2013 Ocak Ayı Terazi Burcu Yorumu

TİTAN

*Melekler Mekanı*
2013 Ocak Ayı Terazi Burcu Yorumu
Bu konu; 2013 Ocak Ayı Terazi Burcu Yorumu hakkında bilgiler vermektedir.


Sevgili terazi burcu meleklerimiz ve sayın misafirlerimiz, terazi burcu 2013 yılının ocak ayında nasıl günler geçirecek, hangi noktalarda dikkatli olması gerekecek, gönül ilişkileri nasıl olacak öğrenmek için astrologların yaptığı Ocak ayı terazi burcu yorumlarına bir göz atalım...


terazi_burcu-369.jpg



Fazlası ile temkinli olmak zorunda kalacağınız bir yıla giriyorsunuz.Evlilik ve ilişkilerde zaman zaman içsel çatışmalar yaşayacağınız zor bir yıl.

Her ne kadar Jüpiter ortaklıklar işbirlikleri ve evlilik ile ilgili güzel dönemler ve yeni sayfalar vaat etse de yanlış karar veya tercihler ile başlamış ilişkilerin sona ereceği bu dönem; özellikle 12 Mart’tan itibaren sürpriz gelişmelere hazırlıklı olun işinizi ve kariyerinizi riske atacak heyecanlı tavırlardan tartışmalardan uzak kalmak gerekiyor. Bu dönemde iş değişiklikleri iş seyahatleri iş yüzünden gerginlikler artabilir sonuçları da olumsuz olabilir…

Bunun yanında parasal kaynaklarınızda daralmalar var Burcunuzdaki Satürn’ün yanında Mars’ın da 12. evinizdeki hareketi gizli düşmanlıkların ve sorumlulukların fazlası ile artacağı evlilik ve ilişkilerde zaman zaman içsel çatışmalar yaşayacağınız zor bir yıl olarak görünmekte. Daha kararlı olduğunuz takdirde geçmişte yaptığınız hatalarla yüzleştiğiniz takdirde çok daha kesin ve net kararlar verebilirsiniz.Yine zayıflama kişisel bakım beden güzelliği gibi konular bu yıl ön plana çıkabilirler. Ancak; zayıflamanız koşuşturma canın artmasının bir yan etkisi de olabilir.

Birkaç iyi haber de var. Jüpiter’in Haziran ayında uyumlu olduğunuz İkizler burcuna girmesi ile güzel değişimler yaşayacaksınız Terazi’lerin yılı başlıyor ve muhteşem bir yaz sizleri bekliyor. Geçmişte sizi sıkan zorlayan koşulları tamamen unutabilir büyük değişim ve yenilikler için hazırlıklar yapabilirsiniz.
 
Geri
Üst