2013 Ocak Ayı Oğlak Burcu Yorumu

TİTAN

*Melekler Mekanı*
2013 Ocak Ayı Oğlak Burcu Yorumu
Bu konu; 2013 Ocak Ayı Oğlak Burcu Yorumu hakkında bilgiler vermektedir.



Sevgili oğlak burcu meleklerimiz ve sayın misafirlerimizi, oğlak burcunu 2013 Ocak ayı içinde neler beklediğini öğrenmek, bu ayla ilgili tüyolar vermek üzere Rezzan Kiraz 'ın yorumladığı burç yorumunu okumaya davet ediyoruz.


oglak_burcu-2bb.jpg




Sizin yeni yılınız genellikle Oğlak burcu boyunca yolculuk yapan Güneş ile hızlı bir başlangıç oluşturacaktır. Bu dönemde boşa giden çabalarınızı azaltabilmek için daha temkinli davranmalısınız çünkü eylem gezegeni olan Mars 23 Ocak’ta gerilemeye başlayacaktır. Onun geriye doğru hareketi Büyük Fikirlere ilişkin 9. Evinizde 13 Nisan’a kadar devam edecektir. Bu, geleceğe yönelik vizyonunuzda göze çarpan bir değişikliğe yol açabilir.

Yolculuk, eğitim ve inanç sistemleri muhtemelen en fazla etkilenecektir, böylece siz bir plan yapmayı düşündüğünüz zaman, ek bilgiler sizi başka bir yöne çevirecektir. Ancak sizin mantıklı beyniniz Sinde gayretli Oğlak burcuna giren Merkür ile daha ileri bir organizasyon vitesine geçecektir. Bu, stratejik olarak düşünmek için iyi bir zamandır. Kısa dönemli amaçlarınızın yerine uzun vadeli planlamalar yapabilirsiniz.
9 Ocak’ta Partnerlere ilişkin 7. Evinizde aydınlanan Yengeç burcundaki Dolunay ilişkilerinizin daha sıcak olmasını sağlayacaktır. Sevecen Venüs 14 Ocak’ta duygusal Balık burcuyla dansına başlar—bu durum bu ayın ana konularından biri olacaktır. Ancak 20 Aralık’ta Güneş’in Gelirlere ilişkin 2. Evinize ve Kova burcuna girmesi finans konularına daha soğukkanlı ve daha özgün yaklaşmanızı sağlayacaktır.
23 Ocak’ta Kova burcundaki Yeniay gelirinizi artırmanız için yeni fikirlerin tohumunu atacaktır. Bunu yenilikçi Uranüs ile bir altmışlık oluşturarak yapar. Ancak, Halka Karşı Sorumluluğa ilişkin 10. Evinizdeki çalışkan Satürn’den gelen sınırlayıcı bir kare mevcut zorunluluklarınızı göz önünde bulundurmanızı gösterir
 
Geri
Üst