2014 Ağustos Ayı Akrep Burcu Yorumu

TİTAN

*Melekler Mekanı*
2014 Ağustos Ayı Akrep Burcu Yorumu
2014 ağustos akrep burcu, akrep burcu ağustos ayı yorumu, akrep burcu aylık burç yorumu


Sevgili meleklerimiz ve sayın misafirlerimiz için 2014 Ağustos Ayı Akrep Burcu Yorumunu bu sayfamızdan sizlerle paylaşıyoruz...


akrep.jpeg



Sevgili meleklerimiz ve sayın misafirlerimiz için 2014 Ağustos Ayı Yengeç Burcu Yorumunu bu sayfamızdan sizlerle paylaşıyoruz...

Ağustos ayının ilk haftasında seyahat konusunda gecikmeler devam edebilir ve siz aynı geçen ayki sıkıntılarınızla uğraşmaya devam edeceksiniz. Ancak bu süreci atlattığınızda, Ağustos genel anlamda keyifli ve sorunsuz olacak. Harika işler başarmanız mümkün. Merkür bu ay üç burcu; Yengeç, Aslan ve Başak burçlarını ziyaret ederken zihniniz ve merakınız son derece aktif olacak. Bunun da üzerine Ağustos’da Yeni Ay dokuzuncu eviniz Yengeç burcuna gelmesiyle bu etki çoğalacak ve siz yeni şeyler öğrenmek için büyük bir arzu duyacaksınız.

İş becerilerinizi geliştirmek için bir eğitim alabilir, her zaman ilginizi çeken bir alanda daha çok araştırma yapabilirsiniz. Ağustos’da Dolunay üçüncü evinize girdikten sonraki iki hafta içinde iletişim konusunda bir uzman olacaksmız. Bu da sizin öğrenme arzunuzu güçlendirecek. Şimdiden plan yapmalısınız çünkü görünüşe göre herkes sizinle zaman geçirmek istiyor olacak. Bu sizin zamanınızı alacak olsa da çevre edinmek ve yeni haberler almak için idealdir.

30 Ağustos’da onuncu eviniz Aslan burcunda olacak ve bu dönem kariyer alanında gelişmelere açık. Bu etki Ağustos ayma kadar uzanacak. Bu ayın başlarında, kariyer ve gelirinizde ilerleme sağlayabilecek biriyle özel bir konuşma yapmanız söz konusu. Ancak rekabeti hızlandırmamak için bu bilgileri kendinize saklamaksınız. 9 Ağustos civarında mümkünse iş arkadaşlarınızla sosyal ortamlara katılın çünkü bu dönemde şirketinizin ufkunda görünen gelişmelere dair bilgiler alabilirsiniz.
zeynep turan
 
Geri
Üst