2013 Yılı İçin Kova Burcu Yorumlarınız

TİTAN

*Melekler Mekanı*
2013 Yılı İçin Kova Burcu Yorumlarınız
Bu konu; Kova Burcu 2013 Yorumu hakkında bilgiler vermektedir.


Sevgili melekler, dik kafalı, sınırsız hayal gücü sahibi, sevecen tavırlı ve adil kovalar için işte 2013 kova burcu yorumu bu sayfamızda...


kova_burcu-34f.jpg





Jüpiter 22 Ocak ve 3 Haziran tarihleri arasında üçüncü eviniz Koç burcuna kısa bir gezi yapıyor. Her an, en beklenmedik anlarda gelebilecek güzel haberlere açık olun.

Ayrıca Jüpiter komşularınız, kardeşleriniz ve aileniz dışındaki akrabalarınızla ilişkilerinizi güçlendiriyor. O yüzden kendinizi geri çekmeyin; çevre kurma cazibenizi harekete geçirin ve ilgi alanlarınızı, umutlarınızı, arzularınızı paylaşın. Olabildiğince erken plan yapmaya ve takviminizi güncel tutmaya çalışın. Her ikisi de zaman yönetimi konusunda size yardımcı olacaktır, çünkü sürekli bir koşturma içinde olacaksınız ve neredeyse tanıdığınız herkes sizden ilgi bekliyor olacak..

Bu yıl Satürn dokuzuncu eviniz Terazi burcunda olacak. Bu da 2011 yılını, bilgi hazinenizi genişletmek için ideal bir yıl yapıyor. Kariyerinize fayda sağlayacaksa okula dönebilir veya bir sertifika programına başlayabilir, belirli beceriler kazanmak için seçilmiş bazı derslere katılabilirsiniz. Ayrıca şirketinizde bir seminer veya konferans vererek bilgilerinizi paylaşabilir veya yetişkinlere okuma yazma öğretebilirsiniz. Bu yıl büyük olasılıkla başka kültürlere olan merakınız artacak.

Hayallerinizin gizli alanlarından hayal gücünüze akan bir semboller karışımı içinde bulunuyorsunuz. Gelecek vizyonunuz 4 Nisan – 4 Ağustos 2011 ‘de tutkulu Balık burcunu ziyaret eden Neptün ile belirmeye başlayacaktır. Ancak Neptün’ün Kova burcundaki on dört yıllık ziyareti 3 Şubat’ ta sona erecektir ve 2025 yılma kadar kalacağı Kendine Değer Vermeye ilişkin 2. Evinizde ve Balık burcuna tekrar girecektir. Neptün’ün spritüel doğası maddeci Evinizde çatışmalara yol açabilir. Siz sahip olduklarınıza veya para kazanma ideasına çok fazla bağlı olursanız sorunlar çıkaracaktır. Finansal durumunuzu gözden geçirme ve nasıl gelir üreteceğiniz yönündeki yeniden değerlendirme yavaş yavaş olacaktır fakat neyse ki, geleneksel yönetici gezegeniniz olan çalışkan Satürn sizin için çok gerekli olan sabır ve pratiklik getirerek bu yıl önemli bir rol oynayacaktır.

Uranüs 10 Mart’ta burç değiştirerek Balık burcundaki yedi yıllık ziyaretini tamamlıyor. Bu haftalarda, geçtiğimiz yedi yıl içinde yaşadığınız maddi iniş ve çıkışlardan neler öğrendiğinizi düşünmek isteyebilirsiniz. Olumlu ve olumsuz etkenleri içeren bir liste hazırlayın.
 
Geri
Üst