2012 yılında Kova burçlarının aşk hayatı nasıl olacak

  • Konbuyu başlatan Misafir
  • Başlangıç tarihi
M

Misafir

Forum Okuru
2012 yılında Kova burçlarının aşk hayatı nasıl olacak
2012'de Kova burcunun aşk hayatı
2012 yılında Kova burçlarının aşk hayatı nasıl olacak?




Kova burcunun aşk hayatını merak edenler, işte size 2012 yılında Kova burçlarının aşk hayatı hakkında ki yorumlar diyor ve sizleri kovaların aşk hayatı ile başbaşa bırakıyoruz Melek'ler.

1247779781_kovazg7hq7-320.gif


Sevgili Kovalar 2012 yılında aşk hayatınızda geçen yıllar içinde ne yapacağınıza karararsız bir aşk yaşamınız vardı. Etkilendiğiniz her yeni kişi, hayatınızın odak noktası oluyordu. Bu nedenle; bir çok kişiyi tanıdınız. Özgürlük duyguları adına; içinde bulunduğunuz bu yaşam tarzınız, aşk hayatınızda kararsızlıklara ve bazı yanlışlıklara neden oldu.
Tüm bu çalkantılar; neyi, ne zaman ve nerede bulabileceğinize cevap veren, sizinle yaşamı mantıklı bir çerçevede paylaşabilecek tek bir kişinin önemini size gösterdi. Jüpiter ve Uranüs artık 3 evinizde sizi olumlu bir şekilde etkileyecektir. Bazı Kovalar için ilginç karşılaşmalar söz konusu olacak.. Bu yıl seyahatlerde tanışacağın bir kişi hayatnın ileri dönemlerinde ciddi bir beraberliğin ilk sinyallerini verecektir.. Bu durumda, biraz daha kararlı olup; kendinize iyi bir rota çizerseniz, sizin için sevindirici sonuçlar almanıza neden olur.

Ayrıca, mevcut ilişkinizi derinlemesine mercek altına alacaksınız. İki tarafın yüklenmesi gereken görevler açığa çıkacak. Taraflar kendi sorumluluklarının bilincinde olacak. Aşk ve sosyal konularında davranışlarınızı disipline etmeye çalışırken; mevcut bulunan arkadaş çevrenizin ciddiyetten uzak tavırları, yaşam spektrumuna kolay yönden bakış açıları, planlarınızı uygulamaya koyarken size güçlük çıkartabilir.

Bu arayışlar çerçevesinde, evlilik gibi ciddi konularda temkinli davranacaksınız.Bu gezegen etkilerinin sonucunda, çok güzel romantik aşk duyguları içinde olabilirsiniz. Fakat, her ne olursa olsun; gerçek hedeflerinizin rotasından kolay kolay vazgeçmeyecek, en doğruyu bulmaya çalışacaksınız. Bu arada; yedinci evinizde bulunan 3. Evinizde bulunan Jüpiter ve Uranüs, sizi romantizmin kolay ve heyecan veren rotasına çekmek isteyebilir. İşte bu iki gezegenin, aşk hayatınız için verdiği ve birbiriyle çelişen etkileri sizi zorlayacak. İyi niyetle başlayacağın ve aklını beğendiğin bir kişiyi daha sonra beğenmeyebilir ve hatta kusurlu görebilirsin. Aşk hayatına hızlı girmemelisin. Ciddi bir gelişim gösteren ilişkiler içinde, ikinci evlilikler gündeme gelebilir. Ağustos ayının sonlarına doğru; kariyer ile ilgili beklentileriniz çerçevesinde, önemli insanlarla bir arada olabilirsiniz.
 

Benzer Diğer Konularımız !

K
Cevaplar
0
Görüntüleme
837
Kayıtsız Üye
K
K
Cevaplar
0
Görüntüleme
871
Kayıtsız Üye
K
P
Cevaplar
0
Görüntüleme
2K
pembemor
P
K
Cevaplar
0
Görüntüleme
955
Kayıtsız Üye
K
T
Cevaplar
1
Görüntüleme
2K
Kayıtsız Üye
K
Geri
Üst