2013 Yazında Uzun Elbiseler Çok Moda!

TİTAN

*Melekler Mekanı*
2013 Yazında Uzun Elbiseler Çok Moda!
Bu sayfa, 2013 Yazında Uzun Elbiseler Çok Moda haberi hakkında bilgiler vermektedir.




Sevgili melekler, yaz aylarının en çok tercih edilen kıyafetleri şortlar, mini etekler ve elbiseler. Ancak 2013 yazının en trendi giyimi uzun elbiseler olacak. Herkesin vücuduna uygun olarak bulabileceği uzun elbiseler son derece kullanışlı ve rahat. Bu yaz bol bol giyeceğimiz uzun elbiseleri nasıl kullanmaşıyız, nelere dikkat etmeliyiz hepsi makalemizde...



2013-yazlik-uzun-elbise-modelleri5-342.jpg



Uzun elbise modelleri her yaşta ve her tarzdaki kadının en çok tercih ettiği favori trendler. Özellikle de sıcak havalarda! Uzun elbise trendi hiçbir zaman yaşlanmıyor efendim. Ünlü markalar her yaz uzun elbise modellerine koleksiyonlarında yer veriyor. Uzun elbiseler günlük ve klasik stille farklı model, doku ve renkleriyle tercih ediliyor. Farklı aksesuarlarla birlikte kombinlendiğinde ister şık ister spor stili yakalamak mümkün.

İki adet uzun elbise tipi var. Uzun elbiseler ve midi elbiseler. Uzun elbiseler genelde bilekte bitiyor ve baskılı modellerle beğeniliyor.

Bir de midi dediğimiz yani diz altından biraz daha aşağıda biten uzun elbiseler var. Bu modellere hafif uzun elbise de deniyor.

Şehirde ve tatilde yazın trend elbisesi olan uzun elbiseler 2013 yazında nasıl olacaklar peki? Mağazalarda yerini almaya başlayan modellerin trend renkleri neler? Hangi kumaşlarda ve hangi desenlerde giyeceğiz onları?

İşte şifondan, viskondan, kotondan yapılan o harika elbiseler. 2013 çizgili modasına, desenlerin coşkusuna ve 2013 yaz renklerine kendinizi bırakın!

Uzun elbiselerle hangi ayakkabılar giyilir?

Sandalet, babet ve platform topuklarla kombinlemek mümkün.

Üzerine ne giymeli?

Uzun elbiselerin üzerine ya mini yelekler ya da merserize bolerolar tercih edin. Kot ceketlerle de harika bir silüet oluşturabilirsiniz.

Aksesuar kullanmalı mı?

Yazın dinamikliğine uygun rengarenk aksesuarlar bu elbiselerle daima iyi gider.
 
Geri
Üst