2013 Dekorasyon Trendleri Hakkında Bilgiler

TİTAN

*Melekler Mekanı*
2013 Dekorasyon Trendleri Hakkında Bilgiler
Bu konu; 2013 Dekorasyon Trendleri Hakkında Bilgiler vermektedir.



Sevgili melekler, oturduğumuz mekanları düzenlemek, güzelleştirmek hepimizin en sevdiği uğraşılardan biridir. İhtiyaç olsa da olmasa da arada sırada yapılan ufak tefek değişiklikler insanın moralini düzeltir, havasını değiştirir. Ev dekorasyonunda yapılan bir boya, alınan bir dekorasyon objesi eve canlılık katar, tarz yaratır. Biz de bu tip değişimlere gitmeyi düşünenler için 2013 dekorasyon trendleri hakkında bazı bilgiler vermek istiyoruz...


dekorasyon-30e.jpg



Tasarımcı Oya Özbek ve iç mimar Nilüfer Kaptana yeni yılın trendlerini anlattı.

Özbek, “Bu yıl kontrastların ve desenlerin yılı olacak… Özellikle perdelerde bol desen ve renk kombinasyonlarıyla karşılaşacağız” dedi.

Nişantaşı mağazasında sergilediği tasarımları özellikle yurtdışından gelen müşterilerince büyük ilgi gören, son yılların iddialı tasarımcılarından Oya Özbek ve iç mimar Nilüfer Kaptana, 2013 yılının dekorasyon trendlerini şöyle anlattı:

Renkler sıcacık

Kırmızılar, sarılar ve turuncular bu sezonun en gözde renkleri. Özellikle bu renkleri bir arada kullanmak sezonun trendleri arasında. Renkleri desenlerle kombinlemek ise bu yılın vazgeçilmezi…

Canlı desenler

Geometrik ya da çiçek desenleri fark etmez ancak evinizin bir köşesinde mutlaka desenler olsun. Bol renkli ve desenli perdeler ve yastıklar evinize neşe katar. İddialı olmak isterseniz de renkli ve desenli duvar kâğıtlarına bir göz atın.

Desenli duvar kâğıtlarıyla oturma ve yemek odanızı birbirinden ayırabilir, modern koltuklarınızın arkasına geometrik desenli duvar kâğıtlarınızla odanızdaki derinliği arttırabilirsiniz. Geometrik desenler, asma tavanlar için de farklı bir alternatif olarak seçilebilir.

Grinin asaleti

2013 her ne kadar rengarenk bir yıl olsa da grinin asaleti yıl boyunca sürecek. Griye genellikle mor eşlik edecek. Gri duvarlarınız mor koltuklarla, gri mobilyalarınız mor çiçeklerle dolu vazolarla renklenecek.

Ahşap metal birlikteliği

2013 yılı kontrastlar yılı dedik… Sadece renklerde değil ahşap ve metalle de kontrast kombinler yapmak mümkün…

Doğal ahşabın klasik asilliği metalin modern ışıltısıyla bir araya gelerek yeni sezonun yükselen trendlerinden birini oluşturuyor. Sık ahşap orta sehpalar metalik gümüş aksesuarlarla daha dikkat çekici hale geliyor.

Modern metalikler sadece ahşapla değil, her tür aksesuarda bu yıl da vazgeçilmez arasında yer alıyor. Gümüş çerçeveler, şamdanlar, vazolar, aynalar evinize ışıltı katmaya devam ediyor. Nostaljik avizeler ise klasikliğini koruyor.
 
Geri
Üst