2013 Yılı KPSS Önlisans Başvuruları İçin Bilgiler

TİTAN

*Melekler Mekanı*
2013 Yılı KPSS Önlisans Başvuruları İçin Bilgiler
Bu konu; 2013 kpss önlisans başvuruları hakkında bilgi vermektedir




Sevgili melekler, bildiğiniz üzere geçtiğimiz cumartesi ve pazar günü 2012 KPSS önlisans sınavı yapıldı. Sınavda 10 bine yakın aday memuriyet için ter döktü. Alınan önlemler sayesinde Muş'ta başkasının yerine sınava girmeye çalışan 4 kişi de gözaltına alındı. Tüm adaylara bol şans diliyoruz ve önümüzde ki yıl KPSS yarışına girecek adaylar için KPSS 2013 önlisans başvuruları hakkında bilgiler veriyoruz...



kpss_2013-13a.jpg



Eğer KPSS'ye ilk defa başvuruyorsanız yani geçmiş yıllarda hiç Kpss'ye girmemişseniz Ösym'den şifre almanız geremektedir. Herhangi bir Ösym bürosuna giderek internet şifresi alabilirsiniz. İlk başvurunuzu Ösym sınav merkezlerinden yapacaksınız. Ösym merkezinde başvuru formunu doldurarak başvuru yapabilirsiniz. Daha öncesinde Ösym'nin ilan ettiği bankalara 20 TL para yatırmanız gerekmektedir. Parayı yatırdıktan sonra internet üzerinden online olarak kpss başvurunuzu tamamlayacaksınız.

Daha once KPSS’ye girmiş bir adayın başvuru şekli: başvuru tarihleri ilan edildikten sonra gerekli ücreti bankaya yatırıp daha önce almış olduğunuz osym şifreniz ile internetten doğrudan başvuru yapabilirsiniz.
 
Geri
Üst