2012 Temmuz Ayı Çıkacak Olan Albümler...

LaViNYaM

>>>ιкιz αηηєѕι<<<
2012 Temmuz Ayı Çıkacak Olan Albümler...
Temmuz 2012 Albümleri
Temmuz 2012 Yabancı Albümler


İşte sevdiğiniz yabancı şarkıcıların albümleri temmuz ayında dinleyicilerine müzik ziyafeti yaşatmak için piyasaya merhaba diyecek...İşte Yazın ortasına bomba gibi düşecek albümleri sizin için seçtik! İşte bunlarda 2012 yerli albüm tanıtımları....



bob%20dylans%20greatest%20hits%20albumu-374.jpg




Temmuz Ayı Albümleri




Bob Dylan's Greatest Hits


Mr. Tamborine Man", "It Ain't Me Babe", "Like a Rolling Stone" gibi Bob Dylan'nın unutulmaz şarkılarının yer aldığı Bob Dylan's Greatest Hits albümü 3 Temmuzda müzük marketlerde yerini almamaya hazırlanıyor. Eğer siz de bir Bob Dylan hayranıysanız bu "Limited Edition" albümü mutlaka almalısınız.

Anne Karnında Bebeğe Şarkılar 2

Anne karnındaki bebeklerin 16. haftadan itibaren sesleri duymaya başlamasından yola çıkılarak hazırlanan albümün ikincisi, DMS Müzik imzasıyla enstrümantel olarak piyasaya çıkacak. Albümde ünlü müzisyenler Bach, Mozart ve Tchaikovsky'nin unutulmaz eserleri yer alıyor.

Muddy Waters & The Rolling Stones Live At The Checkerboard Lounge, Chicago 1981

1981'in Kasım ayında, Rolling Stones turnesinin Chicago ayağında jaz müziğin efsanevi ismi Muddy Waters'ı dinlemek için The Checkboard Lounge'a gider. Bir anda tüm ekip kendini sahnede Waters'la birlikte bulur. İşte bu albüm, bu büyüleyici geceden kalma bir anı. Eğer siz de buna tanık olmak istiyorsanız, 10 Temmuzda çıkacak albümü kaçırmayın.



Arturo Toscanini: The Complete RCA Collection


Hazır mısınız? İtalya'da La Scala'da ve Amerika'da Metropolitan Opera'da orkesra şefliği yapmış, dünyaca ünlü müzisyen Arturo Toscanini'nin RCA koleksiyonu 3 Temmuzda müzik marketlerde yerini alacak.

Duran Duran - Diamond in the Mind

Efsanevi grup Duran Duran'nın 2011'de Manchester MEN Arena'da sergilediği canlı performansından oluşan Diamond in the Mind albümü 10 Temmuz'da müzik marketlerde!

Valentina Lisitsa - Live at the Royal Albert Hall

Müzik otoritelerin "inanılmaz yetenek" olarak nitelendirdiği piyanist Valentina Lisitsa, Youtube'da yayınlanan videosuyla adını dünyaya duyurmuş isimlerden. The Royal Albert Hall'da 5000 kişiye verdiği konserle izleyenleri kendine bir kez daha hayran bırakan Lisitsa'nın albümü 24 Temmuzda müzik marketlerde yerini alacak.
 
Geri
Üst