2014 Aşkı Anlatan En Güzel Sözler

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
2014 Aşkı Anlatan En Güzel Sözler
2014 aşk sözleri, 2014 aşkı anlatan sözler, 2014 romantik sözler

Aşkınızı anlatın diye sorsam eminim ki birçok kişi birdenbire bu soru karşısın da ne diyeceğini bilemez... Aslın da klasik bir laf olacak ama aşk anlatılmaz yaşanır;) Hangi cümle yada kelime sevdiğiniz kişiye olan aşkınızı anlatabilir ki... Bir bütün olarak ele aldığımız da aşk tamamen iki kişiliktir eğer tek taraflı ise bu acıdan başka birşey vermez insana. Dilerim herkes hakettiği şekilde sever ve sevilir. Bir nebze de olsa aşkı anlatan sözleri sizler için paylaşmak istedim. Bazen içimizden gecen yaşadığımız duyguları dile ggetirmekle güçlük çekeriz ve bu esnada aşağıda ki aşk sözcükleri devreye girer;)
ask.jpg

Seni Bir Serçenin GözyaşLarı Kadar,Sevdiğimi Biliyormuydun,,Bu Sevgim Sana Az Gelecek,Ama Bilmediğin Bir Şey Var,Serçeler Ağladığı Zaman Ölürler...

Umutlardır insana geleceği bekleten,gözyaşıdır insana derdini döktüren,Ağlamak istemezdim sakın yanlış anlama,Aşktır insani dertli söyleten.

Sana o kadar kırgınım ki, seni bin parçaya bölsem yetmez. Ama kaybolacak bir parçanada gönlüm elvermez...

Sen Çatlayan Dudağımda Bir Damla,Su İçimdeki Yaşama Tutkusu Avuçlarıma.Düşen Kar Tanesi. Sen! Sevgilim,Sevdiğim, Taptığım, Herşeyimsin

Bir ilk gibi yaşayacağım içimde, kalan son sevgi parçasını seninle, sakın ayrılmayalım aşkım ölsem bile ellerinde...

Seni bulmaktan çok aramak isterim! Seni sevmeden önce anlamak isterim! Seni bir ömür boyu bitirmek değil de sana hep yeniden başlamak isterim.

Kavuşmak ölüm ise hasretin zulüm, elbet kavuşuruz bekle be gülüm, tek sana aittir kanayan şu gönlüm,ben yolumu çoktan çizdim, ya sen yada ölüm,aşkım

Ele avuca sığamıyorum hiç bir şey için söz veremem yere göğe uçuyor kaçıyor kalbime ben bile hükmedemem bana güvenme sakın sabıkam ihanetten ne sen çal hayatımdan ne ben seninkinden..

Saf Duygularımı Kalbine Güzel Sözlerimi Beynine Sana Aşık Olan Bu Bedeni Ellerine Bırakıyorum Biriciğim..

Gözlerimi Sende Açtım Hayatı SevginLe Mutlu Olmuşum Sonunda Sevdiğimi bULmuŞum...

Senin için bir Şarkı yazdım Mutluluklarımı Anlattım Her Mutluluğun içinde Adın ve Sevgin Vardı Bu şarkıyı Sadece Sana yazdım..

Kalbimde Bir Acı Mutluluk Sanki Yüreğimde Bir Sancı Sensiz Alamsız Mutluluklar Bana Acı veriyor o An! Hadi geL Mutluluklarıma Anlam Kat Canım.

Seninle mutlu oldu bedenim seninle hayat buldu soğuk ellerim bir seni sevdim bebeğim mutluluk ikimizin herşeyim..

Mutluluk Sadece Seni Sevmekle Değil! Mutluluk Senin HayaLinle Yarınlarıma, Güzel Gözlerinle geleceğime, isminle Hayatıma giren en güzel Duyguları Kalbime Kazıdığım bir Aşk Güftesi.

Bir Gülüşünle Bir Lafınla Mutlu OLmasını öğrendim Bu bendeki ben Değil Bendeki Sen Oldu Artık Seninle Mutluyum..



Ne kadar Mutlu Olsamda Sonunda üzüleceğim biliyorum hayatın Sonu gelince Yeniden Mutlu olucağım Seni Görüceğim biLiyorum..

Mutluluklar seninle güzel seninle mutlulukları sevdim ben sen mutlu Ol Hep oLMasanda Severim Seni hep..

EN Güzel Mutlulukları Diliyorum Sana En Güzel Sevgilerimi Yolluyorum Sana SeninLe Mutluyum Bunu Anla..

Mutlu Olmak için Bekleme hayat Kısa Mutlu Olmak için Hayata Pozitif Bak yeterLi.

Mutluluk Gülücüklerinde Değil, Söylediğin Sözlerle Mutlu Etsin beni Gülüşlerin Zaten Heycanlandırıyor beni birtanem..



Mutlulukların Mutlusu Sevgilerin Sevgisi Aşıkların Aşkı heycanların heycanı Ve Güzelliklerin GüzelliğiyLe GeLiyorum Sana Aç koLLarını bana.

O kadar güzel bakıyorsunki bana mutlu oluyorum seninle o anda okadar güzel gülüyorsunki bana mutlulukları yaşatıyorsun o anda..


Saf Duygularımı Kalbine Güzel Sözlerimi Beynine Sana Aşık Olan Bu Bedeni Ellerine Bırakıyorum Biriciğim..
 
Geri
Üst