Evde yoğun bir zihinsellik, eğitim, canlılık ve trafik de yaşanabilir.
2008 yılında Oğlak burcuna ilerleyen Pluton burcunuzla uyumlu açısını sürdürmekte. Bu etki altında iş hayatında daha kararlı, iradeli olabilir, grup çalışmalarından, sosyal ya da politik yaşamdan güçlü destek görebilirsiniz. İçerisinde olduğunuz gruplar sizinle çıkar işbirliği yapabilirler ve siz de aynı zamanda güçlü kişilerin desteğini alabilirsiniz. Bu durum özellikle, 26-29 Şubat doğumlu Balık’ların hayatında çok daha belirgin şekilde gözükebilir.
Uranüs ise 2010 yılında Koç burcuna ilerleyerek iş hayatında ve parasal konularda çok yeni ve heyecan verici düşünceleri uygulama düşüncesine girdiğinizi anlatıyor. Bu süreç uzun bir süre devam edecek. Özellikle Haziran – Ekim ayları arasında Uranüs-Pluton arasında yaşanacak olan kare açıların ilki gerçekleşirken, çok farklı ve yenilikçi düşüncelerinizi geleceğe yönelik olarak kullanma ve geliştirme imkanı bulabilirsiniz. Bu süreç sizi 2015 yılına kadar meşgul edebilir. Bu nedenle iş hayatında ve kazançlarınız doğrultusunda koşulların çok istikrarlı olamayabileceğini ancak sizin de risk alarak ve cesaret göstererek çok şeyler yapabileceğinizi söyleyebiliriz.

İş, para ve kariyer olanakları

Balık ve yükselen burcu Balık olanlar geçen yıldan itibaren kendi yeteneklerini değerlendirmek ve kazançlarını artırmak için karşılarına çıkan fırsatlara yöneldiler. Bir yandan Satürn ortak finansal alanda daha ciddi hareket etmenizi istiyor; diğer yandan Uranüs sizi değişik ve orjinal yaklaşımlarla para kazanmaya yönlendiriyor. Riskli ve cesaret gerektiren işlere yönelmek istiyorsunuz. Ancak kısıtlayarak eğiten gezegen Satürn size başına buyruk hareket edemeyeceğinizi, ortaklarınıza karşı sorumluluklarınız olduğunu hatırlatıyor. Uranüs dalgalanmalar gerişten bir gezegen olduğu için, Satürn’ün getireceği dikkat ve özenle yatırımlarınızı daha doğru yönlendirebilirsiniz.
Mars’ın 2012 yılının Temmuz ayına kadar karşıt burcunuz Başak’ta kalacak olması, özellikle ilişkilerin ve ortaklıkların söz konusu olduğu alanlara daha fazla odaklanmanız gerekeceğini gösteriyor. Mars’ın geri hareket yapacağı 24 Ocak – 14 Nisan arasında sinirlerinizi kontrol altında tutmakta zorlanabilirsiniz. Bu geri hareket süresince karşınızdaki kişilerle çalışmalarınız sizi çok yorabilir. Agresif ve tepkili kişilerle biraraya gelebilir, sizde aşırı hassas davranışlar içine girebilirsiniz.
Tüm bu etkiler nedeniyle 2012 yılında ortaklı hareket etmenizi gerektiren konulara daha fazla önem vermeniz gerekiyor. Finansal konular, ortak paraların yönetimi, uzun vadeli yatırımlar, borç ve alacaklar konularında planlı, sorumlu ve gerçekçi olmalısınız. Burcunuza girecek olan Neptün Şubat 2012’den itibaren sizin mantıklı ve hedef odaklı hareket etmenizi zorlaştırabilir. Bu yıl içinde özellikle 19 – 22 Şubat arasında doğmuş olan Balıklar ve yükselen balıklar çok dikkatli karar almak durumundalar. Neptün’ün getireceği hassasiyetleri ve hayalleri fazlasıyla hissedebilirsiniz. Ancak Neptün’ün dağıtıcı bir güç olduğunu aklınızdan çıkarmamalısınız. Siz de dağılmaya meyilli özelliklere sahip olduğunuz için, bu yıldan itibaren ayaklarınızı yere sağlam basmaya çok önem vermelisiniz.
Plüton’un da içinde bulunduğunuz gruplardan ve sosyal çevrelerden gelen olumlu desteği altında, özellikle 26 – 28 Şubat doğumlu Balıklar iş hayatında daha disiplinli, mücadeleci olabilir, güçlü kişilerden yarar görebilirler.
Mars’ın burcunuzla uyumlu hareket edeceği 23 Ağustos – 7 Ekim arasında yurtdışı bağlantılı konular ve seyahatlerden gelen kazanımlarınız olabilir. 7 Ekim – 17 Kasım arasında tüm enerjinizi kariyerinize ve iş haytaınıza odakalayabilirsiniz.

