2014-2015 Bindallı Modelleri

THESECRET

"Adalet olunca yiğitliğe lüzum kalmaz"
2014-2015 Bindallı Modelleri

2014-2015 bindallı modelleri,kınageceleri için bindallı modelleri,modern bindallı modelleri,osmanlı bindallı modelleri,işlemeli bindallı modelleri,pullu bindallı modeller,elbise bindallı modeller,şık bindallı modelleri,en şık model bindallı modelleri

Kına geceleri sadece eğlence ile geçmez aynı zamanda olması gereken bir törende kına koyma törenidir. Gelinlere ve arkadaşlarına kına koyarak bereket ve mutluluk tohumları ektiğimiz düşünülür bu yüzden kına geceleri vazgeçilmez adetlerimizdendir.
Sevgili melekler sizlerde kültürümüzün vazgeçilmezi Kına Geceleriniz'de herkesten farklı olmak istiyorsanız ,sizler için seçtiğimiz birbirinden farklı son model bindallı modellerini kaçırmamalısınız.
Senelerdir süre gelen kına gecesi bütün bayanlar için ayrı bir önem taşıyor. Bu özel gecede gelin adayları elbette göz kamaştırmak istiyor. Rüya gibi bu gecede giyebileceğiniz,bindallı modellerinin her biriyle sultanlar gibi görünebilirsiniz.
Kına gecesinde organizasyon detaylarından çok gelinin ne giydiği ve ne giyeceği konuşulur.Bunu Unutmamanızı Tavsiye ederiz.





bindallı1.jpg



bindallı-2.jpg



bindallı-6.jpg



bindallı-8.jpg



bindallı-9.jpg



bindallı-11.jpg



bindallı-16.jpg



bindallı-19.jpg



bindallı-20.jpg



BINDALLI-500x500.JPG



Bindallı-Elbise-Modelleri- (1).jpg



BSS_1832-500x500.JPG



Kırmızı-uzun-kuyruklu-kına-gecesi-kıyafeti.jpg



krmzbndllı.jpg



pullu-bindallılar.jpg



yoresel-bindallı.jpg





 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst