2013 Kadir Gecesi İçin Güzel Sözler

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
2013 Kadir Gecesi İçin Güzel Sözler
kadir gecesi sözleri
2013 kadir gecesi sözleri
kadir gecesi mesajları


2013 Kadir gecesine özel birbirinden anlamlı ve değerli güzel sözler arayanlar için en güzel Kadir gecesi sözleri sizlerle... Bu güzel sözlerle eş, dost ve akrabalarınızı mübarek geceye özel sözlerle yad edip onları çok mutlu edebilirsiniz. Melekler Mekanı.com olarak herkesin Kadir gecesini şimdiden içtenlikle kutlar, hayırlara vesile olmasını dileriz.

Kuran´in nazil olduğu bin aydan daha hayırlı bu gecenin size efradi ailenize ve bütün Islam alemine hayır bereket ve huzur getirmesini diliyor ve dua ediyorum. Kadir Geceniz mubarek olsun.

“Kim erdemine inanarak ve sevabını umarak Kadir Gecesi’ni ihya ederse Allah onun bütün geçmiş günahlarını bağışlar” Hadis-i Şerif


Allah bizleri Kadir Gecesinin erdemine inanan ve sevabını umarak ibadet eden kullarından eylesin.



Geceniz Mübarek Olsun

"Şüphe yok ki biz o Kur'an'ı Kadir Gecesi'nde indirdik. Kadir gecesinin ne olduğunu sana ne bildirdi. Kadir gecesi bin aydan daha hayırlıdır. Melekler ve Cebrail o gecede Rablerinin izniyle her bir iş için peyderpey inerler. O gece fecrin doğuşuna kadar selâmettir."
(Kâdir; 1-5)


Kuran da Kadir Gecesi için Leyletü’l kadri hayrun min elfi şehrin Kadir Gecesi bin aydan hayırlı bir gecedir diye buyuruluyor. Bu nedenle bu geceyi ihya edelim.. Kadir geceniz hayırlı olsun..




O gece boyunca melekler, Rablerinin izniyle ölü canlara hayat taşımak için bölük bölük inerler; her çeşit barış, huzur, saadet ve güven taşırlar… ta şafak sökünceye dek!.. Bu mübarek Kadir Gecesinde ALLAH dualarınızı kabul etsin.





gece boyunca melekler, Rablerinin izniyle ölü canlara hayat taşımak için bölük bölük inerler; her çeşit barış, huzur, saadet ve güven taşırlar… ta şafak sökünceye dek!.. Bu mübarek Kadir Gecesinde Allah dualarınızı kabul etsin.


Kadir Gecesi’nde manevî gücümüz artacak, kalplerimiz huzur bulacaktır. Kadir Geceniz mübarek olsun…


Kuran da Kadir Gecesi için Leyletül kadri hayrun min elfi şehrin Kadir Gecesi bin aydan hayırlı bir gecedir diye buyruluyor. Bu nedenle bu geceyi ihya edelim.. Kadir Geceniz hayırlı olsun..


Ellerin duaya uzandığı, sinelerin dostlara açıldığı, gözlerin masumiyet aradığı bu mubarek günde tum dualarınız kabul olması dileğiyle Kadir Geceniz mübarek olsun.


Kardeşliğin daimi olduğu, sevgilerin birleştiği dostlukların hiç bitmediği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de sevgi dolu nice Kadir Gecelerine.


Sofranız afiyetli, paranız bereketli, kararlarınız isabetli, yuvanız muhabbetli, kalbiniz merhametli, bedeniniz sıhhatli, yüzünüz mutlu, Kadir Geceniz kutlu olsun






Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’nde, kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi bağışlayıcı ve acıyıcı yüce Allah tüm dualarınızı kabul etsin.


Gecenin güzel yüzü yüreğine dokunsun, şeytan senden uzakta, melekler başucunda olsun, güneş öyle bir geceye doğsun ki duaların kabul Kadir Gecen mubarek olsun.


Bir damla umut serpilsin yüreğine, bin tatli umut dolsun günlerine, hayallerin gerçekleri bulsun, bütün duaların kabul, kadir Gecen mubarek olsun.


“Kim erdemine inanarak ve sevabını umarak Kadir Gecesini ihya ederse Allah onun bütün geçmiş günahlarını bağışlar” HADİS’İ ŞERİF”


Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesinde, kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi bağışlayıcı ve acıyıcı yüce Allah tüm dualarınızı kabul etsin.


Semanın kapılarının sonuna kadar açılıp rahmetin sağanak sağanak yağdığı böyle bir gecede düşen damlaların seni sırılsıklam etmesi dileğiyle. Kadir Geceniz mübarek olsun.


Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı, anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle. Kadir Geceniz mübarek olsun


Bu gece Kadir Gecesi. Günahtan kurtuluş gecesi Haydi dua edelim. Temizlensin günah defterleri. Kadir Geceniz mübarek olsun


Güneşin güzel yüzü, yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta, melekler baş ucunda dursun. Güneş öyle bir geceye doğsun ki, duaların kabul, Kadir Geceniz mübarek olsun


Kadir Geceniz mübarek olsun Allah sana sevdiklerinle beraber mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamayı nasip etsin.


Gül bahçesine girenler gül olmasalar da gül kokarlar. Kainatin en güzel gülünün kokusunun üzerinizde olmasi temennisiyle… Kadir Geceniz mübarek olsun..


Gün vardir, bin yildan uzun gelir bize, bir yil vardir bir günden kisa gelir bize. Bire bin yazilan bu gecede dua edelim Rabbimiz’e. Kadir Geceniz mübarek olsun..


Ümit ederiz ki bu mübarek gece, zor günler geçirdigimiz; fakat gelecek adina umutla dolu oldugumuz su dönemlerde yeniden bir uyanışa vesile olur. Kadir Geceniz mübarek olsun..


Dertlerimiz kum tanesi kadar küçük, sevinçlerimiz Nisan yağmuru kadar bol olsun. Bu mübarek geceniz sevapla dolsun. Kadir Geceniz mübarek olsun
Kadir Geceniz hayırlı olsun. Allah sana sevdiklerinle beraber mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamayı nasip etsin.


Kadir Geceniz mübarek olsun..Bu günlerin feyzi üzerinize, Rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, Nuru Ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun.


Kadir Gecesinin, hayatımıza yeni ufukların açılmasına ve vesile olması dileğiyle.

kadir-gecesi.jpg


Bu gece Kadir Gecesi. Dua edelim.. Yürekler bir atsın bu gecede, günahlarımız affolsun. Kadir Geceniz mübarek olsun.


Duanız kabul, ameliniz makbul hizmetiniz daim olsun. Saadetiniz kaim olsun. Kadir Geceniz Mübarek Olsun.
 
Geri
Üst