2013 Yılı Ocak Ayı Yay Burcu Yorumu

TİTAN

*Melekler Mekanı*
2013 Yılı Ocak Ayı Yay Burcu Yorumu
Bu konu; yay burcu 2013 ocak ayı yorumu hakkında bilgiler vermektedir.



Sevgili yay burcu meleklerimiz ve sayın misafirlerimiz, deli dolu, uçarı yay burcunu 2013 Ocak ayında neler bekliyor ? Yorumlar ünlü astrolog Rezzan Kiraz 'dan..


2013_yay-20c.jpg



Siz bir köşeyi döndünüz ve sonunda nereye gittiğinizi görebilirsiniz. Anahtar gezegeniniz olan Jüpiter 25 Aralık 2011 tarihinde yönünü değiştirmiştir. O Kendini Geliştirmeye ilişkin 6. Evinize girecektir. Bu sizin kişisel gelişim fırsatına sahip olacağınız anlamına gelir. Gündelik rutin içinde değişiklik yapmak zaman alabilir ancak bu göze çarpan sonuçlar doğuracaktır. İhtiyacınız olan şey günbegün yapacağınız işlere odaklanmaktır. Başarı uzakta görünse bile yapmanız gereken şey budur.

Mesleki ilerlemeler konusunda bu ay biraz geri kalabilirsiniz çünkü fiziksel Mars 23 Ocak’ta bir sümüklüböcek hızında geri geri gitmektedir. Mars 13 Nisan’a kadar Kariyere ilişkin 10. Evinizde gerileyecektir, bu sizi yavaşlatmaya ve son yaptığınız işi gözden geçirmeye zorlayacaktır. Planlarınızı gözden geçirmeli ve amaçlarınıza ulaşmak için kendi zaman çizelgenizi oluşturmalısınız.

Neyse ki, Rüyalar ve Dileklere ilişkin 11. Evinizdeki gerçekçi Satürn’den bir yardım alacaksınız. Neptün bu ayda serbestçe akan üçgen oluşturacaktır.

Bu uzun süreli açı tam olarak 10 Ekim’e kadar sürecektir. Hayallerinizin gerçeğe dönüşmesi için uygun bir strateji izlemeniz gerekir. Disiplinli ve sabırlı olma zamanıdır.

Duygusal bir kriz 9 Ocak’ta Yengeç burcundaki Dolunay’da ortaya çıkacaktır. Derin Paylaşmaya ilişkin 8. Evinizde bunun etkisi görünecektir. Güneş’in elektrikli Uranüs’le oluşturduğu parlak beşli açı yaratıcı fikirler ortaya çıkarmanızı sağlayacaktır. Bu dönemde duygularınızla fazla bağlantılı olmayacaksınız.

Akıllı Kova burcundaki Yeniay 23 Ocak’ta Kendinize Değere ilişkin 2. Evinizde harekete geçer, ancak onun iyimser Jüpiter ve kötümser Satürn ile yaratıcı kare yapması anlaşılması zor bir denge oluşturacaktır.
 
Geri
Üst