2012 Ocak ayı Aslan Burcu Yorumları

M

Misafir

Forum Okuru
2012 Ocak ayı Aslan Burcu Yorumları
Aslan Burcu 2012 Ocak yorumu
2012 Ocak Ayı Burç Yorumları Aslan


Benim gibi aslan burcundan oaln Melek'lerimiz ve misafirlerimiz, işte bizi 2012 yılında bekelyen burç yorumlarımız :) şimdi gelin yeni yılda bizi ne bekliyormuş öğrenelim burçdaşlarım :)

aslan_bebegi-32f.jpg


2012 Ocak ayı Aslan Burcu Yorumları

Aslanlar Ocak ayında bu ay ruhsal dünyalarına dikkat etmeli diye başlayım yorumuma. Gerek iş yerinde yaşayacağınız stresli günler olsun gerekse kendinizle ilgili bazı sorunlar sizin sinirlerinizi dayanılmaz noktaya getirebilir. Kısacası hem ruhsal hem fiziksel sağlınızla ilgilenmeniz lazım, olayları gözünüzde büyütmemeli ve bunların bir süre sonra geçeceğini düşünerek sakin davranmanız lazım.

Sanki bir şeyler içten dışa patlayacak gibi, ayın ikinci yarısı bir şeyleri kusacaksınız gibi geliyor bana. Bir yerde rahatlamak için, sorunu açıp onu gözünüzde küçültmek, sorunun üstüne çıkmak için iyi ama ruh dünyanız bunu sağlıklı bir şekilde yapmaya müsait mi?.. Bence sorunlarınızı hep bir elden değil de, parça parça halletmelisiniz. Ve sağlıklı düşünceye kavuşmak için sık sık bulunduğunuz ortamlardan uzaklaşın. Olaylara dıştan bakmak için iyi gelir size.

Yani, bu ay bir hesaplaşma var gibi bir olayla veya bir kişi ile ilgili olarak. Kartların açılmasının zamanı gelmiş gibi. Yoksa patlayacaksınız…
Yeni yılda evdesiniz gibi geliyor bana. Evde içkinin vs dozunu kaçırmayın, geceyi hastanede geçirmek zorunda kalırsınız..Evde daha çok romantik, sıcak ve mümkünse sevgiliniz veya eşinizle baş başa geçirin.

Aile sorunu sizin de günlük yaşantınızı etkileyecek boyuta gelebilir. Veya kendinizle ilgili bir sağlık veya başka kökenli sorun günlük yaşantınızı bu ay çekilmez noktaya getirir.
Ama gelecek ay şartların, konuşulacak konuların başka olduğunu bilin. Aile veya sağlık sorunu devam etse de, sorunun ne olduğunun açığa çıkacak olması, en azından nasıl davranmanız gerektiğini, ne yapmanız gerektiğini bilmenizi sağlayacak.
İkili ilişkilerinize gelince, bu sene bir sürü gerekli-gereksiz insan girdi hayatınıza. Bunları bir düzene koymak zaman alacak gibi.

Ay sonlarında yönetim ile veya bir aile büyüğü ile ilgili sorununuzu barışçıl bir sonuca bağlama şansınız var, bunu iyi değerlendirin derim. Zaten bir süre sonra onlar da sizinle ilgilenmeyi bırakıp kendi meselelerine yönelecekler.

Mesleğinde yükselmek isteyen Aslanlar için yeni fırsatlar doğacak yavaş yavaş. Bunun için hazır olun, gelecek planlarınızı yapın ele geçen fırsatları tek tek değerlendirin, ileride geçmişe dönüp baktığınızda iyi ki bunları bunları yapmışım dersiniz, keşke bunları yapsaydım pişmanlıklarının yerine…

Aşk bekleyen Aslanlara gelirsek, sağlam ve sağlıklı, seviyeli bir aşk ilişkisi için ayın ikinci yarısından sonraki zamanı beklesinler derim. Gerçi bazı maddi durumlar ilişkiyi daha ciddi boyuta taşımakta sizi zorlayacak olsa da bir süre sonra, yine de, ilişkide ne istediğinizi, görüştüğünüz partnerinizin sizin için uygun olup olmadığını iyi bilir duruma geleceksiniz.
 
Geri
Üst