2013 Yılı Ocak Ayı Koç Burcu Yorumu

TİTAN

*Melekler Mekanı*
2013 Yılı Ocak Ayı Koç Burcu Yorumu
Bu konu; 2013 Yılı Ocak Ayı Koç Burcu Yorumu hakkında bilgiler vermektedir.


Sevgili koç burcu meleklerimiz ve sayın misafirlerimiz, 2013 yılının ilk ayında sizleri neler bekliyor ? Nelere dikkat etemelisiniz öğrenmek istiyorsanız işte astrologların yaptıkları 2013 Ocak ayı koç burcu yorumları...

koc_burcu-1bb.jpg




Koçlar Ocak ayına yurt dışı seyahatler, medyada yer alma, yüksek öğrenim konularında oldukça isteklisiniz Etki yaratmak istiyorsanız, elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerekiyor. Özellikle 7 Ocak tarihinden sonra yeni iş imkânları var.

Eğer basılı yayın, bankacılık ulaşım, inşaat, petrol, ticaret, reklamcılık ya da radyoda sektöründe çalışıyorsanız güneş tutulması, size yeni fırsatlar getirecek. Uluslararası bir alanda çalışıyorsanız, yeni ortaklar edinebilirsiniz..

12 - 17 Ocak tarihleri dönemde elimizdeki işlerin detaylarına girme, eski yurt dışı bağlantılarımızı yeniden kurma fırsatları büyük.

Diğer taraftan yanlış anlaşılmaları önlemeye, seyahatlerinizde plana uymayan durumlarda sakin olun. Enerjinizi bloke edip sıkıntı yaptığınızda işler daha da karışabilir aniden başkaldıracak, sabretmeyecek ve sessiz kalmayacaksınız Yine, geri gitmeye başlayan gezegenler ay boyunca içe dönük çalışmalara daha fazla destek verecek.

Jüpiter sizi bir süredir destekliyor ve yeni imkânlar sunuyor. Ancak siz henüz tam olarak ne istediğinize karar verememiş gibisiniz. Ayaklarınızın yere basması ve doğru kararlar vermeniz için şartlar sizi zorlayacak olunsa da ay sonunda önemli sevindirici gelişmeler olabilir...
 
Geri
Üst