2014 Ağustos Ayı Kova Burcu Yorumu

TİTAN

*Melekler Mekanı*
2014 Ağustos Ayı Kova Burcu Yorumu
2014 ağustos kova burcu, kova burcu ağustos ayı yorumu, ağustos kova burcu


Sevgili meleklerimiz ve sayın misafirlerimiz için 2014 Ağustos Ayı Kova Burcu Yorumunu aşağıdaki makaleden sizlerle paylaşıyoruz..


kova.jpg




Kova Burcu Ağustos Ayı Aşk Yorumu
Bu ay güç ve aşk unsurunu birlikte yaşamak isteyeceksiniz. Sosyal aktivitelerde bireylerin davranışlarını analizci bir gözle izlemeniz nedeniyle, çelişkili bir izlenimci tavır içinde olabilirsiniz. Bu tür bir ruh durumu şansın yanında problemleri de beraberinde getirebilir. Önemli olan isteklerinizi doğru bir şekilde ayarlamanızdır. Bulunduğunuz alanlarda kendinizi ifade edebilecek konuşmalar yapacak ve bir çok dostluk kuracaksınız. Ortaklıklar konusunda aşk ve iş ilişkilerini birleştireceksiniz. Bekarlar hayatlarının en mutlu tesadüflerini yaşayacaklar. 13Ağustostan sonra karşılarına çıkacak kişilerle yeni dostluklar ve aşk ilişkiler kuracaklar. Özellikle, aynı grupta tanışarak düşünce bazında anlaştığınız kişiyle sizi bir anda saracak duygu dalgalanmaları içine girebilirsiniz, dikkatli olun. Çünkü siz, yüksek enerjinizi ilişkilerinize yansıtan bir kişisiniz. Karşınızdaki kişilerin içlerini rahatça okuyabiliyorsunuz. Karşınıza çıkan kişilerin kapasitelerini çok çabuk ölçebiliyorsunuz. Sosyal aktivitelerde bireylerin davranışlarını analizci bir gözle izlemeniz nedeniyle, çelişkili bir izlenimci tavır içinde olabilirsiniz. Bu tür bir ruh durumu şansın yanında problemleri de beraberinde getirebilir. Önemli olan isteklerinizi doğru bir şekilde ayarlamanızdır. Bulunduğunuz alanlarda kendinizi ifade edebilecek konuşmalar yapacak ve bir çok dostluk kuracaksınız.

Kova Burcu Ağustos Ayı İş Yorumu
Ay boyunca iş ilişkilerinizi gizli tutmak isteyeceksiniz. Sıra dışı mesleklerden para kazanma şansınız hep gündemde olacaktır. Önemli olan; sizin ne istediğinizi bilmeniz ve bu konularda göstereceğiniz azim ve yaratıcılıktır. Baskıya ve yönlendirmeye gelemiyorsunuz. Kariyer gezegeniniz Mars, yaratıcılığınız ön plana çıkarırken, enerjinizi tüm ilişkilerinize yansıtacaksınız. Çevrenizdeki kişilerin sorunlarını sizin de başınızı ağrıtabilir. Yine bu dönemde imzalamanız gereken işlemlere dikkat etmelisiniz. Her türlü riskten ve spekülasyondan uzak kalmalısınız. Yaratıcılığınızın kısıtlandığını hissedeceğiniz bir gün. Bu dönemde, yardım etme duygunuzun yoğun olmasından dolayı; gizli kalmasını istediğiniz yapıcı faaliyetlere de katılabilirsiniz. Sosyal ve aşk ilişkilerinizle yeni durumlarla karşılaşacaksınız. Bitmesi gereken durumlar gündeme gelecektir. Yolunda gitmeyen sosyal ilişikleriniz yön değiştirecek, şimdiye kadar fark etmediğiniz detaylar önem kazanacak, ilişkinizi ve kendinizi sorgulayacaksınız.

Kova Burcu Ağustos Ayı Sağlık Yorumu
Bu ay sağlığınızla ilgili sorunlara karşı duyarlı yaklaşmalısınız. Sezgisel yetenekleriniz yüzünden yorgun düşebilirsiniz. Uykunuza dikkat edin ve kendinize küçük kazalara karşı tedbirli olun. Mideniz ve sindirim sisteminiz hassas. Kadınların rahim ve yumurtalık kontrolünden geçmelerinde fayda var. Ayrıca kalp ve tansiyon sorunları olanlar gerekli perhizlerini yapmalı ve diyete başlamamışlarsa bir an önce bu konuya eğilmelidirler.
 
Kova burcu yorumu hakikaten dogru su anda rahim ve yumurtalikla ilgili sikintim var
 
Geri
Üst