2013 Yılı Ocak Ayı Yengeç Burcu Yorumu

TİTAN

*Melekler Mekanı*
2013 Yılı Ocak Ayı Yengeç Burcu Yorumu
Bu konu; 2013 Yılı Ocak Ayı Yengeç Burcu Yorumu hakkında bilgiler vermektedir.



Sevgili yengeç burcu meleklerimiz ve sayın misafirlerimiz, 2013 yılının ilk ayı size neler getirecek, para mı, aşk mı, iş imkanı mı? Merak ediyorsanız, astrologların yaptıkları değerlendirmelerle 2013 yılı yengeç burcu ocak ayı yorumunuzu okuyabilirsiniz..


2013_yengec-2ec.jpg



Güneş 20 Ocak’a kadar Partnerlere ilişkin 7. Evinizde ve ayın geri kalanında Mahremiyete ilişkin 8. Evinizde bulunurken ilişkiler artık bir temel sorundur. Özel ve mesleki işbirliklerinizde ilerleme kaydetmek istiyorsanız başkalarından neler beklediğiniz konusunda açık olun.

İletişimci Merkür 8 Ocak’ta iyimser Yay’dan ayrılıp düzene bağlı Oğlak burcuna girerek dikkate değer bir geçiş yapıyor; bir planlama ve bağlılık eksikliği sizi başka birinin kontrolü altına sokabilir. Ayın 9′unda burcunuzda, besleyici Yengeç’teki Dolunay öncelikle kendi ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurmanızı size hatırlatıyor. Bir sevgili, arkadaş ya da iş arkadaşınızı memnun etmeyi birinci önceliğiniz haline getirirseniz, ikinci sıraya düşebilirsiniz. Öte yandan kendinize özen gösterirseniz, başkalarına da yardımcı olabilmek için gereken duygusal ve fiziksel güce kavuşacaksınız.

İlişkilere böylesine büyük dikkat göstermek ve herkesi mutlu etmek sizi yorabilir ve kaçış hayalleri kurdurabilir. Cazibeli Venüs ayın 14′ünde Uzak Yerlere ilişkin 9. Evinize geldiğinde her şeyden kaçmak size cazip gelebilir. Hayal gücünüz zihninizi açıp şimdiki hayatınızın sorumlulukları ve sorunlarından kurtulduğunuz uzak ülkelere götürüyor.

Bu izlenimleri gelecekteki bir yolculuk için ilham olarak görün ama günümüzün gerçekleriyle bağlantıyı koparmayın.

Tuhaf Uranüs’teki Yeniay, 23 Ocak’ta 8. Evinize düşerek sıradışı insanları ve muhtemel ilişkileri çekiyor. Sınırlarınızı zorlarsanız aşk ve para için fırsatlarınızı arttıracaksınız. Genişlemeci Jüpiter’in bu Güneş-Ay kavuşumuna kare açısı, sizi gerçek olamayacak kadar güzel vaatlerle kışkırttığında perspektif duygunuzu kaybetmeyin yeter.
 
Geri
Üst