Aşk, evlilik ve ilişkiler

Şubat ayından sonra Neptün’ün burcunuza girecek olması size ilişkiler ekseninde çok hayal kurabileceğiniz, hassaslaşarak verici olabileceğiniz koşullar getirebilir. Özellikle 19 – 22 Şubat doğumlu olan Balıklar bunu fazlasıyla hissedecekler. Önünüzü net göremeyebilir, aşırı romantikleşebilir ve gerçeklerden kaçma eğilimi içine girebilirsiniz.
Bu yıl Jüpiter etkisinde yakın çevrenizle ve arkadaşlarınızla paylaşımlarınız ilişkilerinize zevk ve keyif getirecektir. Özellikle yılın ilk yarısında duygusal alanda daha mutlu olabilirsiniz.
Ancak Mars’ın da Temmuz ayına kadar ilişkilerinizi ve evlilik hayatınızı temsil eden alanda kalacağını unutmamalısınız. Karşınızdaki kişilerle paylaşımlarınızda tutku, heyecan ve arzular yüksek olabilir. Bu etkiyi yapıcı yönde değerlendirmeye çalışmalısınız. Mars’ın ilişkiler alanında geri hareket yapacağı 24 Ocak – 14 Nisan arasında eşinizle veya sevgilinizle tartışmalar içine girmekten kaçınmalı, huzur ortamınızı korumaya özen göstermelisiniz.
Venüs’ün burcunuzla uyumlu olduğu dönemlerde aşkta mutlu olmanız daha kolay olacak. Venüs’ün burcunuzda olacağı 14 Ocak – 8 Şubat arasında çekiciliğiniz artacaktır. Bu süreçte yeni beraberlikler de gündeme gelebilir. 7 Ağustos – 6 Eylül günleri arasında aşkta duygusallık, yumuşaklık ve derin paylaşımlar size çok mutluluk verebilir. 3 – 28 Ekim arasında eşiniz veya sevgilinizle paylaşımlarınız daha olumlu etkiler altında olacaktır.

Sağlık2012 yılında sağlık alanında dikkat etmeniz gereken 2 etki bulunuyor. Birincisi 2011 yılının kasım ayından itibaren karşıt burcunuzda ilerlemekte olan Mars gezegeninin getireceği gerginlik, huzursuzluk ve risk içeren konular olacaktır. Özellikle yükselen Balıklar bedensel sağlıklarına özen göstermeli, risk içeren aktivitelerden uzak durmalılar.
Diğer önemli etki de Neptün’ün Balık burcuna geçecek olmasıdır. En fazla 19 – 22 Şubat doğumlu Balıkları etkisi altına alacak olan bu transit dalgınlıktan veya dikkatsizlikten kaynaklanabilecek rahatsızlıklara neden olabilir. İlaç kullanımına çok dikkat edilmesi gerekiyor. Teşhisi veya tedavisi tam olarak belirlenemeyen konular gündeme gelebilir. İçki, alkol veya diğer keyif maddelerine hassasiyet söz konusu olabilir.
7 Ekim – 17 Kasım arasında iş hayatınızla ilgili konular sizi sinirsel gerginliklere sürükleyebilir, dikkat etmekte yarar var.
Merkür geri giderken nelere dikkat etmeli?Merkür bu yıl içinde 12 Mart – 4 Nisan, 15 Temmuz – 8 Ağustos ve 7 -27 Kasım tarihleri arasında 3 kere geri hareket yapacak. Merkür’ün geri hareket yaptığı dönemlerde aksamalar, gecikmeler ve tekrarlar gündeme gelebilir. Yapılan işlerin yeniden ele alınması gerekebilir.
Merkür’ün ilk geri hareketini yapacağı 12 Mart – 4 Nisan arasında maddi konularda, kazanç ve harcamalarınızı ilgilendiren alanla ilgili durumlar sizi meşgul edebilir.
15 Temmuz – 8 Ağustos arasındaki dönemde çalışma ortamınızda, hizmet verdiğiniz veya aldığınız konularda aksaklıklar yaşanabilir. Sağlık konularında da daha dikkatli hareket etmeniz gerekebilir. 7 - 27 Kasım tarihleri arasında ise kariyer konularında daha dikkatli hareket etmelisiniz. İş hayatınızla ilgili aksaklıklar, gecikmeler ve ilerlemeyi engelleyen durumlar olabilir.

