2013 Yılbaşında Televizyonda Hangi Programlar Olacak ?

TİTAN

*Melekler Mekanı*
2013 Yılbaşında Televizyonda Hangi Programlar Olacak ?
Bu konu; 2013 yılbaşında televizyonda ki programlar hakkında bilgiler vermektedir.


Sevgili melekler, yılbaşı geceleri öteden beri herkesin hoşuna giden, eğlenceli, neşeli geçen, dostlarla birlikte hoşça vakit geçirile geceler. O gecelerde eş dost bir araya gelir, eskiden beri evlerde eğlenirler. Her ne kadar artık yılbaşlarında dışarda eğlence yerlerinde kutlamalar yapılsa da eski gelenek olan evde tv başında çeşit çeşit yemekler eşliğinde tombala oynayıp televizyon seyredilerek zaman geçirmek de devam etmekte.

Evde geçirilen zamanların en büyük eğlencesi de kuşkusuz televizyon kanallarında ki programlar. En sevilen sanatçıların yer aldığı eğlence programları bu yılbaşında da 2012'yi 2013'e bağlayan gecede evlerimize konuk olacaklar. Kanallar tüm hazırlıklarını tamamladı bile. Ve biz de meleklermekani.com ailesi olarak kanalların yılbaşı 2013 program listelerini yayınlıyor ve hepinize şimdiden mutlu yıllar diliyoruz :)


yilbasi_2013-3c9.jpg



Kanal D'de Yılbaşı Akşamı Neler Var?

Kanal D yılbaşı akşamı Ben Bilmem Eşim Bilir'in yılbaşı özel programını ekrana sürecek. Çeşitli sürprizlerin yer aldığı yarışma 20.00'de ekranlara gelecek.Kanal D'nin ikinci sürprizi ise Yalan Dünya'nın yılbaşı özel bölümü olacak. Pazartesi akşamı 22.00'de ekrana gelecek olan Yalan Dünya'da ünlü şarkıcı Kenan Doğulu konuk oyuncu olarak yer alacak.

Show Tv'de 2013 Yılbaşı Akşamı Neler Var?

Show TV yılbaşı ekranında yeni yarışması Yaparım Bilirsin'in özel bölümü ve Cahide'de çekilen özel eğlence programı yayınlanacak.

Show TV, bu yılbaşı gecesi en hareketli şarkılara, en göz alıcı şovlara ev sahipliği yapıyor. Ünlü sanatçılar, gözde gece kulübü Cahide’nin sahnesinden Türkiye’yi coşturuyor.


Star Tv'de 2013 Yılbaşı Akşamı Neler Var?

Star TV'nin ise yılbaşında büyük bir sürprizi var. Ekranların en çok izlenen yarışmalarından O Ses Türkiye'de bu defa ünlüler düello yapacak ve yarışacak. Hülya Avşar, Hadise, Murat Boz ve Mustafa Sandal'dan oluşan jüri üyeleri, yüzleri yine sahne dönük olarak bu defa ünlü isimleri dinleyecek.

Kim olduklarını bilmedikleri ünlü isimler sahnede müzik performanslarını ortaya koyarken, ortaya çok ilginç bir program çıkacak. Acun Ilıcalı'nın büyük bir gizlilikle hazırlıklarını yürüttüğü O Ses Türkiye yılbaşı özel programında herkesi şaşırtacak ünlü isimlerin sahne alacağı belirtildi.

Star'ın yılbaşı ekranında O Ses Türkiye'den sonra Bir Erkek Bir Kadın'dan özel bölüm ve Orhan Gencebay'la Bir Ömür konseri de ekrana gelecek.

ATV'de 2013Yılbaşı Akşamı Neler Var?

ATV yılbaşı akşamı komedi dizisi Alemin Kıralı'nın özel bölümünü yayınlayacak. Alemin Kıralı'nda Safiye Soyman ve Faik Öztürk konuk oyuncu olarak yer alacak.

NTV'de 2013Yılbaşı Akşamı Neler Var?

NTV ise yılbaşı akşamı yine sürpriz programlarla yayında olacak. Star TV'de yayınlanan 'Eyvah Düşüyorum' yarışması yılbaşı akşamı özel programıyla NTV'de olacak.

Eyvah Düşüyorum'da bu defa ünlü isimler yarışacak ve soruları bilemedikleri takdirde yarışmanın meşhur çukuruna düşecekler.
 
Geri
Üst