2013 Ocak Ayı İkizler Burcu Yorumu

TİTAN

*Melekler Mekanı*
2013 Ocak Ayı İkizler Burcu Yorumu
Bu konu; 2013 ocak ayı ikizler burcu yorumu konusunda bilgiler vermektedir.



Sevgili ikizler burcu meleklerimiz ve sayın misafirlerimiz, bakalım evliler çocuk sahibi olacaklar mı , bekarlar evlenecekler mi, para durumları , aşk hayatları nasıl olacak. İşte astrologların 2013 ocak ayı ikizler burcu yorumu...



2013_ikizler-34.jpg




Bu ay gelecek o kadar yakın görünüyor ki sadece uzanıp onu almak isteyebilirsiniz. Maalesef, bir hedefin hemen köşe başında olduğunu düşünseniz bile buna ulaşmak için aslında bütün bir yıla ihtiyaç duyabilirsiniz.

Çünkü çalışkan Satürn bütün yıl boyunca ilham verici Neptün’le uyumlu bir üçgen açıya yaklaşıyor ama gerçekte oraya 10 Ekim’e kadar ulaşmıyor.

7 Ocak’ta temel gezegeniniz Merkür hem Satürn hem de Neptün’le destekleyici yarım üçgenler oluşturarak, hayallerinizin gerçek olduğuna sizi inandırıyor.

Zihinsel Merkür’ün 8 Ocak’ta hesaplayıcı Oğlak’a ve Paylaşılan Kaynaklara ilişkin 8. Evinize girişi başkalarını planlarınıza dahil ederek daha pratik olmanızı sağlıyor. Her ne kadar onların hırslarını genel stratejinize dahil edebilecek olsanız da, 9 Ocak’ta dirençli Yengeç’teki Dolunay Kişisel Kaynaklara ilişkin 2. Evinizi aydınlatarak, odağı yeniden bireysel ihtiyaçlarınıza çeviriyor.

14 Ocak’ta Venüs’ün Kariyere ilişkin 10 Evinize geçişiyle aradığınız itibarı bulabilirsiniz, eğer odağınızı amaçlarınızdan ayırmazsanız. 19 Ocak’ta hırslı Oğlak Güneş’i titiz Satürn’le kare açı yaptığında öz disipline ihtiyacınız olacak.

Ama Güneş 20 Ocak’ta deneysel Kova ve Büyük Fikirlere ilişkin 9. Evinize girdiğinde direniş kırılacak. Enerjik Mars 23 Ocak’ta, fütürist Kova’daki Yeniay ile aynı gün gerileme dönemine girdiğinde ilerlemeniz yavaşlayabilir. Her ne kadar taktikleriniz sağlam ve uygulamanız becerikli olsa da kendinizi hâlâ kayba uğruyormuş gibi hissedebilirsiniz. Panik yapmayın, Merkür 27 Ocak’ta Kova’ya ve ileri görüşlü 9. Evinize girerek, siz planlarınızı yeni baştan kurarken, yenilikçi düşünceleri canlandırıyor.
 
Geri
Üst