2013 Kurban Bayramı Bodrum-Marmaris-Datça Turu 13 Ekim-19 Ekim

TİTAN

*Melekler Mekanı*
2013 Kurban Bayramı Bodrum-Marmaris-Datça Turu 13 Ekim-19 Ekim
kurban bayramı bodrum turu, kurban bayramı yurtiçi turu, kurban bayramı marmaris turu


Sevgili melekler, yamaçtur kurban bayramı için Bodrum-Marmaris-Datça turu ile 6 günlük bir tur programı uyguluyor. Kişi başı 990 TL olan bu turla ilgili tüm bilgileri yazımızın devamında bulabilirsiniz..


bodrum-yamactur.jpg




ODRUM - YEŞİL MAVİ MARMARİS - DATÇA TURU

TURGUTREİS - AKYARLAR - BİTEZ - GÜMBET - GÜNDOGAN - YALIKAVAK

GÖKOVA - CENNETADASI - İÇMELER - KIZKUMU
13 - 19 EKİM 2013 6 GECE 7 GÜN YARIM PANSİYON


GEZİ PROGRAMI


1.GÜN 12 EKİM CUMARTESİ : Yamaç Tur Karşısından Akşam saat 21.00 de Bodrum’a hareket. Afyon, Denizli, Aydın, Milas yol güzergâhından gerekli molalar verilerek Bodrum’a varış.

2.GÜN 13 EKİM PAZAR : Bodrum’da bulunan otelimize giriş,Kahvaltı ve odalar müsait ise odalara yerleşme. Saat 13.00 da yarımadanın gezilmesi.Torba, Gündoğan, Yalıkavak, Turgut reis, Akyarlar, Karaincir panoramik tanıtılarak saat 18.00 da otele dönüş, akşam yemeği ve konaklama.

3.GÜN 14 EKİM PAZARTESİ : Otelde açık büfe kahvaltı, saat 09.00 da tekne turu için marinaya hareket. tam gün yemekli tekne turu. Bodrum koyları geziyor,denize girme imkanı Saat 17.30 da marinaya dönüş. Otele transfer, akşam yemeği ve konaklama.

4.GÜN 15 EKİM SALI : Otelde, Açık büfe kahvaltı tam gün denize girme imkanı, Akşam yemeğinin ardından Saat 20.30 da Bodrum’a hareket. Bodrum, Halikarnas Caddesi, marina ve Bodrum Kalesi’nin gece görüntülenmesi. Saat 23.50 de otele dönüş ve konaklama.

5.GÜN 16 EKİM ÇARŞAMBA : Otelde Açık büfe kahvaltıdan sonra Marmaris’e hareket Gökova Körfezin’e iniş. Azmak Çayında 45 dakikalık bot gezisinden sonra Marmarise hareket. Otelimize varış odalara yerleşme serbest zaman akşam yemeği ve konaklama.

6.GÜN 17 EKİM PERŞEMBE : Otelde Açık büfe kahvaltıdan sonra saat: 09.30 da limanına hareket. Tamgün yemekli tekne turu, Marmaris koylarında denize girme imkanı akşam marinaya dönüş serbest zaman otele transfer. Akşam yemeği ve konaklama.

7. GÜN 18 EKİM CUMA : Otelde Açık büfe kahvaltıdan sonra Datça’ya hareket.yarım adanın gezilmesi Datça Limanında serbest zaman ve kızkumu’na hareket denize girme imkanı otele dönüş Akşam yemeği ve konaklama.İstege bağlı saat 20.00’da Marmaris limanına haraket gece eğlence, serbest zaman

8. GÜN 19 EKİM CUMARTESİ : Otelde Açık büfe kahvaltı saat 09.30 da otelden ayrılış. Ankara’ya hareket. Muğla, Denizli, Afyon yol güzergâhından gerekli molalar verilerek Ankara’ya varış

ÜCRETE DAHİL OLAN HİZMETLERİMİZ

ULAŞIM, ARAÇ İÇİ İKRAMLAR , SEYAHAT SAĞLIK SİGORTASI

3 GECE BODRUM’da 3 GECE MARMARİS’de YARIM PANSİYON KONAKLAMA

(7) SABAH KAHVALTI (6) AKŞAM YEMEGİ BELİRTİLEN OTELLERDE

TAM GÜN YEMEKLİ BODRUM KOYLARI TEKNE TURU

GÖKOVA’da AZMAK ÇAYINDA BOTLA GEZİNTİ

TAM GÜN YEMEKLİ TEKNE TURU MARMARİS KOYLARI. ÇEVRE GEZİLERİ ve REHBERLİK


ÜCRETE DAHİL OLMAYAN HİZMETLERİMİZ

ÖGLE YEMEKLERİ ve TÜM YEMEKLERDE ALINAN İÇECEKLER

MÜZE ve ÖREN YERLERİNE GİRİŞLER



GEZİ ÜCRETİ : 990.00 TL


Ayrıntılı bilgi için TIKLAYIN...
 
Geri
Üst