Yükselen Burcunuza göre 2012

Balık

Yükselen Koç Yılın ilk ayı son derece yoğunsunuz. İşte artan detaylar ve organize olunması gereken işler var. Ocak ayı içinde sıkı çalışmak gerekecek. Haziran ayı ise iletişim ve eğitim konuları hayatınıza değişiklik getiriyor. Aynı zamanda uzun ya da kısa yolculuklar devrede olacak. Kariyerde gücünüzü ve kişiliğinizi ortaya koyma dönemi, ancak üstlerin baskısına dikkat Ekim’de maddi sorumluluklar artmaya başlayacak.
Yükselen Boğa Hayatınıza iyimserlik ve yeni başlangıçlar giriyor. Haziran ayına kadar bu yöndeki hedefleriniz hızlanacak. Daha sonra gelirlerinize odaklı olmak, ekonomi yapmak için
çözüm arama süreci. Ekim ayına kadar işteki eksikleriniz, düzen sağlamanız gereken
konuları yapılandırmalısınız. Sonra ilişkiler, ortaklıklar açısından önemli dönemler başlıyor. Yeni ortaklıklar olabileceği gibi, test ya da kopma getiren gelişmeler var.
Yükselen İkizler Şubat ayına kadar başkalarından ilham aldığınız deneyimler sürüyor. Farklı tecrübeler kazandığınız yabancılarla ilgili temalar, yolculuklar yaşanabilir. Haziran dönemi ise sizin için en önemli süreç kendinizi ortaya koyabilmek, yeni girişimler yapmak kolaylaşıyor. Sosyal hayatın getirdiği yenilenmeler ise çarpıcı biçimde ilerlemekte. Yeni gruplar hayatınıza çok farklı çalışmalar ve temalar getirecek.
Yükselen Yengeç Güvenlik, aile ve yerleşimi içine alan konular tekrar gündemde olacak. Aynı zamanda sosyal hayatınızda yaşanan olumlu hava sürüyor. Arkadaşlıklar, getirdiği pek çok imkan size umut verdi. Geleceğe yönelik planlarınızı haziran dönemize kadar netleştirmekte kararlısınız. Ortaklıklar ve yakın ilişkiler ise sizi bağlayıcı yönde gelişiyor. Güç mücadelesinin.getirdiği zorluklar karşısında sabırlı olmalısınız.
Yükselen Aslan Sizin için çok şanslı süreçler var. İş hayatında olumlu gelişmeler, üstlerle ilişkiler tüm hızı ile sürecek. Haziran ayına kadar bu fırsatlar maddi açıdan da kullanabilirsiniz. Daha sonra işle ilgili takım çalışmaları olabilir. Yeni arkadaşlılar Haziran ayında hayatınıza giriyor. Yurt dışı bağlantılı ilişkileri ise canlılık kazanmakta. Keyifli yolculuklar yapabilirsiniz. Şubat ise parasal alanda olunmalı.
Yükselen Başak Ortaklıkların getirdiği parasal gelişmeler kriz yaratabilir. Bu alanda başkalarının kaynaklarından çok kendi birikimlerinize dikkat etmelisiniz. Beklediğiniz parasal destekler sizi kısıtlayabilir. Daha sıkı çalışmanız gereken süreç Eki ayına kadar devam edecek. Haziran dönemi ise olumlu temalar içinde olacağınız tarih. İşte başarı ve yeni açılımlar yaşanabilir.Kariyerinizde yükselişe geçeceğiniz fırsatlar olacak.
