2014 Ağustos Ayı Balık Burcu Yorumu

TİTAN

*Melekler Mekanı*
2014 Ağustos Ayı Balık Burcu Yorumu
2014 ağustos balık burcu, balık burcu ağustos ayı yorumu, ağustos balık burcu


Sevgili meleklerimiz ve sayın misafirlerimiz için 2014 Ağustos Ayı Balık Burcu Yorumunu bu sayfamızdan sizlerle paylaşıyoruz...


balık.jpg




Balık Burcu Ağustos Ayı Aşk Yorumu
Bu ay aşk evinizde bir yoğunluk hakim olacak. 16 Ağustos'tan sonra yoğun bir duygusallığınız hakim olacağı için dikkatli olmalısınız.. Karşılaşacağınız kişilerden etkilenmen söz konusu. Hatta bazılarınız ciddi ilişkilerin temellerini bu dönemde atacaklar. Aileniz de onay vereceği kişilerle yuva hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Evlilik konusunda önemli bir fırsat yakalıyorsunuz, evlenerek bir başka ülkeye yerleşebilirsiniz. Yine, bu dönemde her zamankinden daha fazla cesur olacaksınız. Risklere karşı tedbirli olmanızı hatırlatıyoruz. Duygusal hatalar yapmaya müsait bir döneminiz. Yurt dışından gelen bir kişi ile tanışarak, partnerinizin memleketine yerleşebilirsiniz. Kendinizden daha genç bir evlilik yapabilirsiniz. Bazılarınız ikinci kez şansını deneyecekler. Karşı cins ile olan ilişkilerinizde, ani gelişen duygularınız sizi yanıltacaktır. Duygusallıkla akılcılığı birbirine karıştırmayı sevdiğiniz bu dönemde, bir karmaşa içinde olacak fakat düşüncelerinizi iyi bir süspansiyon yapacaksınız. Birçoğunuz, ortak arkadaş gruplarında yeni tanışacağı kişilerle duygusal bağlar kuracaktır. Kıskanılacak ve tenkit edileceksiniz.

Balık Burcu Ağustos Ayı İş Yorumu
Bu ay iş konularına odaklaşacaksınız. Ailenizi ihmal etmek istememenize rağmen, dikkatinizi kariyerinize vereceksiniz. Kariyer gezegeniniz sizi desteklemeye devam ediyor. Jüpiter sizin kazançlarınızı ve başarınızı pekiştirecek fırsatları ayağınıza getirecek. Şans gezegeninizin size vereceği mutluluklar karşısında sanki farklı bir dünyanın kapılarının size açıldığını göreceksiniz. Üst düzeyde çalışmak istiyorsanız; yakın çevrenizde desteğini üzerinizde hissedeceksiniz. Evren bazı gerekli fırsatları karşınıza çıkaracak ve işinizle ilgili uygun ortamları yaratacaktır. Geleceğinizle ilgili sizin lehinize gelişmelere neden olabilecek kişilerle tanışacaksınız. Yaptığınız işten eminseniz, size daha fazla deneyim kazandıracak koşullar yaratacaktır. Bu ay gerekli yerlerde beklemeli ve hareketleriniz ayarlamalısınız. Çünkü sevdiğiniz kişi de iş konusunda size gereken desteği verecektir. Çevrenize yardım etme isteği içindesiniz. Yardım kuruluşların aktivitelerine katılırken, yeni para kazanma imkanları doğacak. Çünkü bulunacağınız çevrelerde tanışacağınız kişilerin size maddi olanak sağlayacak kişileri karşınıza çıkaracak.

Balık Burcu Ağustos Ayı Sağlık Yorumu
Bu ay, öfkelerinize hakim olduğunuz sürece, sağlığınız bir sorun yaratmayacak. Kendinizi rahatlatacak ruhsal deneyimler, meditasyon ve spritüel konularla ilgilenebilir, hobilerinize vakit ayırabilir, sakin ortamları tercih edebilirsiniz. Kemiklerinizi ve iskelet sisteminizi korumalısınız. Fazla çalışarak vücudunuza yüklenmemelisiniz. Ayın 23ünden sonra manevi terapiler size iyi gelecektir Özellikle iş temponuzun ağır olması ve çok çalışmanız sizi stresli hale getirebilir. Uyku düzeninizin bozulmamasına dikkat etmelisiniz.. Bu ay, duygularınızda ruhani bir doyum arayacaksınız.
 
Geri
Üst