2014 Ağustos Ayı Terazi Burcu Yorumu

TİTAN

*Melekler Mekanı*
2014 Ağustos Ayı Terazi Burcu Yorumu
2014 ağustos terazi burcu, terazi burcu ağustos ayı yorumu, terazi burcu aylık burç yorumu


Sevgili meleklerimiz ve sayın misafirlerimiz için 2014 Ağustos Ayı Terazi Burcu Yorumunu bu sayfamızdan sizlerle paylaşıyoruz...

terazi.jpeg




Terazi Burcu Ağustos Ayı Aşk Yorumu
Bu ay, sosyal ilişkileriniz oldukça yoğun. Tanışacağınız kişilerde güç ve cazibe arayacaksınız. Bu dönem entelektüel ve sosyal yapıda olan kişilerden etkileneceksiniz. Akıl ve felsefi konuşmalar sizin için önemli olacak. Aşk gezegeniniz Mars sayesinde oldukça hareketli ortamlarda bulunacaksınız.. Enerjiniz oldukça yüksek seyredecek. Çevrenizde rakip tanımıyorsunuz. Karşı cins üzerinde hayranlık kazanırken, hemcinsleriniz tarafında ilgi ve hasetle izleneceksiniz. Yolculuklarda aşklar ve beraberlikler söz konusu olurken, seminerler ve kültürel etkinliklerde karşılaşacağınız kişilerden etkileneceksiniz. 13 Ağustos'tan sonra aşka olan ihtiyaçlarınızda değişimler söz konusu olacak. Aşkta dış görünüşten çok karşınızdaki kişinin eğitim ve öğretimi ilginizi çekecek. Seks ve cinsel çekim önemini yitirecek. Yine bu ay, konuşurken, düşüncelerinizi temkinli bir şekilde ifade etmelisiniz. Cesur davranmak size çok şey kaybettirebilir.

Terazi Burcu Ağustos Ayı İş Yorumu
Bu ay, aşk ve iş gezegeniniz Mars, sizi hareketli ortamlara sürükleyecek. Bu ortamlarda karşılaşacağınız kişilerle ileriye dönük planlar ve iş başlangıçları yapmak için sözler vereceksiniz. Maddi konular sizin için her zaman çok önemli sizde biliyorsunuz. Kariyerinizle ilgili başarı size parayı da getirecektir. Yaptığınız işi severek yapacak, enerjik ruh halinizi istediğiniz yönde kullanabileceksiniz. Ay boyunca rakipleriniz oldukça güçlü olacaktır. Performansınız yükseliyor. 13 Ağustos'a kadar yaşantınızla ilgili aktivitelerin size kazandıracağı prestij karşılıklı her alanda sizi mutlu edecektir. Fakat komşularınızla olan ilişkilerinizde dikkatli olmalı, konuşmalarınızda ölçülü davranmalısınız. Çünkü gireceğiniz topluluklarda fikirlerinizi gizli bir şekilde ortaya koyacaksınız..22 Ağustos'tan sonra birlikte çalıştığınız kişilerin sorunları ile ilgilenmek zorunda kalacaksınız. Onların dertlerine karşı kayıtsız kalırsanız, güçlü düşmanlıklarda kazanabilirsiniz. İlişkilerinizde ince detaylar önemli olacak.

Terazi Burcu Ağustos Ayı Sağlık Yorumu
Sağlık gezegeniniz Neptün ay boyunca, Ön planda olan eğlence yaşamınız ve zevkleriniz nedeniyle rahatsızlıklar meydana gelebilir. İstemediğiniz halde vücudunuz yağlanabilir ve kan tablonuz bozulabilir. Dişleriniz ve kemiklerinizi sağlamlaştırıcı vitaminlerinizi almalısınız. Spor yapmalı ve uykunuzu almalısınız. Bu arada, ağır yükler kaldırmamaya özen gösterin, bileklere dikkat edin. Rahatsız olduğunuz sıkı ayakkabı ve dar korselerden uzak durun ve bol bol yürüyün.
 
Geri
Üst