Yükselen Terazi Sizin dışınızda gelişecek olaylara dikkat. En azından Ocak ayı içinde kendinizi hırpalamaktan kaçınmalısınız. Daha fazla fedakarlık yapmanız gereken süreç. uzayabilir. Hayatınıza yeni bir yön verdiğiniz dönem Ekim ayına dek sizi meşgul edecek. İlişkilerde daha çekinceli ve temkinli olmanız söz konusu.Haziran dönemine kadar ise miras yada borç ödemeleri ile ilgili temalar size olumlu fırsatlar getiriyor.
Yükselen Akrep Hayatınıza pek çok değişiklik giriyor. Yaşadığınız stresli süreçler devam ederken, Şubat ayı size iyimserlik getirecek. Çok daha yaratıcı olabileceğiniz uğraşlar ve konular bulacaksınız. Aynı zamanda aşk ilişkileriniz büyüleyici bir noktada ilerliyor. Başkaları ile olan ortaklıklarınız ise ilerliyor. Yeni öneriler Haziran ayına dek değerlendirilmeli. Daha sonra finansal konularda yeni ortaklıklar gündeme gelecek.
Yükselen Yay Son dönemde yaptığınız başlangıçlarınız hızla devam ediyor. Ancak Ocak ayı üstlerle ilişkiler açısından zor geçebilir. İşte rekabet yerine, organize olmanız gereken konulara öncelik vermelisiniz. Sosyal sorumlulukların arttığı bu yıl da yeni görevler alınabilir. Haziran ayından sonra ilişkiler ve ortaklıklarınızı geliştirebileceğiniz imkanlar öne çıkacak. Değişik tekliflerin her açıdan size kazanç getirecek.
Yükselen Oğlak İş ve para konularında akıcı bir dönemdesiniz.Yaratıcı yanlarınız ve yetenekleriniz
kısa vadede kazançlar getirebilir.Yurt dışı yolculuklarınız ve eğitsel çalışmalarınızda ise bazı engeller söz konusu. Kendinizi ifade edebileceğiniz yaratıcı onular Haziran ayında son buluyor. Daha sonra işe ait konular, çalışma sisteminizi etkileyen olumlu gelişmeler var. Kendinizi her açıdan yenilediğiniz zamanlar bulacaksınız..
Yükselen Kova Hayatınıza giren yenilikler yakın çevrenizi ve eğitim hayatınızı içine almakta. Çok farklı bilgileri eğitim çalışmalarınıza yansıtabilirsiniz. Beklenmedik ısa yolculular ise sizi uzunca bir dönem heyecanlı kılacak. İş hayatını içine alan yurt dışı bağlantılarınız Ekim ayına dek sürüyor.Geleceğe yönelik düşünceleriniz de akıcı ilerleyecek. Daha çok bir yere yerleşmekle ilgili temalar Haziran ayında netleşecek.
Yükselen Balık Çalışma kapasitenizi ve iş hayatınızı yenileyen gelişmeler devam ediyor. Çok alternatif konulardan, yeni başlangıçlar üzerinden kazançlar elde edebileceksiniz.
Ancak bütçenizi akıllıca denetlemeniz gereken süreçler de söz konusu. İş hayatını içine alan anlaşmalar, eğitsel çalışmalar Haziran ayına kadar ele alınabilir.Aile, yakınlar ve yerleşimle ilgili uğraşlar öne çıkacak. Evde yenilenmeler söz konusu.
 

Benzer Diğer Konularımız !

P
Cevaplar
0
Görüntüleme
1K
pembemor
P
P
Cevaplar
0
Görüntüleme
1K
pembemor
P
P
Cevaplar
0
Görüntüleme
1K
pembemor
P
P
Cevaplar
0
Görüntüleme
1K
pembemor
P
P
Cevaplar
0
Görüntüleme
1K
pembemor
P
P
Cevaplar
0
Görüntüleme
2K
pembemor
P
P
Cevaplar
0
Görüntüleme
1K
pembemor
P
Geri
Üst