2012 Kurban Bayramı Dubai Turu EtsTurdan

TİTAN

*Melekler Mekanı*
2012 Kurban Bayramı Dubai Turu EtsTurdan
Bu konu; 2012 Kurban Bayramı Dubai turu Est Tur ile ilgili bilgiler vermektedir.



Sevgili melekler, mübarek Kurban Bayramının gelmesine sayılı günler kala, çalışan kesim haliyle bu bayramı da bir tatil fırsatı olarak görerek, kısa bir bayramlaşmanın ardından tatil fırsatını değerlendirmeye çalışacak. Eğer siz de bu fırsatı değerlendirmek istiyorsanız bir yurtdışı tatili düşünebilirsiniz. EtsTur kurban bayramı için sizleri Dubai'de 3 gece 4 günlük bir geziye davet ediyor. 599 eurodan başlayan fiyatlarla, İstanbul'dan kalkışlı tur için EtsTur'un burada ki sitesini ziyaret edebilir, ayrıntılı bilgiler için 444 0 387 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İyi eğlenceler melekler :tik:



dubai-34e.jpg
 
Dubai çok merak etitğim yerlerden birisi. İnşallah bebişler biraz daha büyüyünce eşimle yurt dışına açılma planlarımız var ama önce aşıklar şehri Venedik:)
 
Mersi adminim titanım cancazım aslında güzel yurdumun gezilip görülecek o kadar güzel yerleri varki. Ama bazen insan kabına sımak istemiyor daha farklı kültürlerle tanışıp iklimi ve atmosferi değişik yerlerde görmek istiyor. Mesela ben piramitleri oldum olası merak edip ilgimi çekmiştir. Eşim diyor ilerde imkan olursa İtalya Paris v.s ee hadi bakalım diyorum bende olursa gideriz olmazsa git bir ağaç gölgesinde ohh varmı bundan keyiflisi bide yanında sular aksın yak mangalını hey yavrum hey:D
 
Geri
Üst