2014 Ağustos Ayı İkizler Burcu Yorumu

TİTAN

*Melekler Mekanı*
2014 Ağustos Ayı İkizler Burcu Yorumu
2014 ağustos ikizler burcu, ikizler burcu ağustos ayı yorumu, ikizler burcu aylık burç yorumu


Sevgili meleklerimiz ve sayın misafirlerimzi için 2014 Ağustos Ayı İkizler Burcu Yorumunu aşağıdaki makaleden sizlerle paylaşıyoruz...



ikizler.jpeg



İkizler Burcu Ağustos Ayı Aşk Yorumu
Bu ay oldukça hareketli günler sizi bekliyor. Aşka bağlı yolculuklar yapabilirsiniz.15 Ağustosa kadar eğlenceli ortamlarda beğeneceğiniz kişilerle birliktelik şansı, kapınız çalabilir. Karşı cinse oldukça çekici gelecek ve duygu yoğunluğu yaşayacaksınız. Bazılarınız gizli aşklara eğilimli olacak. Uyuyan bazı sorunların su üstüne çıkması sizi üzmemeli, çünkü yara fazla derinleşmeden sorunlarınıza istediğiniz gibi çözüm bulmanın yollarını araştıracaksınız. En azından bazı şeyleri denemelisiniz. Duygusal anlamda taleplerinizin yüksek olduğu bir ay içindesiniz. İlişkilerinizde kalıcı duygular beklerken, yaşam standardı olarak yüksek olanaklara sahip ilişki fırsatları kolluyorsunuz.. Aile bireylerinin bazı konulardaki isteklerinin çıtaları yüksek olabilir. Onların duygusal problemlerine de çare bulmak size düşebilir. Arabuluculuk size yakışacak. Ailenizle ortak dost toplantılarında olmanız rağmen, sizin farklı düşünce yapınız yüzünden istemediğiniz durumlardan kurtulmak isteyeceksiniz. Aşk evinizin gezegeni Jüpiter, yolcuklarda karşılaşacağınız kişilerden etkileneceğinizi gösteriyor. Ayrıca partnerinizin şansından faydalanacağını gösteriyor.

İkizler Burcu Ağustos Ayı İş Yorumu
Bu ay ailenizle birlikte ortak çalışmalar yapabilir veya kan bağı olduğunuz kardeşler ve kuzenlerle iş birliği içinde hareket edebilirsiniz. Kısa yollar ve küçük davetlerde karşılaşılan kişilerden, iş teklifleri gündeme gelecektir. İletişim konusunda becerileriniz size şans kapılarını açacaktır. Fakat, iletişim konusundaki yeteneklerinizi başarılı bir şekilde sergileyeceksiniz. Aileniz arasında süregelen bir sürtüşme olayı varsa, ayın ikinci yarısından sonra çözümlemeye çalışacaksınız.. Küçük ev tamiratları gündemde. 23 Ağustosa kadar çevre ile ilgili sorunlara dikkat etmelisiniz. . Ay ortalarında, çevresel faktörlerin destekleyeceği, sizi güçlendirecek işler peşinde koştururken, sosyal kişiliğinizde sağlam temeller üzerine boy verecek. Yönetici ruhu taşıyan insanlar size daha fazla güven verecek. Onlarla bir çok iş fırsatı yakalayacaksınız. Önemli bir iş anlaşması yapmak istiyorsanız, işte size güzel bir fırsat doğuyor. Özellikle aile büyükleri bu konuda size yardımcı olacak.

İkizler Burcu Ağustos Ayı Sağlık Yorumu
Aile içinde bir takım sağlık sorunları gündeme gelebilir. Ay boyunca ruhsal durumunuz hassas olacak. Sinir sisteminiz, öfkeli davranışlarınız yüzünden yorgun düşebilir. Ay boyunca sağlık eviniz, size büyük bir şans verecektir. Fakat iştahınız konusunda da, size abartılar sunacaktır. İkizler' in narin ve ince olduğunu düşünürsek, kilo almak isteyenler için problem olmayacaktır. Fakat, bazılarınız bu durumdan hoşnut olamayacaktır. Çevrenizdeki arkadaşlarınızı ve yakınlarınızdan destek alacaksınız. Ortak diyet programları ve kitlesel rejimlere girebilirsiniz. Ani küçük operasyonlarda gündeme gelebilir. Bu ay, ağır yiyeceklerden uzak kalmalı ve kalori dengenizi korumalısınız. Ani hareketlerden etkileneceksiniz. Bacak kaslarına kramp girebilir. Spor yaparken baldırlarınızı zorlamamalısınız. Yine bu ay, sindirim sisteminizle ilgili problemlerin ortaya çıkmasını istemiyorsanız, sizi rahatlatacak yogo ve meditasyon gibi çalışmalara yönelmelisiniz. Fazla yoğun düşünmeniz de ruh sağlığınız üzerinde negatif etki yapacaktır. Sizi mutlu edecek hobilerinize yer vermelisiniz.
 
Geri
Üst